Bide o saksilar cok kalabalik yapiyor diye gozune de batiyor mu negooooooooo
Yine bi koseye sinmis ümüğünü dolduruyordur ben gibi agagagagaLora napıyon
Torunlar var o zamandaÇocukları everince
Naptim sana ben malatya kayisimNe bileyim bıçakla gelince bende çicek vereyim dedim
Çok küstüm çok yamuldum sana
Bizimki kocamanŞu an içimde, bastıramadığım bir dürtü var ve "o kocaman poponu kaldır ve kapıları sil" diyor.
Deli midir nedir akşam akşam...
Ayrıca benim popom kocaman değil tamam mı!
Severken bırak şu bıçaklarıNaptim sana ben malatya kayisimozledim o kadar kac zaman oldu dönüşün böyle mi olacakti totosunu kestiğim
Batıyor ama 30 küsür saksıda bende varBide o saksilar cok kalabalik yapiyor diye gozune de batiyor mu negooooooooo
Sen duzenli koymussundur aksi mumkun degil negoooooooooBatıyor ama 30 küsür saksıda bende var
Ben sevdiklerime picakla gidiyomSeverken bırak şu bıçakları
Az cilve yapayım dedim o da bana yakışmadı sanırım
hayatımla uyumunu yakla benimki atın yaldızlı olsunBen sevdiklerime picakla gidiyom
Pencere önlerindeSen duzenli koymussundur aksi mumkun degil negooooooooo
Lora napıyon
Yine bi koseye sinmis ümüğünü dolduruyordur ben gibi agagagaga
Fffffff bitmyecekTorunlar var o zamanda
Sil ayol sendeŞu an içimde, bastıramadığım bir dürtü var ve "o kocaman poponu kaldır ve kapıları sil" diyor.
Deli midir nedir akşam akşam...
Ayrıca benim popom kocaman değil tamam mı!
Daha varBugün misafirim vardı gelmedim
Daha yeni oturdum birazdan kızı yıkarım amannn o da başlı başına bir iş haaa ne zaman kendi yıkacak bu kız yaaa
Herkes evine derim ben ama sen ses etmezsin lora bu nahiflikle
Benim büyük kendi yıkanıyor küçüğü de hep babaya kitliyorumBugün misafirim vardı gelmedim
Daha yeni oturdum birazdan kızı yıkarım amannn o da başlı başına bir iş haaa ne zaman kendi yıkacak bu kız yaaa
Balkonda da yığılı çamaşır var yaaa amannnDaha var. Pazar kabusum ya niye böyle oluyor hafta içi yıkarken zorlanmiyorum pazar bana geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?