Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok sağolun kızlar, yeni tasindigimiz yere alisamadim psikolojim hic iyi degil maalesef. O kadar bunaldimki anlatamam
Ne kadar zaman oldu taşınalı ? Alışamamanın nedeni nedir sence biraz anlatırsan kendini daha iyi hisetmenin yollarını buluruz birlikte : )

Bende yeni taşındım bir yerde okumuştum insanlarda tıpkı kediler gibi evlerine ve düzenlerine bağlıymış. 15 günü geçti taşınalı 1 gece kardeşimde kaldım his olarak evime gidecem diyince eski evim düzenim aklıma geliyordu. Halbuki istediğim bir semt ve evde oturuyorum fakat alışamadım düzenimi kuramadım gibi geliyor çok eksiğimde var. çoğu şeyde maddiyatla ilgili zamana bıraktım evde halla ustaların yapması gereken işler var belki onlar biterse halılarımı serebilirsem daha bir sıcak olucak evim diye düşünüyorum ....

Teneffus Zili patates suyu icerken kusup oluyodum nerdeyse kizartmasini yesem olmazmı hocaaaaam ahahahahqh
Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler JES kardeşim..
Valla ben içmiştim yarısını iç yada bi kaç yudum al sonra artırırsın yok çok kötü dersen içme o zaman ilaçlar şifa olur inş.
Kantaron yağın var mı? Her sabah ondan da bi yemek kaşığı içebilirsin bak o da çok iyiymiş.
Bizim var onu da içip yarar gören.Ablamda antralgastrit vardı o patatesi içtiği sürede ilaçları kullanmama gerek kalmıyordu demişti.Yaranin üzerini kaplama özelliği de varmış reflü de ülserede iyi geliyormuş.

Çay var içerseniz
İyi pazarlar hanımlar
Bugun bahçe evimizdeyiz.
Sabah yatakları topla ev havalandır, çıktık buraya geldik.
Burada işler yaptım.
Süpürdüm.
Bahçede oyalandım, ağaç diktik soba kurduk.
Onun heyecanını yaşıyoruz
Birazdan yemek hazırlayacağım.
Başka iş yok.
Herkese hayırlı mutlu günler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…