Cüvcüvün buzlukta ki katmer gitmiş anlaşılanZorla katmer yedirdik falan
Off buzluktaki çeyrek katmer sizlere ömür midemde halay çekiyor şu an
Yediğim için pişmanım yine yangınlar yine ben
Nasılda bildimCüvcüvün buzlukta ki katmer gitmiş anlaşılan
Sivitimmmmmm hiç bilgim yok yeni yayınlanmış galiba oladabilir olmayabilir kocamı jet hızıyla uyandırmam lazımmmTiniminimavihanim tinnoşum bu sizin için mi geçerli
Yurt dışı personelin görev süresi 6 yıla çıkarıldı
Yurt Dışında Daimi Görevlere Atanacak Personel Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi. Personelin görev süresi 6 yıla uzatıldı. İlgili yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.www.memurlar.net
Kuzine mi oEki Görüntüle 3153429
Çay var içerseniz
İyi pazarlar hanımlar
Bugun bahçe evimizdeyiz.
Sabah yatakları topla ev havalandır, çıktık buraya geldik.
Burada işler yaptım.
Süpürdüm.
Bahçede oyalandım, ağaç diktik soba kurduk.
Onun heyecanını yaşıyoruz
Birazdan yemek hazırlayacağım.
Başka iş yok.
Herkese hayırlı mutlu günler olsun.
Çeyrek katmer mi olur nego ne çeyreği ne biçim ölçü o ya tamdır ya yarımCüvcüvün buzlukta ki katmer gitmiş anlaşılan
İyi fikir kilolu insan sevmeyenler gelmez sayfayaNe olmuş bu topiğe iştahta herkes benden hallicenegooo topiğin adını düzenli evimiz hayatımız dolu midemiz yap negoo bize yakışır
Ödev vermiycem bir süre daha :)Herkese merhaba bir kac gundur fingir fingir gezmekten ne buraya girebildim ne evimle ilgilendim. Bugun bastan asagi guzel bir temizlik yaptim.
Sabah gorumcemin kizi bizdeydi beraber kahvalti yaptik mutdagi topladim
Butun evi supurdum
Toz aldim yerleri sildim
Koltugu sildim
Ocagi misler gibi yaptim
İki makine camasir attim astim
Teslim edilecek makaleleri yazdim gonderdim
Yarinki makalelerle ilgili hazirlik yaptimaksam kv geldi eksili balik, etli nohut pilav ve kelle corbasi yaptim. Eksiliyi kv yapmis ben pisirdim onun isi vardi.
Cay demledim kv yi agirladim mutfagi topladim biraz dinlendim simdi dustan ciktim yatacagim insallah.
Nego baskanim epeydir gorev vermiyorsun paslanicaz vallahi
Allah ferahlık versin canımGunaydin kizlar, biraz problemlerim var pek giresim yok buralara. Midem ağrıyor surekline zaman mutsuz olsam midem ağrır
Şimdi ebat önemli tepsi kadar katmerse olur çeyrekÇeyrek katmer mi olur nego ne çeyreği ne biçim ölçü o ya tamdır ya yarım
HaklıÖz ablama bak hele çok saksı varmış balkonda
Çocukları everinceNe vakit pazar gününün premsesi olacağım
Hakkınızda hayırlısı olsun canikomSivitimmmmmm hiç bilgim yok yeni yayınlanmış galiba oladabilir olmayabilir kocamı jet hızıyla uyandırmam lazımmm
HaaaŞimdi ebat önemli tepsi kadar katmerse olur çeyrek
Kimseyi kitlamadim o sana özel her daimJES Birini yemişsin birini kesmişsin birini kıtlamışsın bonusta gelmiş hani bana hani bana demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?