Çok teşekkür ederim canım❤ çocuklar da hastaydı onlar toparladı bu sefer ben .Geçmiş olsun canım,benim de öyle ağrım vardı yattım hep sadece ödevlerine yardım ettim çocukların.Bu ara yine herkes kırılıyor çocuklar da aynı şekil .
Allah şifa versin
Aklıma gelmedi o ,amin bu aradaAaaa bu benim resmen melikül mevt sevdiklerimizden uzak dursun da vardı..
Teyocan pek hamaratsın bu aralarIşten çıkıp evi makineye verdim
Lavaboları yıkadım
Mutfak tezgahını cifledim
Toz aldım
Odaları sildim
Çamaşır serdim
Çamaşır katlayıp yerleştirdim
6 .sınıf benimki onun konusunda vardı bugün sınavı sınav haftasindayiz tüm öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versinAklıma gelmedi o ,amin bu arada
Ama mevt terimini bilmiyorlar sanırım hiç öyle telaffuz etmedi direk ölüm meleği diye yazmışlar
Kedidendir oBahçe katta otururken denedim, çok oluyordu bahçede, pencere kenarlarına, kapı girişine koyuyordum, hiç girmediler içeri ama nane yağından mı kedi kokusundan mı emin değilim, o dönem 12 kedi vardı evde
Yaaaa çok hoşsunuzOğlumun din kültüründen sınavı var bugün, demin yolcu ederken diyorum hadi kiramen katibin hep sağdan çalışsın ,hafaza melekleri seni korusun ,rahmet melekleri de yanımda olsun dimi anne biliyorum hepsini biliyorum merak etme diyorbulduğum her fırsattan sızıyorum
Bugün benim oğlumun da din kültürü sınavı var Rabbim zihinlerini açık etsin inşallah. Akşam çalışıyoruz dinimizi ilk kimden öğreniriz diye bir soru vardı annem yazmışikna edene kadar yarım saat geçmiştir
Geçmiş olsun allah şifa versinGünaydın kızlar
Dün hiç iş yapamadım. Yerimden kalkamayacak kadar hastayım. Ateşim de varmış . Akşam adam gelince acile gittik.şimdi daha iyiyim ateşim yok ama bütün kemiklerim kırılıyo gibi
Oyyy geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın kızlar
Dün hiç iş yapamadım. Yerimden kalkamayacak kadar hastayım. Ateşim de varmış . Akşam adam gelince acile gittik.şimdi daha iyiyim ateşim yok ama bütün kemiklerim kırılıyo gibi
G Ü N A Y D I I I NGünaydınnnn yeni ayımız sağlıkla, huzurla, ağız tadıyla geçer umarımEki Görüntüle 3154241
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Allah sifa versin canim.en guzeli dinlenmek.Günaydın kızlar
Geçmiş olsun allah şifa versin
Oyyy geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim ❤Allah sifa versin canim.en guzeli dinlenmek.
HerkezeGünaydınnnn yeni ayımız sağlıkla, huzurla, ağız tadıyla geçer umarımEki Görüntüle 3154241
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Günaydın kızlar gününüz aydın huzurunuz mutluluğunuz daim olsun. Bugün 1kasim kocişimle tanışma yıl dönümümüz hepinizi öpüyorumGünaydınnnn yeni ayımız sağlıkla, huzurla, ağız tadıyla geçer umarımEki Görüntüle 3154241
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?