Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım,benim de öyle ağrım vardı yattım hep sadece ödevlerine yardım ettim çocukların.Bu ara yine herkes kırılıyor çocuklar da aynı şekil .
Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim canım❤ çocuklar da hastaydı onlar toparladı bu sefer ben .

Aklıma gelmedi o ,amin bu arada
Ama mevt terimini bilmiyorlar sanırım hiç öyle telaffuz etmedi direk ölüm meleği diye yazmışlar
6 .sınıf benimki onun konusunda vardı bugün sınavı sınav haftasindayiz tüm öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin

Bahçe katta otururken denedim, çok oluyordu bahçede, pencere kenarlarına, kapı girişine koyuyordum, hiç girmediler içeri ama nane yağından mı kedi kokusundan mı emin değilim, o dönem 12 kedi vardı evde
Kedidendir o

Yaaaa çok hoşsunuz

Günaydın kızlar
Dün hiç iş yapamadım. Yerimden kalkamayacak kadar hastayım. Ateşim de varmış . Akşam adam gelince acile gittik.şimdi daha iyiyim ateşim yok ama bütün kemiklerim kırılıyo gibi
Oyyy geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Hastalara şifa
Dertlilere deva
Sınavları olan evlatlara zihin açıklığı
Evine taşınmak isteyenler bu ay taşınsın
Gurbette olan memleketine dönmek isteyenler bu ay dönüşleri gerçekleşsin
Aminnnnn ALLAH ım aminnnnnn

Herkese günaydın
Bu bahar gibi havalar bana pek iyi gelmiyor, dün gece yine alerjiden kötüydü boğazım, hep yatacağım zaman başlıyor, Rabbim beterinden korusun ama yıldım artık. İnşallah Kasım ayı mevsim normallerine döner, hava soğuk olduğunda iyi oluyorum. Yeni ay güzellikleriyle, bereketiyle gelsin inşallah. Bu sabah eşim izinli uyuyor diye bir iş yapmadım sadece kumu temizleyip çöpleri çıkardım. Birazda erken çıktım yürüdüm, kedilerle köpeklerle koklaştım, öyle avare dolaştım bu sabah iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…