- 1 Aralık 2021
- 14.922
- 54.378
- 548
- 35
Bebekli olanları temizlikten muaf tutuluyor amaGunaydindunku yaptiklarimi yazmamisim buraya ayda yilda bi is yapiyorum zaten
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Dün hiç iş yapamadım. Yerimden kalkamayacak kadar hastayım. Ateşim de varmış . Akşam adam gelince acile gittik.şimdi daha iyiyim ateşim yok ama bütün kemiklerim kırılıyo gibi
Gecmis olsun canim
Çok sağolun kızlar❤Geçmiş olsun canım
Abooo covid mi oldun yoksa cok gecmis olsun canımGünaydın kızlar
Dün hiç iş yapamadım. Yerimden kalkamayacak kadar hastayım. Ateşim de varmış . Akşam adam gelince acile gittik.şimdi daha iyiyim ateşim yok ama bütün kemiklerim kırılıyo gibi
Nerdesin sen teyocan nerdeeehasta mıyım yoksam
Bende okicam ama senin canınaaaaa nihahahhaÇok işim var ama ruhumun buna ihtiyacı vardı.
Ekimde hiç okumadım desem yalan olmaz.
Kasımda bol okumalarım olur inşallah ❤
Eki Görüntüle 3154290
BEn sana en iyisi kahvaltı hazırlayayımTamam la artik kendine gel eski efomu geri ver bana
İnan bilmiyorum canım bende öyle düşünüyorum . Hiç bu kadar ağır grip yada faranjit olmadım ben. Faranjit diye gönderdiler.Abooo covid mi oldun yoksa cok gecmis olsun canım
Istebu ya iste buuuuuBEn sana en iyisi kahvaltı hazırlayayım
Negooooooooo
Sen ne kivraksin oyle
Her yerim ayrı oynar birbirinde bağımsız bir anotimim varSen ne kivraksin oyle
Hay senin anotimine yaaaHer yerim ayrı oynar birbirinde bağımsız bir anotimim var
Onlar benim bebeklerim doğrusunu yazarsam bil ki bende bir şeyler varHay senin anotimine yaaaulen kelimenin doğrusunu unutturdun beee
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin insaAllah ..Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?