- 1 Aralık 2021
- 14.922
- 54.378
- 548
- 35
Ağzını hayra aç ne covid iAbooo covid mi oldun yoksa cok gecmis olsun canım
Yaz yaz gözümüz şenlensinGunaydindunku yaptiklarimi yazmamisim buraya ayda yilda bi is yapiyorum zaten
Kim demiş yok öyle bir şey
Malesef yok kuzum . Sağolsun eşim destek oluyooyyy kiyamam insallah yemek yapip ginderenin vardir ya da yardim eden
Ohhh ohhhh yandan
Yalnız maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor bakAteşin mi var yoksamaşallah maşallah
Başlıycam onların kuşağınaZo kuşağına burdan selam olsun
Ay aynen öyle vallaBaşlıycam onların kulağınao kuşak bu kuşak diye manyak bir nesil türetiyorlar
İlaç verdiler mi canım?Teşekkür ederim miniğim . O kadar kötüyüm ki çocuklar su istiyo ya o yarım bardak suyu kaldıracak derman yok
Üzüldüm yalnız olmak zor olur hastayken dinlenip biran önce iyileşMalesef yok kuzum . Sağolsun eşim destek oluyo
Benimle yeniden keşhif ediliyorda olabülürAnatomi can çekişiyor
Asıl ben maşallah demesem haliniz duman kem gözlü şevketlerdenYalnız maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor bakD u t ya kız nazara geldi
Pek iyi değilim modum düşük canikom yaiyiyim canom sen nasilsin
Bilerek yapılıyor Türk aile yapısını bozmak için. Matah bir şeymiş gibi bilmem ne kuşağı diye övüyorlar birde. Saygısızlıkla fikir beyan etmeyi birbirine karıştırdılar. Saygısız,edepsiz, büyük bilmeyen bir nesil pazarlıyorlar.Ay aynen öyle valla
Benim binada var da noluyor bir tas çorba getirmezler. Ben onlar hasta olunca yapar gönderirim ama. Neyse bu sefer yapmadımÜzüldüm yalnız olmak zor olur hastayken dinlenip biran önce iyileş
Bende çok yoğunum oturduğum yok nerdeyse yine de kilo almışım annem sağolsun kahvaltılık tereyağ verdiydi şu anlık suçu tereyağa atıyorumArkadaş o kadar yürü git gel insan az kilo verir doğru düzgün yemiyorum bile artık bu ne ya
Çilekli çikolata aldım kendime ohhhh yiyim bari gam yemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?