Kız böyle enerjine deli dolu olusuna bayılıyorumGunaydin negooooooooo gunaydin yavrular
İnşallah hemen bulursun gonlunce olsunSelam kızlarbitti benim işler.
Bugün bir ev daha bakmaya gideceğiz insaAllah son olur bu
Sidra sen bana bakma götüm yamulunca dahi bi modu ayarlamaya calisiyorumKız böyle enerjine deli dolu olusuna bayılıyorum
Hadi hayirla insallah gonlunuzce olur.Selam kızlarbitti benim işler.
Bugün bir ev daha bakmaya gideceğiz insaAllah son olur bu
Amin canım insaAllahİnşallah hemen bulursun gonlunce olsun
Sağol canım teşekkğr ederimÇok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin insaAllah ..
Amin canım insaAllahHadi hayirla insallah gonlunuzce olur.
totumu kesmemi ozledim anliyormusunNe var la totosunu kestigimin minigi
ben oyle kotuydum ki yeni toparladim sayilir şua ara hele cocuklarda ates salginj var fenaFaranjit illeti
teşekkür ederim bebiş
iyiyim canom sen nasilsinGeçmiş olsun canikom dikkat et kendine
Selam cano nasılsın
Bende hep öyleyim en kötü olduğum zaman bile yansıtmıyorum kimsenin morali bozulmasın negatif hissetmesin diye. Gülüyorsun mutlu sanıyorlarSidra sen bana bakma götüm yamulunca dahi bi modu ayarlamaya calisiyorumbu hikayede bayilan sen değil 2 saatlik uykuyla duran benim aslinda ahahhahahha
ben bir somundan tost yaptim yedim yanina da bir sise de ayranArkadaş o kadar yürü git gel insan az kilo verir doğru düzgün yemiyorum bile artık bu ne ya
Çilekli çikolata aldım kendime ohhhh yiyim bari gam yemiyim
Hey maşallah M Musluk Suyu ve Sen oldunuz haaa yavrularım benimBugün ;
Sabah evi topladım çocukları kaldırdım hazırladım
Kahvaltı hazırladım çocukları gönderdim
Mutfağı topladım kızımı götürdüm geldim
Yatakları topladım evi havalandirdim
Supurgemi temizledim
Evi supurdum
Mutfağı detaylı temizledim tekrar,yemek yaptım
Dışarda işlerim vardı hallettim geldim duş alıp film izledim
Sabah tost ekmeği ile bir tost. Arada oğlan kuruyemiş çay koydu lafladık bir kaç tane yedim. Öğlen yemedim bile dahaben bir somundan tost yaptim yedim yanina da bir sise de ayranoh misss
Teşekkür ederim miniğim . O kadar kötüyüm ki çocuklar su istiyo ya o yarım bardak suyu kaldıracak derman yokben oyle kotuydum ki yeni toparladim sayilir şua ara hele cocuklarda ates salginj var fenacok gecmis olsun tekrar
yok ben oglen yemegi niyetine yedim kafamda vardi okula gitmeden geljncr hemen yaptim amaannnn o kadar umursuzum ki bu araSabah tost ekmeği ile bir tost. Arada oğlan kuruyemiş çay koydu lafladık bir kaç tane yedim. Öğlen yemedim bile daha
oyyy kiyamam insallah yemek yapip ginderenin vardir ya da yardim edenTeşekkür ederim miniğim . O kadar kötüyüm ki çocuklar su istiyo ya o yarım bardak suyu kaldıracak derman yok
Benim küçükte alerjik burun akıntısı hiç durmuyor o da öksürük yapıyor. Yüzünde egzama çıkıyor burun akıntısı ile eş zamanlıHerkese günaydın
Bu bahar gibi havalar bana pek iyi gelmiyor, dün gece yine alerjiden kötüydü boğazım, hep yatacağım zaman başlıyor, Rabbim beterinden korusun ama yıldım artık. İnşallah Kasım ayı mevsim normallerine döner, hava soğuk olduğunda iyi oluyorum. Yeni ay güzellikleriyle, bereketiyle gelsin inşallah. Bu sabah eşim izinli uyuyor diye bir iş yapmadım sadece kumu temizleyip çöpleri çıkardım. Birazda erken çıktım yürüdüm, kedilerle köpeklerle koklaştım, öyle avare dolaştım bu sabah iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?