Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sidra sen bana bakma götüm yamulunca dahi bi modu ayarlamaya calisiyorum bu hikayede bayilan sen değil 2 saatlik uykuyla duran benim aslinda ahahhahahha
Bende hep öyleyim en kötü olduğum zaman bile yansıtmıyorum kimsenin morali bozulmasın negatif hissetmesin diye. Gülüyorsun mutlu sanıyorlar

Arkadaş o kadar yürü git gel insan az kilo verir doğru düzgün yemiyorum bile artık bu ne ya
Çilekli çikolata aldım kendime ohhhh yiyim bari gam yemiyim
ben bir somundan tost yaptim yedim yanina da bir sise de ayran oh misss

Hey maşallah M Musluk Suyu ve Sen oldunuz haaa yavrularım benim

ben oyle kotuydum ki yeni toparladim sayilir şua ara hele cocuklarda ates salginj var fena cok gecmis olsun tekrar
Teşekkür ederim miniğim . O kadar kötüyüm ki çocuklar su istiyo ya o yarım bardak suyu kaldıracak derman yok

Sabah tost ekmeği ile bir tost. Arada oğlan kuruyemiş çay koydu lafladık bir kaç tane yedim. Öğlen yemedim bile daha
yok ben oglen yemegi niyetine yedim kafamda vardi okula gitmeden geljncr hemen yaptim amaannnn o kadar umursuzum ki bu ara

Benim küçükte alerjik burun akıntısı hiç durmuyor o da öksürük yapıyor. Yüzünde egzama çıkıyor burun akıntısı ile eş zamanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…