Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ek gıdaya başladım şimdilik tadımlar iyi gidiyor gibi bakalım. Valla aç diye üzülüyorum doktor gece içiyor sorun etme diyor
gercekten sorun etme biseylerin tadini aldikca yemeye düsüyorlar anne sütü ve bebek mamalarinin tadi gercekten çok kötü bebekler hakli

Ek gıdaya başladım şimdilik tadımlar iyi gidiyor gibi bakalım. Valla aç diye üzülüyorum doktor gece içiyor sorun etme diyor
Üzme kendini rahat ol. Bende ilk oğlumda sorun yasamistim. Doktor aç hiçbir bebek,çocuk duramaz illaki yiyicek deyince rahatlamıştim serbest bırak

gercekten sorun etme biseylerin tadini aldikca yemeye düsüyorlar anne sütü ve bebek mamalarinin tadi gercekten çok kötü bebekler hakli
Kız bı mama vardı pişirirken çocuğa aciyordum yemin ederim soğumuşmu diye falan tadına bakamiyordum

Ben oğlunun yanaklarini isiririm maşallah bsrekallah

Yaz yaz gözümüz şenlensin
Dun yaptiklarim
#kahvalti hazirladim, oglumla yaptik
#mutfagi toparladim,kirlileri yerleştirip makinayi calistirdim,ankastre tezgahi sildim
#odalari toparladim
#Nevresimleri değiştirdim,kirlileri yikatip astim
#odalari supurdum,sildim
#toz aldim
#wc leri yikadim
#supurgeliklerin tozunu aldim
#pencere onlerini sildim
#aksam yemegini yaptim
#ogluma odevlerini yaptirdim
#yemek yiyip mutfagi toparladim
#kitap okudum
Çoğu kisinin gunluk rutinidir belki bunlar ama ben hergun yapamadığım icin yapinca mutlu oluyorum

Üzme kendini rahat ol. Bende ilk oğlumda sorun yasamistim. Doktor aç hiçbir bebek,çocuk duramaz illaki yiyicek deyince rahatlamıştim serbest bırak
Valla garip bi çocuk yaa dudağını büzdürüyor ağlıyor almamak için 10 saniye geçmeden içmeye başlıyor geride doktor da öyle deyince rahatladım ama bu seferde günlük alması gereken miktarı almıyor diye canım sıkılıyor. Gerçi 800 gr almış 1 ayda içmediği halde nasıl olduysa

Kaç aylık? 800 gr gayet iyi maşallah.Yediği yarıyor demek ki
Benim kız da tombisti hastalandı bayağ süzüldü zayıfladı eski halinden eser yok hiçbirşey yemek istemiyor bu süreçte inş.toparlanır bende üzülmedim değil.

5 aylık canım. Günde 7 kere mama içerdi 3 saatte bir. Son 1 ayda 4 e düşürdü. Dedim kesin almadı hatta zayıfladı bu kız. Garip bi şekilde 800 gr almış valla anlamadım

Toparlar inşallah iştahı açılır geri kuzumun evlat olunca insan daha bi panik oluyor

Büyüdükçe daha az alıyorlar hatta hareketlenince kiloyu veriyorlarda.

Gün içersinde yaptıklarım;
🌶Kahvaltı hazırladım oğlumun isteği üzerine patates kızarttım bebişe de yumurta haşladım.
🌶Beslenmeye de kızartma kattık.
🌶Bol bol okuma yaptırdım çok uğraştım ama çok zorlandı N harfindeler.
🌶Bulaşıkları yıkadım.
🌶Salonu gırgırladım.
🌶Oğlanı okula gönderdim abimlere geçtik sohpet muhabbet hep birlikte oturduk güzel geçti.
🌶Yemek yaptım makarna ve menemen.
🌶Çay demleyip
Ödev yaptıracağım bana kolay gele

Yok canım her gün ayrıntı nerde

Kız bı mama vardı pişirirken çocuğa aciyordum yemin ederim soğumuşmu diye falan tadına bakamiyordum
Ben mamanın toz halinin tadını seviyorum bir ara oğlan memeyi reddetmişti mama dememiştik onu da içmeyince sonra ben kaşık kaşık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…