Ben de hiçbie şey yapmak istemiyorum negoo öyle yatsam battaniye altına sabahtan akşama dizi izlesem ne var
Noluyor size kalkın bir temizlik yapın bir şeyiniz kalmazPek iyi değilim modum düşük canikom ya
Sabaha kadar konuşurumda ne sor ne de ben söyleyeyimBaşlıycam onların kuşağınao kuşak bu kuşak diye manyak bir nesil türetiyorlar
O hayal ettiğim nego ama yapamıyorumki ders çalışıyorum şimdi mola verdim mutfağa gireceğimNoluyor size kalkın bir temizlik yapın bir şeyiniz kalmaz
Tırnağın varsa başını kaşırsın tam bu devrin sözü olmalıBenim binada var da noluyor bir tas çorba getirmezler. Ben onlar hasta olunca yapar gönderirim ama. Neyse bu sefer yapmadım
Nasıl bağırdı yaaŞunu da bırakıp kaçayım
Yalnız maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor bakD u t ya kız nazara geldi
Antibiyotik verdiler negomİlaç verdiler mi canım?
Teşekkür ederim canım dinlenebildiğim kadar işte buna şükür. Bugün ateşim çıkmadı neysekiÜzüldüm yalnız olmak zor olur hastayken dinlenip biran önce iyileş
Allah razı olsun bonusum bu sefer fena çarpıldım☹D u t geçmiş olsun canım ne kötü olmuşsun öyle annenin hastalığı çok zor
hayrolsun imsallahPek iyi değilim modum düşük canikom ya
olsun yine de destek destektirMalesef yok kuzum . Sağolsun eşim destek oluyo
Benim küçükte alerjik burun akıntısı hiç durmuyor o da öksürük yapıyor. Yüzünde egzama çıkıyor burun akıntısı ile eş zamanlı
Üç günü atlat daha iyi olursun Allahın izniylevalla hep nazar
Antibiyotik verdiler negom
Teşekkür ederim canım dinlenebildiğim kadar işte buna şükür. Bugün ateşim çıkmadı neyseki
Allah razı olsun bonusum bu sefer fena çarpıldım☹
Gece çok öksürük yapıyor o da uyutmuyor zaten. Eşim almış oturma odasına geçmişler orda uyumuşlar. Ben bu ara gözümü hiç açamıyorum hep eşim bakıyor gece yavrum öksürdükçe.Alerji çok fena bir şey ya, bende geniz akıntısı yapıyor, erkekler gibi tükürme yetimde yok, boğuşuyorum bütün gece, bazen boğazıma kaçıyor nefessiz kalıp uyanıyorum, çocukta çok çok daha zor, anlamıyor kendini idare edemiyor hep eziyet, Rabbim beterinden korusun ama yaşam kalitesini çok düşürüyor. Bugün pestil gibiyim gece düzgün uyumayınca her gün perişan
Ay duygulandı
Canımsın küçük kardeşimAy duygulandısayende
Öyle yapacam şimdiNoluyor size kalkın bir temizlik yapın bir şeyiniz kalmaz
Benim kız ya mamayı içmiyor çok az besleniyor gündüz. Doktor bazı bebekler öyle olur takılma dedi de valla 1 aydır stres stres mamayı da değiştirdim yine aynı sonuç. Bugün daha bi modum düştü o içmedikçe ben ağlıyorumhayrolsun imsallah
ablamin kizida oyleydi puskurturdu mamayi en sin sma icmeye baslamisti o kadar cok marks degistirdiler ki :/ .Öyle yapacam şimdi
Benim kız ya mamayı içmiyor çok az besleniyor gündüz. Doktor bazı bebekler öyle olur takılma dedi de valla 1 aydır stres stres mamayı da değiştirdim yine aynı sonuç. Bugün daha bi modum düştü o içmedikçe ben ağlıyorum
Ek gıdaya başladım şimdilik tadımlar iyi gidiyor gibi bakalım. Valla aç diye üzülüyorum doktor gece içiyor sorun etme diyorablamin kizida oyleydi puskurturdu mamayi en sin sma icmeye baslamisti o kadar cok marks degistirdiler ki :/ .
simdi buzdokabini acip tuttuguni yiyoruzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?