- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Tereyağ isterdik birbirimizden ne güzel olurdu.
Aynen bende hiç mahalleye girmedim.Biz mahallelerden çıktık ablamla kendimize iki kişilik bir mahalle kurduk yıldım milletin derbi derdinden, sakin sakin kendi kendimize oynuyoruz, gelirsen viririm tereyağıııı :))))
Azcık indirsem nolur ya
Hiç oynamadım bana göre değil öyle oyun oynamak. Zaman kaybı olarak görüyorum onun yerine pdf kitap okurum telefona bakacaksam yani. Kitap okurum dizi izlerim vs cazip gelmiyor bana oyunlarBende hayday hala var, derbi yapıyorum şu an :))))
İlaveten kelimelik var, eski iş yerinden arkadaşlarla sürekli oynarız:)))
Ama itiraf edeyim hayday hastalık gibi onu da ablamla oynuyorum :)))
Benim telefonda oyun olursa çocuklara tablet oyun zararlı nasıl derim Lora inandırıcılığım kalmazVallah ben bişey dememisim
Nego varya oturdum ha kalktım ha kalkicam şunu yapıyım derken bu saat oldu. Bı tek duş aldım hala oturmaktayım
Taş geldi taaaş.Benim telefona baksan ne oyunlar var puzzle Tetris kaykay.
Ondan var bebiş banyoda kullanıyorum. Törpüm pilli var birde epilasyon aletinin onları banyodan sonra kullanıyorum.Nego ayak rendesi var çok güzelmiş kız ondan al mutlaka
Bende bilmiyorumBu arada cahilliğimi mazur görün hayday çiflik oyunu mu ?
BalmyNego ayak rendesi var çok güzelmiş kız ondan al mutlaka
Benimde tablette yüklü kız doğduğundan beri oynamadım canımı çektirdinizAzcık indirsem nolur ya
Hiç bilmiyorum ben oyunuBiz mahallelerden çıktık ablamla kendimize iki kişilik bir mahalle kurduk yıldım milletin derbi derdinden, sakin sakin kendi kendimize oynuyoruz, gelirsen viririm tereyağıııı :))))
Hayal ettigim hayati totosunu kestiğimin teyocani yaşıyorHiç evde durmuyorum canım, köyde, gezmede, İstanbul'da, her yerde
Indir de kapışakAzcık indirsem nolur ya
Hiç bilmiyorum ben oyunu
Oyunlarla hiç aram yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?