- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Ne bilim uykumda şaştı bu ara düzelme bi geliy bi gidiyDaha yapma birşey ya uykusuz musun ?
Böyle benim banyoda kullandığım.
Bundan memnun musun çok görüyorum. Hiç bir şey kullanmadan da olmuyorBöyle benim banyoda kullandığım.
Bir böyle pilli birde epilasyon aletinin içinde var böyle
Aslında varda hiç halim yok supursem iyi olurduAktif Lora napıcan gel birlikte yapalım
Fon bitti asıp süpürüyorum hemen hadi kalk bebiş süpürüp yazalımAslında varda hiç halim yok supursem iyi olurdu
Gidiyorum benFon bitti asıp süpürüyorum hemen hadi kalk bebiş süpürüp yazalım
En sevdiğim perde yıkamakÇıktım indim yattığım yerden perdeye bakıyorum mis gibi olmuş
Pilli olanın başlığı eskiyor epilasyonunkine yeni başladım çok güzel baya kazıyor ölü deriyi.Bundan memnun musun çok görüyorum. Hiç bir şey kullanmadan da olmuyor
Offf çok gıcık bende yapmıştım bir kereFonu tülün üstüne asmışım çekiyorum gelmiyor ayyy
O dediğimde çok ucuz al bulunsun evde rende yapıyorsun baya kremle tertemizPilli olanın başlığı eskiyor epilasyonunkine yeni başladım çok güzel baya kazıyor ölü deriyi.
Yaptıktan sonra hindistan cevizi yağı sürüp çorap giyiyorum. Malum abdest aldıkça çok kuruyor ayaklarım. Gliserin de iyi geliyor bu arada.
Bimden hindistan cevizi yağı aldım yüzümüze de sürüyorum küçük oğlanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?