- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Ama yoruluyorum be jesimHayal ettigim hayati totosunu kestiğimin teyocani yaşıyor
Sagol canim evet cok uzundu.Allah sağlıkla kavuştursun, uzun sürdü ama bitmiş şükür.
Beraber maraton yapıp kapışalım demeyin anca haylazlıkIndir de kapışak
Ohhhh Afiyet olsun canim çok severim gözlemeyiSelam kizlaaar, bugun kahvaltiya bir tanisin köyüne geldik, gozleme yapmislar sagolsunlar
Bu kadar iş yapıp ne ara oyun oynasın kiKahvaltıya patates kızarttım, sofrayı kurdum beslenme çantası hazırladım.
Duşa girdim, sonrası saçıma bakım yaptım, ayaklarımı törpüledim yağ sürdüm.
Yatakları düzelttim.
Evi dağıtmışlar topladım.
Ev halkı gidince camları açtım.
Köy okullarına gidecek kitapları ayırdım.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim.
Çocuk odasında eşyaların yerini değiştirdim öldüm bittim
Dolaplarınınn üstüne koyduğum kutuları düzenledim
Çalışma masasının çekmecelerini düzenledim.
Odayı süpürdüm elimle sildim.
İki odanın halısını değiştirdim.
Çocuk odası tam yerleşmedi çocukları aldım okuldan,büyüğün dersi yok oyuncakları ona ayıklattım.
Küçüğü bıraktım geldim namaz kıldım Kuran okudum, oturma odasını süpürdüm halısını serdim.
İşim çok
Yemek yiyorum şimdi o ara burayı okuyorumBu kadar iş yapıp ne ara oyun oynasın kinegoooo
Hele birde odun atesinde pisinceeeOhhhh Afiyet olsun canim çok severim gözlemeyi
bende gideyim öğlen yemeğimi yiyeyimaciktimmmmm
Zararlı demeden direkt yasak diyenler varmis sebep yokBenim telefonda oyun olursa çocuklara tablet oyun zararlı nasıl derim Lora inandırıcılığım kalmaz
Afiyet olsun canim bende yemek arası ve mola verdiğim zamanlarda girip okuyorumYemek yiyorum şimdi o ara burayı okuyorum
Geçmiş olsun bonus. Tansiyonun falan mı düşüyor acabaDün akşam üşüttüm heralde ben sabah yanlarım nasıl ağrıyodu ilaç aldım sıcak tuttum yattım.
Kalkınca daha iyiydim salonu yapmaktan vazgeçtim.
Yatak odasının perdesini attım yıkanırken evi topladım
Camını sildim başım döndü bıraktım bi baktım aynada yüzüm sapsarı yattım öylece noldu anlamıyorum.
Dalmışım oğlan aradı uyandım kalktım yemek hazırladım ona esnemekten başım zonkladı Bakara Suresi açtım dinledim inş iyi gelir
Heralde ya tansiyon aletinide dün lazım oldu kv lere indirdiler onlarınkiyle kıyaslamak için orda kalmış bakamadım.Geçmiş olsun bonus. Tansiyonun falan mı düşüyor acaba
Dikkat et kendine çıkma dolap üstüne falanHeralde ya tansiyon aletinide dün lazım oldu kv lere indirdiler onlarınkiyle kıyaslamak için orda kalmış bakamadım.
Çıktım indim yattığım yerden perdeye bakıyorum mis gibi olmuşDikkat et kendine çıkma dolap üstüne falan
Daha yapma birşey ya uykusuz musun ?Dolabın üstüne sildim perdeyi astım fon yıkanıyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?