Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev öyle ağlıyor ki gözyaşlarına toz pislik kaçmış o derecede cumartesiye de misafirim var umarım yarın yaparım yapmazsam rezillik
Arada benim evin de ipin ucu kaçıyor özellikle nasıl bir şanssa o günlerde hiç gelmeyen misafir geliverir.
Çocuklar hastalanınca ben hastalanınca öyle oluyor.

Oo yeni gorev gelmis.. iki gundur giremedim pek benim bebegim cok oksuruyor kizlar hastalik atlattik ama balgamli oksuruk kaldi gecemiz gunduzumuz sasti vallahi cok zor durumdayiz
Geçmiş olsun bizim de aynı şekilde oldu buhar verdik göğsüne zeytinyağı,çörekotu yağı ılıtıp sürdüm.
En son antibiyotik başladım, bi de mukotik öksürük şurubu veriyorum 7.gündeyiz daha iyi şükürler olsun.
Benim de bebiş çok yıprandı haftalar sürdü bu durum.

Slm kizlar
Sabah camasir ve bul.mak
Calistirdim
Camasir astim
Ortalik toplandı
Nohut kaynattim tek tek kabuklarini soydum
Wc ve lavoba yikandi.ortaligi aksam süpurmustum temizdi.halılari serince rahatladim ya yazin hali yokken yerler cok tozlaniyor
Yemek yaptim okula git gel
Camasirlari topladim katladim yerlestirdim
Bul.mak.bosalttim.tepsiler kaplar elde yikandı
Pogaca ve kek yaptim
Yarın esim geliyor Allah'ın izniyle cok mutluyum

Oo yeni gorev gelmis.. iki gundur giremedim pek benim bebegim cok oksuruyor kizlar hastalik atlattik ama balgamli oksuruk kaldi gecemiz gunduzumuz sasti vallahi cok zor durumdayiz
Zeytinyağının içine sarımsak ezip 1 2 saat beklet sonra ayak altlarına göğsüne sırtına sür canım yatarken faydası oluyor. Ben artık öksürük başlamadan hastalık belirtileri başladığı anda yapıyorum bunu şükür hafif atlatıyoruz.

Ben yaptım bizde işe yaramadı evde buram buram sarımsak koktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…