- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Arada benim evin de ipin ucu kaçıyor özellikle nasıl bir şanssa o günlerde hiç gelmeyen misafir geliverir.Ev öyle ağlıyor ki gözyaşlarına toz pislik kaçmış o derecede cumartesiye de misafirim var umarım yarın yaparım yapmazsam rezillik
Derhal terket burayiTotoya veda edeli 10 ay oldu bebiş doğunca hızla kilo verdim o da gitti.
Efo ne diyon laHep "Günadın sonra"Serseri ruhuma dar geldi
Bögünde böyle olsun
Geçmiş olsun bizim de aynı şekilde oldu buhar verdik göğsüne zeytinyağı,çörekotu yağı ılıtıp sürdüm.Oo yeni gorev gelmis.. iki gundur giremedim pek benim bebegim cok oksuruyor kizlar hastalik atlattik ama balgamli oksuruk kaldi gecemiz gunduzumuz sasti vallahi cok zor durumdayiz
Sana terçuman alaçağım dokunmatiğinden
Eki Görüntüle 3156146
Bugün hiç güzel uyanmadım kuzumNerdesin gııııızzz
Sanada telefon alacağım aha böyle ellemeliEn sevdiğim karakterlerden çok komik bi tipleme
Hoş geldin tinnoşş neden buna böyle sevindiysemYerleştimm negoşummm şükürr dinlenecem artıkbana hoşgeldin diye cif temizlik bezi sünger tel ve Mini kova hediye etmişler bana böyle gelin dedim
O sesle okudum yaKurban olayım eşarbını yan bağlamaaaa
Biri beni vursunOlmaaazz gidemem.Ben sende tutuklu kaldım
Zeytinyağının içine sarımsak ezip 1 2 saat beklet sonra ayak altlarına göğsüne sırtına sür canım yatarken faydası oluyor. Ben artık öksürük başlamadan hastalık belirtileri başladığı anda yapıyorum bunu şükür hafif atlatıyoruz.Oo yeni gorev gelmis.. iki gundur giremedim pek benim bebegim cok oksuruyor kizlar hastalik atlattik ama balgamli oksuruk kaldi gecemiz gunduzumuz sasti vallahi cok zor durumdayiz
Küçük şeylerle mutlu olan insanlarız bonusum yaaHoş geldin tinnoşş neden buna böyle sevindiysem
Ben yaptım bizde işe yaramadı evde buram buram sarımsak koktu.Zeytinyağının içine sarımsak ezip 1 2 saat beklet sonra ayak altlarına göğsüne sırtına sür canım yatarken faydası oluyor. Ben artık öksürük başlamadan hastalık belirtileri başladığı anda yapıyorum bunu şükür hafif atlatıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?