Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler hepinize

Bu akşam işten çıktım pazara gittim, ben dönerken eşimde yürüyüşten geldi. Yemeği hazırladık beraber sonra maraton başladııııı

- Mutfağı topladım,bulaşığı çalıştırdım
- Ocağı ve tezgahı cifledim
- Pazardan aldıklarımı yerleştirdim
- Mutfağı sildim
- Kızartma tavamı ovdum
- Salonu toparladım
- Kileri düzelttim, çamaşırları ayırdım, eşimin iki montu vardı onları yıkadım

Çok yorulmuşum, kızımı şımarttım biraz sıkılmış kuzum, ağzını burnunu yedim öpmelere doyamadım sardım battaniyesine uyudu meleğim, duş alıp yatacağım inş, iyi geceler hepinize, Allah'a emanet olun

Benimde ayni serum fizyolojik yaptim, hava verdim bana misin demiyor bakalim yarin bi doktora gosterecegim

Suan ayaginda var sirtina da bal surdum annem soyledi bakalim ne olacak sonumuz insallah yan etki falan yapmaz da Allah muhafaza...

İyi geceler bugün yine benim ustalarım vardı çok yoruldum. fazla temizlik yapamadım ustalara yemek çay hizmet sektöründeydim, 2 makine çamaşır yıkandı, bulaşık makinesi yıkanıp yerleşti kızın odasını silerken eşyaların yerlerini değiştirdim bu sefer ustalar bayağı toz yaptı ve nerdeyse taşındığım günki gibi eşyalar birbirine girdi yarın inşallah avizelerde takılırsa en azından sildiğim yer biraz daha geç toz olur diye düşünüyorum

Dün akşam üzeri yazdığım gibi hemen evi toparladım tavuklu pilav koydum.
Banyo wc temizledim.

Duşkabin kalmıştı şimdi erkenden onu bi yıkıyayım dedim selsil pak vardı çok mükemmel iyi değil temizliği ama böyle zamanda iyi oluyor kokusu olmuyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…