Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gunaydin nego cok kotu bir ruya gordum rabbaim hayra cevirsin. Tersi cikar derler. Bana dua edin ne olur. yola da cikacagiz icim daraldi biraz
Hayır olsun inşallah. Kötü sandığımız rüyalar iyi de çıkabiliyor sen iyiye yor. Hayırlı yolculuklar Allah'a emanet olun

Küçüğüm hasta başı ağrıyor çok şiddetli canım sıkkın. Üşütmüştür umarım daha öncede olmuştu böyle
Babası götürdü doktora.

Oy yavru o kadar çok mu ağrıyomuş sinüzit olmuş olabilir mi nego? Benim oğlana ufakken bi dr röntgen çektirmişti sinüzit için orda belli olmuştu

Oy yavru o kadar çok mu ağrıyomuş sinüzit olmuş olabilir mi nego? Benim oğlana ufakken bi dr röntgen çektirmişti sinüzit için orda belli olmuştu
Öyle tahmin ediyorum zaten vardı burun akıntısı öksürük ne zamandır. Alerji şurubuna başlamıştım yeni.

Öyle tahmin ediyorum zaten vardı burun akıntısı öksürük ne zamandır. Alerji şurubuna başlamıştım yeni.
İşte bazen uzayan grip ona çeviriyor geçmiş olsun ben bu sene daha başlamadım. Geçen sene bu zamanlar başlamıştım ekimin sonuydu.
Şimdi iyileşti 2 hafta oldu burnu kesilmiyor ama öksürmüyor şükür o yüzden vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…