Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burada da yazmıştın daha önce benim eşim de öyle kıramaz kimseyi bir yerleri ağrıyıp yaş da gidince anlıyorlar kendilerine zaman ayirmayı
O kadar bunaldimki anlatamam ya, benide zorluyor kendi gibi olayim diye, bende banane milletin isinden diyorum al sana kavga
Van da çok çevresi yok muydu? Onun acısını mı çıkarıyor acaba
Orda da boyleydik, en basit şeyleri bile arayip bizden istiyorlar bize soruyorlardi
Hemsirecik Ben sizlerin kocasinin huyundaki insanlara hem saygi duyarım hem de cok uzulurum. Bizim sulalelerdede çakal çukul dolu.
Keske azda benimki cakal olsaydi ya, hep baskasina
Evet benimde isime kimse kosmaz boyle, 2 aydir tanidigi insanlar yuzunden kavga ediyoruz resmen
 
O bir terazi güzel bir kazık yiyince akıllanır anca. Yüzüne gülene dayanamaz koşar hemen ama ciddi kazık yemesi lazım durulması için.
 
İyi yapmışsın.
Benim eşimin çok yakın arkadaşları var onlara borç harç verir arabayı verir kullanmaları için bu kişiler abartılı olmadıkça hiç sorun değil benim de çocukluktan arkadaşlarım oluyorlar çok güvenilirler.
Ama gel gör ki herkesin işine yetişemiyorsun benim de yardıma ihtiyacım var bebekli olunca öyle olmuyor.
Arkadaşım şuraya çağırdı buraya gidicez bunlar abartılı olunca ben gelemiyorum artık.
Ortamı var bi de ben söylenmezsem sanırım gidip gidip gelirarkadaş ortamına mahalle olunca bir de çocukluk arkadaşı herkes tam ortam oluyor yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…