Hasta etme diye tamamla orayı yaKimin ayoool
Tamam tamamHasta etme diye tamamla orayı ya
Nereye koyduysan ordadır puhahahsKulaklığımi bulamıyorum
O zaman ne duruyorsun ne duruyorsun hadi yapsanaaaaEki Görüntüle 3156474
Profilimde paylaşmıştım burada da paylaşayım bunu böyle yaldır yaldır Işıl Işıl yapmak çook güzel Burnuma cif domestos kokusu geldi
Ya of çok göstermek isterdim video atılsın yaaaŞarkıda süpürgeyi iterken türlü triplere girdiğim sıfatın gelir aklıma lore lilili
O kadar bunaldimki anlatamam ya, benide zorluyor kendi gibi olayim diye, bende banane milletin isinden diyorum al sana kavgaBurada da yazmıştın daha önce benim eşim de öyle kıramaz kimseyi bir yerleri ağrıyıp yaş da gidince anlıyorlar kendilerine zaman ayirmayı
Orda da boyleydik, en basit şeyleri bile arayip bizden istiyorlar bize soruyorlardiVan da çok çevresi yok muydu? Onun acısını mı çıkarıyor acaba
Keske azda benimki cakal olsaydi ya, hep baskasinaHemsirecik Ben sizlerin kocasinin huyundaki insanlara hem saygi duyarım hem de cok uzulurum. Bizim sulalelerdede çakal çukul dolu.
Evet benimde isime kimse kosmaz boyle, 2 aydir tanidigi insanlar yuzunden kavga ediyoruz resmenAynı benim eşim de öyle bütün kavgalarımızın sebeplerinden bir tanesiydi.Eğer anlamazsa durumu çok tartışma çıkabilir bu huyunu terk eder inş.
Yani bi de çol çocuk olunca kendi sorumluluklarımız var onlara yetişemiyoruz böyle nasıl olacak diyorum.
Biraz değişti ama çok zaman aldı.
Biz ise her işimizi a dan z ye kendimiz yaparız kimsenin el attığını görmem.
10 dakika önce yazılmış mesaj hala burdalar piii
O zaman ne duruyorsun ne duruyorsun hadi yapsanaaaa
O bir teraziO kadar bunaldimki anlatamam ya, benide zorluyor kendi gibi olayim diye, bende banane milletin isinden diyorum al sana kavga
Orda da boyleydik, en basit şeyleri bile arayip bizden istiyorlar bize soruyorlardi
Keske azda benimki cakal olsaydi ya, hep baskasina
Evet benimde isime kimse kosmaz boyle, 2 aydir tanidigi insanlar yuzunden kavga ediyoruz resmen
O durulmaz yine, anca bana hayir diyebiliyorO bir terazigüzel bir kazık yiyince akıllanır anca. Yüzüne gülene dayanamaz koşar hemen ama ciddi kazık yemesi lazım durulması için.
İyi yapmışsın.Ben seytanmisim demekki onu anladimbenim kocam borc verir almazmis, baskasina kefil olup borcunu odemeyeninkini odermis, babam hasta diye onu kandiran sevgilisine kredi cekmis. Simdi borc istese biri arayıp bana maddi durumumuz müsait mi diye soruyor. Çünkü konustum evlenmeden, ben gelemem boyle seylere yoksa sen ben kalmadik tek dunyada ayriliriz dedim. Baska turlu asla yola gelmezler. Ve adim kadar eminim bana allah korusun bisey olsa elde avuçta ne varsa verir millete ben frenliyorum.
Misafir gelecek kocam avucunu yalasınNeye hazırlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?