Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay valla yazdıklarından anladığım aynı şeyler bizim evde de oluyor.Ayni konuşmalar, tartışmalar..
Zamanla anlar ama bu onun karakterinde var yardımsever olmak çok güzel birşey ama evini hanımını tabi ki ihmal etmeyeceksin.Bu yanlış olan.

Ya mesela arabasi olan birini saga sola goturuyor, bizim araba su yakmıyor neticede neden kendi arabalarini kullanmiyorlar. Pazara gidicez milleti pesimize takiyor, e onlari beklemek zorunda kaliyoruz isimiz uzuyor. Cidden doldum artik ya katlanamıyorum

Hayır mı diyemiyor

Gürü ne gürü
Benim kelimer çok bir arada durmayı sevmiyolar ondan şey olmuş

" Ön görü"hiç utanmıyosunuz demi hele sen görü neden ö yü yollada bırakıp ü yü alıp peşine takıyorsun

Nego Kızdım ablası

Düz durun bakayım

Öngörü

Kızınca oluyomuş güldürmeyin Zo kuşağını şurda iki fırca atacağız

Kız mı döndü anlamadım
Kızmı döndü kocası mı bilmem ama kaynım ağzından ben onu güvenip eve alamam dediğini duydum
Şimdi nasıl bir ilişkileri var bilmiyorum çünkü bu laftan sonra eşim bir şey soramadı eşim sormayınca ben hiç karışmam sadece kv bunların sonu olmaz deyip söyleniyor bende hiç yorum yapmıyorum kendileri bilir bundan sonrası deyip çekiliyorum

Kız barıştı mı yani kocasıyla bir şey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…