- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ay valla yazdıklarından anladığım aynı şeyler bizim evde de oluyor.Ayni konuşmalar, tartışmalar..O kadar bunaldimki anlatamam ya, benide zorluyor kendi gibi olayim diye, bende banane milletin isinden diyorum al sana kavga
Orda da boyleydik, en basit şeyleri bile arayip bizden istiyorlar bize soruyorlardi
Keske azda benimki cakal olsaydi ya, hep baskasina
Evet benimde isime kimse kosmaz boyle, 2 aydir tanidigi insanlar yuzunden kavga ediyoruz resmen
Ya mesela arabasi olan birini saga sola goturuyor, bizim araba su yakmıyor neticede neden kendi arabalarini kullanmiyorlar. Pazara gidicez milleti pesimize takiyor, e onlari beklemek zorunda kaliyoruz isimiz uzuyor. Cidden doldum artik ya katlanamıyorumAy valla yazdıklarından anladığım aynı şeyler bizim evde de oluyor.Ayni konuşmalar, tartışmalar..
Zamanla anlar ama bu onun karakterinde var yardımsever olmak çok güzel birşey ama evini hanımını tabi ki ihmal etmeyeceksin.Bu yanlış olan.
Hayır mı diyemiyorYa mesela arabasi olan birini saga sola goturuyor, bizim araba su yakmıyor neticede neden kendi arabalarini kullanmiyorlar. Pazara gidicez milleti pesimize takiyor, e onlari beklemek zorunda kaliyoruz isimiz uzuyor. Cidden doldum artik ya katlanamıyorum
Buda banyo yıkamalik şarkıEnrikeden gavga dövüş klibi var ya o gelsin kardeşim tekin bek may lav
Çok ayıp cık cık cıkMisafir gelecek kocam avucunu yalasın
Sana demedim o video daki Zo kuşağına dedimBeyinsiz mi
Allahım eli işte gözü oynaştaEnrikeden gavga dövüş klibi var ya o gelsin kardeşim tekin bek may lav
Benim kelimer çok bir arada durmayı sevmiyolar ondan şey olmuşGürü ne gürü
Hem oyle hemde genelde kendi teklif ediyor enayiHayır mı diyemiyor
Kızmı döndü kocası mı bilmem ama kaynım ağzından ben onu güvenip eve alamam dediğini duydumKız mı döndü anlamadım
Canım benim dahil olmadım diye okumadım sanma inan vereceğim bir tavsiye yok.Hem oyle hemde genelde kendi teklif ediyor enayi
Kız barıştı mı yani kocasıyla bir şey anlamadımKızmı döndü kocası mı bilmem ama kaynım ağzından ben onu güvenip eve alamam dediğini duydum
Şimdi nasıl bir ilişkileri var bilmiyorum çünkü bu laftan sonra eşim bir şey soramadı eşim sormayınca ben hiç karışmam sadece kv bunların sonu olmaz deyip söyleniyor bende hiç yorum yapmıyorum kendileri bilir bundan sonrası deyip çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?