- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Biz de nasıl işin içindeyiz bilmiyoruz jesikomm uzadı gibi birşey ama benim artık sabrım kalmadı son demlerim işte hayırlısı şu an evraklarımız imzadaymış. 15 Ağustos’ta görev normalde bitmişti ama şu zaman oldu hala ses yokNasi yani sizin sure uzadi mi yoksa
Sok ol diyince bende doktorun adı için çok başka şeyler düşündümÖzelden doğum yaptıran dr ismini yazıyım da daha şok ol
Beyin ve kocam aynı şey kiAnlamadın di mi ince espriyi
Bonus beyin yatıyor derken kendi kocasını kastetti bence
Çok iyi ve ücretli giriyor doğuma doç öğretim üyesi ondan dolayıSok ol diyince bende doktorun adı için çok başka şeyler düşündüm
Ben seytanmisim demekki onu anladimAynı benim eşim de öyle bütün kavgalarımızın sebeplerinden bir tanesiydi.Eğer anlamazsa durumu çok tartışma çıkabilir bu huyunu terk eder inş.
Yani bi de çol çocuk olunca kendi sorumluluklarımız var onlara yetişemiyoruz böyle nasıl olacak diyorum.
Biraz değişti ama çok zaman aldı.
Biz ise her işimizi a dan z ye kendimiz yaparız kimsenin el attığını görmem.
Len sende dumeni kirma ne demek istedin soyleBeyin ve kocam aynı şey ki
Gençler yatir anlamında şey ettimLen sende dumeni kirma ne demek istedin soyle
Koca adamı deli edeceksiniz heeeOğlanın kapısına bacısına yazdırdım
Beyin yatir işte dedin anladim benGençler yatir anlamında şey ettim
Bende kızlara yazıyım işe yararsaOğlanın kapısına bacısına yazdırdım
Yaramadı ibretlik attım ben sizeBende kızlara yazıyım işe yararsa
Öyle bulmak istiyor demek kiOğlanın kapısına bacısına yazdırdım
Ben yazdırdım kız toplu çıksın diye tamam toployocom dedi dur bi traş olayım dedi vakti doldu gittiÖyle bulmak istiyor demek ki
Nasıl bulduysan öyle bırak olarak değiş sen onu
Akşama kadar kırk kere söylüyorum işe yaramıyor ki yazı hiç yaramaz benim oğlan maşallah çok düzenli de büyük kız dağınıkYaramadı ibretlik attım ben size
Bak burası onemli. Yapaccak insan pek tamam demeztamam toployocom
Ben onu kocama diyorum nasıl bulduysan öyle bırak adamı hasta etme diyeBen yazdırdım kız toplu çıksın diye tamam toployocom dedi dur bi traş olayım dedi vakti doldu gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?