- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Istanbul muftusumuyum ben kizim geceye kadar cuma işte da
Ya sizi yerim lannn canlarim her gun biri bana götlü bir mani ogretiyorAç g....nü ırmağa yesin kara kurbağa.
Bunu diyecektim tamm sağol
Ya sizi yerim lannn canlarim her gun biri bana götlü bir mani ogretiyor
Gercekten .... lı seylere ifrit oluyorum neyse yaz iste ne gerek var noktalara. Aklimdan gecen gozumun önünden gecse ne olur kiYazmadan da anlardık
Bende sormadığım için bilmiyorum bir şey deyemiyorum (diyemiyorum)Kız barıştı mı yani kocasıyla bir şey anlamadım
Biliyorum duzelmez, moralim çok bozuk gerçekten suan cok caresiz hissediyorumCanım benim dahil olmadım diye okumadım sanma inan vereceğim bir tavsiye yok.
Sadece diyeceğim sakın çocuk olursa düzelir diye beklememen.
Çaresiz hissetme çok üzüldüm senin için tamamen değişmez demeyelim isterse değişir tabi negonun dediği gibi birinden kazık yerse akıllanırBiliyorum duzelmez, moralim çok bozuk gerçekten suan cok caresiz hissediyorum
ben normalde 3 siddetini bile hisseden tipim ben nasil hissetmedim hala şasiyorumGunaydinnn, gece gece depremle uyandik yine, bizim gibi hissedenlere gecmis olsun
bizd3 de ayni mevzu çok oldu hemsire bizim ki birak bir uerden bir yere giderken birakmayi bizim bir planimiz varken bile bir baskasi icin aksatabilecek potansiyelde bir adam ..he bazen çok dua aliyor hayir yapiyor ama genelde kullaniyorlar dusuncesindeyim bendeYa mesela arabasi olan birini saga sola goturuyor, bizim araba su yakmıyor neticede neden kendi arabalarini kullanmiyorlar. Pazara gidicez milleti pesimize takiyor, e onlari beklemek zorunda kaliyoruz isimiz uzuyor. Cidden doldum artik ya katlanamıyorum
Karamsar olma düzelir bekle kazık yiyince düzelirBiliyorum duzelmez, moralim çok bozuk gerçekten suan cok caresiz hissediyorum
İyi akşamlar. Salı sabahı telefon bozuldu. Bu akşam gelebildi nihayetHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Hastalara şifa,dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı versin RabbimEki Görüntüle 3156290
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
Çok şükür sen nasılsınİyi akşamlar. Salı sabahı telefon bozuldu. Bu akşam gelebildi nihayetHerkes iyidir umarım
İnşallah bonusum cok sagolÇaresiz hissetme çok üzüldüm senin için tamamen değişmez demeyelim isterse değişir tabi negonun dediği gibi birinden kazık yerse akıllanır
Ya uykumdan uyandim ben hatta esim salliyor sandim baktim o da uyanmis bana bakıyor, hepimize gecmis olsun minikomben normalde 3 siddetini bile hisseden tipim ben nasil hissetmedim hala şasiyorumcok gecmis olsun hemsirem
Ahh valla artik duasida kalsin kendileride kalsin moduna gectim, essek olana semer vuran cok oluyorbizd3 de ayni mevzu çok oldu hemsire bizim ki birak bir uerden bir yere giderken birakmayi bizim bir planimiz varken bile bir baskasi icin aksatabilecek potansiyelde bir adam ..he bazen çok dua aliyor hayir yapiyor ama genelde kullaniyorlar dusuncesindeyim bende
İnşallah negosum aminKaramsar olma düzelir bekle kazık yiyince düzelir
Hamd olsun daha iyiyiz işte günler hızla geçiyor valla☺Teneffus Zili canim hemşehrim hic de unutmamış beni arada bir etiket yapmış severim seni ben.
Naptin sen nasıl oldun en son sanki hastaydiniz şimdi nasıl oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?