Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gözünüz aydın canım

Biliyorum duzelmez, moralim çok bozuk gerçekten suan cok caresiz hissediyorum
Can çıkar huy çıkmaz hemşire sadece eşlerinin iyi yönlerini de düşün bi de oturup güzelce konuş zaman ver bakalım törpüleyecek mi bu huyunu.
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil yada kimsenin eşi kusursuz zaten değil.Zamanla biraz daha alışırsın bu kadar çaresiz hissedecek birşey yok evlilik terapistleri var birlikte gitmeyi teklif et.
Zaman zaman hepimiz çıkmaza giriyor gibi hissedebiliyoruz.

Bu arada kızlar benim yengemin abisinin evi var sıfır daire alıpta gitmediler.Şimdilik kiracı da sokmak istemediler bende yengeme söyledim sağolsun konuştu.
Eşime güvendiklerini söylemişler eksikleri tamamlar veririz demişler.Önümüzdeki süreçte görüşüp konuşacağız onlarla inş.
Teneffüs te temiz olduğu için ona veririz demişler yengeme.☺
Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden Rabbim istediğiniz duaları kabul etsin.
Kv dem kızı ve yakınları beni çok fazla kırdı yerdi ben uzakta olursam belki oğullarıyla görüşüp onunla araları iyi olur.Benim artık bi anne gibi görmeye falan ihtiyacım yok zaten o süreçler geçti icimde hiçbir şey bırakmadı.
Ha tabi bir gün hastalık falan olur benden rica edilirse eşimin hatırı için tabiki elimden geleni yaparım.
Kıymetimiz bilinmedi ne yapalım hep kötü olan ben oldum.
Benim için bambaşka oldunuz kızlar buranın yeri samimiyeti çok ayrı olmaya başladı bende.

Herşey o güzel gönlüne göre olsunnn çiçeğimmm Hakkınızda hayırlısı olsunn.Herşey yolunda giderse bizimlede paylaş

Böyle bir gelişmeye sevindim canım
güzel gönlün gibi evindeki mutluluğun huzurun daim olsun

Gözün aydın canım

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım olur ev.

Sağlıklı doğumlar olsun. bebeğe ve sana sağlık olsun inşallah. Sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…