- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Gözünüz aydın canımSlm kizlar.cok sukur esim geldi.Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı birakmasin
Çocuklarda kuzu gibi oldular ay bi rahatladim.babalarından korkarlar.oh ne sinir ne stres.Allah kocami basimdan eksik etmesin.canima okudular su 1 ayda ya
Sabah kizi okula biraktim
Eve geldim oglani gönder dim okula.çopleri verdim ogluma atti.
Ortalığı ve yataklari topladim
Ön balkonu yikayip mermer ve korkuluklarini sildim
Ebeveyn banyosunu yikadim
Buyuk banyonun lavobosunu yikadim aynasini sildim
Salonun tozunu aldim
Tepsileri yikayip ocagi detayli sildim
Davlumbazin tozunu aldim
Camasir dererjani kutuma deterjan doldurdum
Havlulari yikayip astim
3 kez okula gidip geldim
Yemek yaptim.yedik mutfagi toplayip bul.mak.calistirdim
Aksam yüruyüse ciktik geldik
Yastik kıliflarini degistirdim.esim erken geldi evi süpürmemistim evimiz tertemiz dedi
Her zamanki hali dedim
Can çıkar huy çıkmaz hemşire sadece eşlerinin iyi yönlerini de düşün bi de oturup güzelce konuş zaman ver bakalım törpüleyecek mi bu huyunu.Biliyorum duzelmez, moralim çok bozuk gerçekten suan cok caresiz hissediyorum
Ayyh çok şirin
Herşey o güzel gönlüne göre olsunnn çiçeğimmmBu arada kızlar benim yengemin abisinin evi var sıfır daire alıpta gitmediler.Şimdilik kiracı da sokmak istemediler bende yengeme söyledim sağolsun konuştu.
Eşime güvendiklerini söylemişler eksikleri tamamlar veririz demişler.Önümüzdeki süreçte görüşüp konuşacağız onlarla inş.
Teneffüs te temiz olduğu için ona veririz demişler yengeme.☺
Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş.Şimdiden Allah razı olsun hepinizden Rabbim istediğiniz duaları kabul etsin.
Kv dem kızı ve yakınları beni çok fazla kırdı yerdi ben uzakta olursam belki oğullarıyla görüşüp onunla araları iyi olur.Benim artık bi anne gibi görmeye falan ihtiyacım yok zaten o süreçler geçti icimde hiçbir şey bırakmadı.
Ha tabi bir gün hastalık falan olur benden rica edilirse eşimin hatırı için tabiki elimden geleni yaparım.
Kıymetimiz bilinmedi ne yapalım hep kötü olan ben oldum.
Benim için bambaşka oldunuz kızlar buranın yeri samimiyeti çok ayrı olmaya başladı bende.
Böyle bir gelişmeye sevindim canımBu arada kızlar benim yengemin abisinin evi var sıfır daire alıpta gitmediler.Şimdilik kiracı da sokmak istemediler bende yengeme söyledim sağolsun konuştu.
Eşime güvendiklerini söylemişler eksikleri tamamlar veririz demişler.Önümüzdeki süreçte görüşüp konuşacağız onlarla inş.
Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş.Şimdiden Allah razı olsun hepinizden Rabbim istediğiniz duaları kabul etsin.
Kv dem kızı ve yakınları beni çok fazla kırdı yerdi ben uzakta olursam belki oğullarıyla görüşüp onunla araları iyi olur.Benim artık bi anne gibi görmeye falan ihtiyacım yok zaten o süreçler geçti icimde hiçbir şey bırakmadı.
Ha tabi bir gün hastalık falan olur benden rica edilirse eşimin hatırı için tabiki elimden geleni yaparım.
Benim için bambaşka oldunuz kızlar buranın yeri samimiyeti çok ayrı olmaya başladı bende.
Gözün aydın canımSlm kizlar.cok sukur esim geldi.Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı birakmasin
Çocuklarda kuzu gibi oldular ay bi rahatladim.babalarından korkarlar.oh ne sinir ne stres.Allah kocami basimdan eksik etmesin.canima okudular su 1 ayda ya
Sabah kizi okula biraktim
Eve geldim oglani gönder dim okula.çopleri verdim ogluma atti.
Ortalığı ve yataklari topladim
Ön balkonu yikayip mermer ve korkuluklarini sildim
Ebeveyn banyosunu yikadim
Buyuk banyonun lavobosunu yikadim aynasini sildim
Salonun tozunu aldim
Tepsileri yikayip ocagi detayli sildim
Davlumbazin tozunu aldim
Camasir dererjani kutuma deterjan doldurdum
Havlulari yikayip astim
3 kez okula gidip geldim
Yemek yaptim.yedik mutfagi toplayip bul.mak.calistirdim
Aksam yüruyüse ciktik geldik
Yastik kıliflarini degistirdim.esim erken geldi evi süpürmemistim evimiz tertemiz dedi
Her zamanki hali dedim
GünaydınGünaydınnnn minnoş kadınlarEki Görüntüle 3156705
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım olur ev.Bu arada kızlar benim yengemin abisinin evi var sıfır daire alıpta gitmediler.Şimdilik kiracı da sokmak istemediler bende yengeme söyledim sağolsun konuştu.
AminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Hastalara şifa,dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı versin RabbimEki Görüntüle 3156290
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
Sağlıklı doğumlar olsun. bebeğe ve sana sağlık olsun inşallah. Sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallahBizim için tek sorun suyun azalması değil, enfeksiyon olduğu için kesedeki bir delikten enfeksiyonun bebeğe bulaşması. Bu yüzden 3 günde bir doktora gidip bebek ve enfeksiyon takibi yaptıracağım. Enfeksiyon artmaya devam ederse 2 haftayı beklemez hemen alırız dedi
Minnoş muyum gerçekten negoooooooooGünaydınnnn minnoş kadınlarEki Görüntüle 3156705
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
GunaydinGünaydınnnn minnoş kadınlarEki Görüntüle 3156705
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?