7 iyiymiş 6 şekerimSeni o kadar iyi anlıyorum ki aynılarından bende de var. Bugün belki geç kalkarlar geç uyudular okulda yok diye seviniyorum 7 de ayaklanip bize de hadi sizde kalkın diyorlar
Ankaraya düğüneNereye gittiniz
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese ,fena şifayı kapmışım
Hepinize diyorum hepiniz benim bebeklerimsinizSana demiyo
Sana da geçmiş olsun canımBoğazım öyle ağrıyo ki
Günaydın herkese ,fena şifayı kapmışım
Geçmiş olsun kızlar : (Boğazım öyle ağrıyo ki
Günaydın herkese ,fena şifayı kapmışım
Geçmiş olsun kızlarBoğazım öyle ağrıyo ki
Yardım etmesi kendini ve seni zora sokmamalı bende eşimle çok tartıştım evliliğin ilk seneleri özellikle zamanla o kendini düzeltti en azından daha temkinli davranıyor borç verip alamadığı yardımına koşup ihtiyaç halinde yanında olmayan insanlar olgunlaştırdıİnşallah bonusum cok sagol
Ya uykumdan uyandim ben hatta esim salliyor sandim baktim o da uyanmis bana bakıyor, hepimize gecmis olsun minikom
Ahh valla artik duasida kalsin kendileride kalsin moduna gectim, essek olana semer vuran cok oluyor
İnşallah negosum amin
benim esimde de bunun farkli versiyonu vardi ..bekar bir arkadasi ile takilirdi surekli sonra hep onun icon sorun yasardik falan ...arkadasi evlenince ne aradi ne sordu o evlendigi gunden beri laf soka soka şuan hic gorusmuyorlaeYardım etmesi kendini ve seni zora sokmamalı bende eşimle çok tartıştım evliliğin ilk seneleri özellikle zamanla o kendini düzeltti en azından daha temkinli davranıyor borç verip alamadığı yardımına koşup ihtiyaç halinde yanında olmayan insanlar olgunlaştırdı
İnşallah o da düzeltir kendini, yoksa isin sonu hayirli olmayacakYardım etmesi kendini ve seni zora sokmamalı bende eşimle çok tartıştım evliliğin ilk seneleri özellikle zamanla o kendini düzeltti en azından daha temkinli davranıyor borç verip alamadığı yardımına koşup ihtiyaç halinde yanında olmayan insanlar olgunlaştırdı
Kaç gün yıllık izin değişiklik iyidir aslında birlikte de vakit geçirmek için zaman ayırınGunaydin canlaar, esim yillik izne ayrildi illa köyüne gitmek istiyor. Benide ailemin yanina yolluyor ama ben istemiyorum. Evde kalip birbirimize vakit ayiralim diyorum. Bakalim gunun sonunda ne olacak
Biraz oraya biraz oraya birlikte gitseniz olmaz mı?Gunaydin canlaar, esim yillik izne ayrildi illa köyüne gitmek istiyor. Benide ailemin yanina yolluyor ama ben istemiyorum. Evde kalip birbirimize vakit ayiralim diyorum. Bakalim gunun sonunda ne olacak
Şekerim mi7 iyiymiş 6 şekerim
32 gunKaç gün yıllık izin değişiklik iyidir aslında birlikte de vakit geçirmek için zaman ayırın
Güzel vakitler geçirin izinde
Bende ayri durma taraftari degilim ama koyde odun isine yardim edicem sıkılırsin diyor, babasi gelmene gerek yok diyor ama tutturdu illa gidicem diye. Onun plani beni istanbula yollayip rahatca gezmek, arabada altinda varmi daha iyisi. Kotu ruya goruyorum iki gundur hic gidesim yok o yüzden benim. Birde sirtim agriyor 1 haftadir otobuste iyice tutulurum boyle gidersem.arabayida vermiyor mazot pahali diye, kaldim oyleceBiraz oraya biraz oraya birlikte gitseniz olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?