Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yardım etmesi kendini ve seni zora sokmamalı bende eşimle çok tartıştım evliliğin ilk seneleri özellikle zamanla o kendini düzeltti en azından daha temkinli davranıyor borç verip alamadığı yardımına koşup ihtiyaç halinde yanında olmayan insanlar olgunlaştırdı

benim esimde de bunun farkli versiyonu vardi ..bekar bir arkadasi ile takilirdi surekli sonra hep onun icon sorun yasardik falan ...arkadasi evlenince ne aradi ne sordu o evlendigi gunden beri laf soka soka şuan hic gorusmuyorlae

arkadasi bosandi sakin dedim arasa da eskisi gibi gorusmeyeceksin

İnşallah o da düzeltir kendini, yoksa isin sonu hayirli olmayacak

Gunaydin canlaar, esim yillik izne ayrildi illa köyüne gitmek istiyor. Benide ailemin yanina yolluyor ama ben istemiyorum. Evde kalip birbirimize vakit ayiralim diyorum. Bakalim gunun sonunda ne olacak
Kaç gün yıllık izin değişiklik iyidir aslında birlikte de vakit geçirmek için zaman ayırın
Güzel vakitler geçirin izinde

Kaç gün yıllık izin değişiklik iyidir aslında birlikte de vakit geçirmek için zaman ayırın
Güzel vakitler geçirin izinde
32 gun inşallah guzel gecer ama hic umidim yok benim
Biraz oraya biraz oraya birlikte gitseniz olmaz mı?
Bende ayri durma taraftari degilim ama koyde odun isine yardim edicem sıkılırsin diyor, babasi gelmene gerek yok diyor ama tutturdu illa gidicem diye. Onun plani beni istanbula yollayip rahatca gezmek, arabada altinda varmi daha iyisi. Kotu ruya goruyorum iki gundur hic gidesim yok o yüzden benim. Birde sirtim agriyor 1 haftadir otobuste iyice tutulurum boyle gidersem.arabayida vermiyor mazot pahali diye, kaldim oylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…