- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Mutlu huzurlu haftalarGünaydınnnn kazadan,beladan, afetlerden uzak bir hafta diliyorumEki Görüntüle 3157342
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Canım çok şükür dün kontrol vardı yine. Bebek suyu az, enfeksiyon stabil çok şükür artış yok. Nst taktılar doktor ilk kötü falan dedi kokuttu, sonra yan yat dedi düzeldi çok şükür. 3 gün sonra tekrar gidicemSelizay canım nasılsın?
Burası da soğuk ve yağmurlu. Geldi kış şükürSonunda yağmur yağacak çok şükür. Kasım geldi yağmur yok ne olacak halimiz Rabbim merhamet etsin
Çok şükür. Sen nasılsın?Canım çok şükür dün kontrol vardı yine. Bebek suyu az, enfeksiyon stabil çok şükür artış yok. Nst taktılar doktor ilk kötü falan dedi kokuttu, sonra yan yat dedi düzeldi çok şükür. 3 gün sonra tekrar gidicem
Heyecanlı stresli karışıkBurası da soğuk ve yağmurlu. Geldi kış şükür
Çok şükür. Sen nasılsın?
Böyle devam eder inşallah vaktine kadarCanım çok şükür dün kontrol vardı yine. Bebek suyu az, enfeksiyon stabil çok şükür artış yok. Nst taktılar doktor ilk kötü falan dedi kokuttu, sonra yan yat dedi düzeldi çok şükür. 3 gün sonra tekrar gidicem
Geçmiş olsunGünaydın huzurlu bir hafta olsunEv derli topluydu zaten. Sabah çorba yapmıştım. Birazdan kalkıp çorba içer dinlenmeye devam ederim. Üşütmüşüm üzerinize afiyet. Yarına Allah kerim
Güzel heyecanlar bunlar. Son haftaların artık. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHeyecanlı stresli karışık
Geçmiş olsun hazır çıkmışken hasta olanada bakarsın sınavı bittiyse alır gelirsinSabah kızın telaşından küçüğe iyi bakamadık demek kitabını unutmuş tam işlere başlayacaktımgidip götürcem mecbur
Geçmiş olsunGünaydın huzurlu bir hafta olsunEv derli topluydu zaten. Sabah çorba yapmıştım. Birazdan kalkıp çorba içer dinlenmeye devam ederim. Üşütmüşüm üzerinize afiyet. Yarına Allah kerim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHeyecanlı stresli karışık
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin SelişimCanım çok şükür dün kontrol vardı yine. Bebek suyu az, enfeksiyon stabil çok şükür artış yok. Nst taktılar doktor ilk kötü falan dedi kokuttu, sonra yan yat dedi düzeldi çok şükür. 3 gün sonra tekrar gidicem
Geçmiş olsun hazır çıkmışken hasta olanada bakarsın sınavı bittiyse alır gelirsin
Kulağı falan ağrıyor olabilir mi? Ağrı kesici verdin mi bi yeri ağrıyor olabilir.Yaptim bacim komple çıkardım üstünü dusa soktum yatirdim okudum ustune ama hala var. Durmuyor cocuk. Gececek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?