Yıllardır yaptik bitmiyor vallaAksamlara kadar temizlik yaptım yarın dinleneyim diye. Baktım yine dolu iş var çayım gibi isim de bitmiyor
Hey maşallah toton yer görmemiş ciddenEv havalandırılıp yataklar toplandı.
Kahvaltı yapıldı.Bulaşık makinesi çalıştırıldı.
Buzdolabının içi düzenlendi.
Ocak fırın temizlendi.
Buzdolabı bulaşık makinesi fırının dış yüzeyleri parlatıldı.
Ev süpürülüp silindi.
Yerler silindi.Aynalar silindi. Tozlar alındı
Giyinme odası düzenlendi.
Çamaşır makinesi deterjan gözü temizlendi.Makineye çamaşır atıldı.
Kurutmadan sonra yerleşirildi.
Akşam yemeği yapıldı.
Ütü yapıldı.
Çok geçmiş olsun BonusBüyük kızım hasta dünden beri dün hafifti bu sabah artmış durumda
Çok şeker bi sofra olmuş
Çay kaşığı ile çıkart birdahi sefere taze yumurta zor çıkar kabuktanÇok şeker bi sofra olmuşBende yumurta haşladım ama kabuğundan zor ayırdım resmen yarısı çöpe gitti
Geceden yağdı burada da şükür ama benim çamaşırlar ıslanmış balkonda.Sonunda yağmur yağacak çok şükür. Kasım geldi yağmur yok ne olacak halimiz Rabbim merhamet etsin
Çok şeker bi sofra olmuşBende yumurta haşladım ama kabuğundan zor ayırdım resmen yarısı çöpe gitti
Bende ilk soyuşta zorlandığımda çay kaşığıyla yiyorumÇay kaşığı ile çıkart birdahi sefere taze yumurta zor çıkar kabuktan
Hayat bize wayikiki vay vayAksamlara kadar temizlik yaptım yarın dinleneyim diye. Baktım yine dolu iş var çayım gibi isim de bitmiyor
Kulaklari dışten ağrıyor doktor bakti cunku akinti ne bileyim baska sey yokmus.Kulağı falan ağrıyor olabilir mi? Ağrı kesici verdin mi bi yeri ağrıyor olabilir.
Benim kızda tombişti biraz çok söyleyen oluyordu çocuk eridi bitti milletin ne gözü var yahu.
İlk çocuğum zayıf uzun ince yemek yemez bu biraz yiyor biraz da emzirebildim ilke göre tabi etkisi oldu.
Eşim tarafında görmemiş gibi söyleyenler çok oldu bence de benim kızada nazar değdi.
NegooooooooooooÇok acımış
Zalımsın hayat
Okurken başım ağrıdıŞöyle üç beş tane var aynı tornadan çıkmış gibi bık bık bık onlarla hasbihal edip rahatlayayım diyorum
Gör bak benim zıpır gibi seninki de 37 de gelecek saglikla sıhhatle inşallahCanım çok şükür dün kontrol vardı yine. Bebek suyu az, enfeksiyon stabil çok şükür artış yok. Nst taktılar doktor ilk kötü falan dedi kokuttu, sonra yan yat dedi düzeldi çok şükür. 3 gün sonra tekrar gidicem
O yuzden asla aksamlara kadar is yapmamAksamlara kadar temizlik yaptım yarın dinleneyim diye. Baktım yine dolu iş var çayım gibi isim de bitmiyor
Çok değişen bir şey olmazdı zaten dağınıkZalımsın hayatne olurdu sanki efoya yakin olaydim benimkini de alip gidip yeseydik sonra da evi dagitip kacip gelseydik
Canım çay istedi ya oğlanı uyutup bi demleyeyimAksamlara kadar temizlik yaptım yarın dinleneyim diye. Baktım yine dolu iş var çayım gibi isim de bitmiyor
Bonbonum cok gecmis olsun kuzucuga. Öpüyorum gözlerindenSağol teyzesi sen naptın?
Benim acima duygum yok aldırdımÇok değişen bir şey olmazdı zaten dağınık
Yemekten sonra bana acır beraber toplarız diye planlarım olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?