Ben de uyuttum simdi. Gidem de yemek yapam bariCanım çay istedi ya oğlanı uyutup bi demleyeyim
Haa ocağa da kuru fasulye koydumBen de uyuttum simdi. Gidem de yemek yapam bari
flash bellek var fabrika ayakarına geri döndürürdükBenim acima duygum yok aldırdım
9.30 dan beri çayım bitmiyorbitince kalkarım dedim Allah'ın hikmeti işte çay var daha
Negocum iyi insan lafın üzerine gelirmişMaraton davetime icabet eden ? Ana gazda versin kim geliyorsa
Benim küçükte öyle tosun gibiydi yabancıya gerek yok öz amcası kendi çocuğuyla kıyaslaya kıyaslaya yedi bitirdi. Bir zayıfladı ondan sonra çubuk gibi halaKulaklari dışten ağrıyor doktor bakti cunku akinti ne bileyim baska sey yokmus.
Agri kesici hangisi calpol mu diyorsun ? Yok kuzum vermedim valla. Belli cocuk uyumuyor nazar olmuş baska derdi olsa ben anlardim
Millette ne göz var ben anlamadim su yasa geldim kimsenin cocuguna bebegine ne bileyim biseyine nazar etmedim hep agzimda dua. Benim komsunun kizi da seninki gibiydi yavrucak nazardan eridi gitti 5 aydir 1 kilo bile almamış.
Erkek işine karışmayınElinin hamuruynan
Al benden de o kadar. 9 yaşında ki oğlum 4.5 beş yaşından beri yediği şeyleri yemez oldu. Önce nazar falan aklıma gelmedi benim pek konduramam ınsanlara. Cevremde çocuğu yemeyen iki aile var. Ay senin oğlan ne güzel yiyor çorbayi içti ikinciye istedi eline sağlık dedi. Ne güzel görgü kurallarıni biliyor vs. Kimisi doktora götürür kimisi spora yazdırır ( boyu uzasin diye) bir defa da maaşallah duymadım ağrılarından.son bur yıldır artık nazar oldu diye düşünmeye başladım. Çare bulan varsa bana da söylesin ( küçüğü de bir ara öyleydi ama o biraz duzeldi) yeminle hergün kriz geçiriyorum. Açim diyor ama bir sey yemiyor okulunu da etkiliyor artik.Benim küçükte öyle tosun gibiydi yabancıya gerek yok öz amcası kendi çocuğuyla kıyaslaya kıyaslaya yedi bitirdi. Bir zayıfladı ondan sonra çubuk gibi hala
Bi çimdik tuz atmıştım amaYumurta çok tazeyse soyulmaz derler, Buna çok inanmıyorum bence yumurtaya bağlı bir durum.
Haşlama suyuna tuz sirke koy diyen var bazen soyuluyor bazen dediğin gibi oluyor
Ahh kıyamam yavrumAl benden de o kadar. 9 yaşında ki oğlum 4.5 beş yaşından beri yediği şeyleri yemez oldu. Önce nazar falan aklıma gelmedi benim pek konduramam ınsanlara. Cevremde çocuğu yemeyen iki aile var. Ay senin oğlan ne güzel yiyor çorbayi içti ikinciye istedi eline sağlık dedi. Ne güzel görgü kurallarıni biliyor vs. Kimisi doktora götürür kimisi spora yazdırır ( boyu uzasin diye) bir defa da maaşallah duymadım ağrılarından.son bur yıldır artık nazar oldu diye düşünmeye başladım. Çare bulan varsa bana da söylesin ( küçüğü de bir ara öyleydi ama o biraz duzeldi) yeminle hergün kriz geçiriyorum. Açim diyor ama bir sey yemiyor okulunu da etkiliyor artik.
Evet calpol bi çay kaşığı yada bir buçuk verebilirsin diş kulağa vuruyor maalesef.Kulaklari dışten ağrıyor doktor bakti cunku akinti ne bileyim baska sey yokmus.
Agri kesici hangisi calpol mu diyorsun ? Yok kuzum vermedim valla. Belli cocuk uyumuyor nazar olmuş baska derdi olsa ben anlardim
Millette ne göz var ben anlamadim su yasa geldim kimsenin cocuguna bebegine ne bileyim biseyine nazar etmedim hep agzimda dua. Benim komsunun kizi da seninki gibiydi yavrucak nazardan eridi gitti 5 aydir 1 kilo bile almamış.
Allah zihin açıklığı versinHaa ocağa da kuru fasulye koydumuyumuyor kerata kalktı. Kalan yerleri süpüreyim o sırada çayım olur. Sonra oturur ders çalışırım
Maraton davetime icabet eden ? Ana gazda versin kim geliyorsa
Bence dehafta sonu maraton davetlerine icabet ediyorum kolay gelsin sizlere canım
Bu arada maraton acayip motive ediyor
Gunaydiiin bugun epey gec uyandimGünaydınnnn mutlu ,keyifli bir gün diliyorumEki Görüntüle 3157061
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?