Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesi doldurdum çalıştırdım
Makineye çamaşır attım yıkanıyor
Buzdolabını komple boşalttım
Rafları çıkardım banyoda yıkadım
İçini sildim temizledim
Rafları kurulayıp yerleştirdim
Dışını da sildim
Mutfağı süpürdüm
Banyoyu temizledim

Ben de uyuttum simdi. Gidem de yemek yapam bari
Haa ocağa da kuru fasulye koydum uyumuyor kerata kalktı. Kalan yerleri süpüreyim o sırada çayım olur. Sonra oturur ders çalışırım

Benim küçükte öyle tosun gibiydi yabancıya gerek yok öz amcası kendi çocuğuyla kıyaslaya kıyaslaya yedi bitirdi. Bir zayıfladı ondan sonra çubuk gibi hala

Benim küçükte öyle tosun gibiydi yabancıya gerek yok öz amcası kendi çocuğuyla kıyaslaya kıyaslaya yedi bitirdi. Bir zayıfladı ondan sonra çubuk gibi hala
Al benden de o kadar. 9 yaşında ki oğlum 4.5 beş yaşından beri yediği şeyleri yemez oldu. Önce nazar falan aklıma gelmedi benim pek konduramam ınsanlara. Cevremde çocuğu yemeyen iki aile var. Ay senin oğlan ne güzel yiyor çorbayi içti ikinciye istedi eline sağlık dedi. Ne güzel görgü kurallarıni biliyor vs. Kimisi doktora götürür kimisi spora yazdırır ( boyu uzasin diye) bir defa da maaşallah duymadım ağrılarından.son bur yıldır artık nazar oldu diye düşünmeye başladım. Çare bulan varsa bana da söylesin ( küçüğü de bir ara öyleydi ama o biraz duzeldi) yeminle hergün kriz geçiriyorum. Açim diyor ama bir sey yemiyor okulunu da etkiliyor artik.

Yumurta çok tazeyse soyulmaz derler, Buna çok inanmıyorum bence yumurtaya bağlı bir durum.

Haşlama suyuna tuz sirke koy diyen var bazen soyuluyor bazen dediğin gibi oluyor
Bi çimdik tuz atmıştım ama genelde soyulur hasladigim zaman bu defa eşim daha güvendiği bi yerden aldı yumurtalar daha küçük ve kahverengi daha taze olabilir bu farklı cidden.

Ahh kıyamam yavrum önce bi kan testine falan götür istersen vitaminlerine baktır.
Tedbir olarakta nazar ayetlerini oku üzerine üfle ellerini vücuduna sür hadisi şerifte var ayet-el kürsü okuyup peygamber Efendimiz yatağa girince yaparmış.
Nazar büyük bela valla insanı mezara sokarmış bu da hadisi şerifte var.

Evet calpol bi çay kaşığı yada bir buçuk verebilirsin diş kulağa vuruyor maalesef.
Kıyamam ya gerçekten benim de hassas noktam özellikle maşallah diyorum nazar olmasın diye.
Bi yakınım maddi olarak bayağ iyiydi bikac kişi çok söylüyordu bu kişi öyle bir hastalandı ki ne evin de durabildi garibim ne çocuklarına bakabildi evi gözü görmedi.Şükür ki şimdi toparladı
Aman maşallah diyin diyorum kadına annemlere bile söylemeyin diyorum kadın ne çekti nazar olmasın diye.
Allah masum yavrularımızı korusun bol bol okuyalım üzerlerine başka yapacak bir şeyimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…