Umarım canım güzel sonuçlar alırsınGünaydın herkese
Tahlillerimi vermeye gidiyorum artık korkudan bu güne kadar çeşitli bahanelerle erteledim umarım temiz çıkar bitip gitmiştir
Günaydıııınnn uykusunu alamayıp bakanlar,günaydın erkenden temizliğe girisenler, günaydın yalnız kalıp ne yesem diye düşünenler
A ha haGünaydın güller ve dudaklar
O kadar zor ki ALLAH dusmanima vermesin. Teşekkür ederim inşallah.Oy oy o yememe kismi bizde de var kac zamandir. Cocugu gozleriyle yemis bitirmisler ne diyeyim allah iyiye denk getirsin. Insallah cabucak toparlarlar.
Evde kuran da açıyorum okuyorum da 4.5 yıldır iki üç defa normale döner gibi oldu sonra gene aynı. Yahu çocuğun konuşmasına sesine bile laf ediyorlar bur maşallah yokBen neler yapmışım bakalım;
Kahvaltı hazırladım.
Bulaşıkları toparladım.
Oğluşu hazırladım.
Salonu mutfağı gırgırladım.
Bebişi uyuttum.
Bugün pek isim yok maşallah
yok canım öyle bir sey götürüp çocuğu okutmana gerek yok.
Sen oku evde bakara suresi aç.Dua muskası da olur çocukları korumak için sadece çocuklara takılır ama büyükler okuyabiliyor çünkü kendilerine.
Evet hem ev sahipleri hemde kiracılar haklı. Allah hepimizin yardımcısı olsunBozulan ekonomi ile birlikte hem mal sahibleri madur oldu hemde kiracılar herşeyin fiyatları arttı kimse uyguna oturduğu evden çıkmak istemiyor. eşiniz iyice araştırdımı kaç yıllık kiracınız kazanamayacağı davayı açmasa ülkemizde kanunlar kiracıdan yana ...
Geçmiş olsun bonusKızı babası aldı geldi okuldan baya yattı ateşi var çıkıp iniyor bişeyler hazırlıyorum inşallah çabuk toparlar
GunaydinGünaydınnnnEki Görüntüle 3157748
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
İnşallah kukriş tertemiz çıksınGünaydın herkese
Tahlillerimi vermeye gidiyorum artık korkudan bu güne kadar çeşitli bahanelerle erteledim umarım temiz çıkar bitip gitmiştir
GünaydınGünaydınnnnEki Görüntüle 3157748
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Umarım canım güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah kızlar sağolunİnşallah kukriş tertemiz çıksın
Demi ya insanlar garip ben birinin çocuğunu sevsem etsem maşallah diye diye dua okuya okuya yorulurum yani o derece. Benim kızımda doğdu hastanede memeyi bi tuttu çok güzel emiyordu. Kv falan amaaa nasıl emiyor amaaa şuna bak dedi durdu sonuç eve geldik çocuk ağzına sürmedi memeyiEvde kuran da açıyorum okuyorum da 4.5 yıldır iki üç defa normale döner gibi oldu sonra gene aynı. Yahu çocuğun konuşmasına sesine bile laf ediyorlar bur maşallah yok
Canim biz evi mart ayinda aldik.bende suan kirada oturuyorum.okadar ev bulduk adama hic oralı olmuyor. Ariyorum ben kumardayim suan diyor. Okadar bekledik güzelikle yaklaştık adamin umrunda degil.Bozulan ekonomi ile birlikte hem mal sahibleri madur oldu hemde kiracılar herşeyin fiyatları arttı kimse uyguna oturduğu evden çıkmak istemiyor. eşiniz iyice araştırdımı kaç yıllık kiracınız kazanamayacağı davayı açmasa ülkemizde kanunlar kiracıdan yana ...
Haber bekliyoruz senden kukrisimmmAmin inşallah kızlar sağolun
Daha iyi canım gözü açıldı gece düştü ateşi bir kez daha ateşten korkmamak gerektiğini gösterdi bana. Dr götürmedim bu seferBonus kız nasıl oldu
Çok sevdiğine de göz değer derler benim kv sürekli okur üzerine çocuklarımın seviyoruz derDemi ya insanlar garip ben birinin çocuğunu sevsem etsem maşallah diye diye dua okuya okuya yorulurum yani o derece. Benim kızımda doğdu hastanede memeyi bi tuttu çok güzel emiyordu. Kv falan amaaa nasıl emiyor amaaa şuna bak dedi durdu sonuç eve geldik çocuk ağzına sürmedi memeyikendisi de hoca yani bi maşallah demedi.
Günaydın negommmm canimmmm negom seni çok seviyorum iyi ki varsinGünaydınnnnEki Görüntüle 3157748
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
S Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Geçmiş olsun inşallahDaha iyi canım gözü açıldı gece düştü ateşi bir kez daha ateşten korkmamak gerektiğini gösterdi bana. Dr götürmedim bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?