Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evde kuran da açıyorum okuyorum da 4.5 yıldır iki üç defa normale döner gibi oldu sonra gene aynı. Yahu çocuğun konuşmasına sesine bile laf ediyorlar bur maşallah yok

Evet hem ev sahipleri hemde kiracılar haklı. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Evde kuran da açıyorum okuyorum da 4.5 yıldır iki üç defa normale döner gibi oldu sonra gene aynı. Yahu çocuğun konuşmasına sesine bile laf ediyorlar bur maşallah yok
Demi ya insanlar garip ben birinin çocuğunu sevsem etsem maşallah diye diye dua okuya okuya yorulurum yani o derece. Benim kızımda doğdu hastanede memeyi bi tuttu çok güzel emiyordu. Kv falan amaaa nasıl emiyor amaaa şuna bak dedi durdu sonuç eve geldik çocuk ağzına sürmedi memeyi kendisi de hoca yani bi maşallah demedi.

Canim biz evi mart ayinda aldik.bende suan kirada oturuyorum.okadar ev bulduk adama hic oralı olmuyor. Ariyorum ben kumardayim suan diyor. Okadar bekledik güzelikle yaklaştık adamin umrunda degil.
Yani normal kiraci ev sahibi sorunu degil bizimkisi.sadece aldıgim evde oturmak istiyorum.avukatta siz tamamen haklisiniz en gec 3ayda evi bosaltiriz demis.ayrica kirayida geciktiriyor biz tonla ev kredisi öduyoruz

Çok sevdiğine de göz değer derler benim kv sürekli okur üzerine çocuklarımın seviyoruz der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…