Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu dilemmadan çıkabilen beri gelsin.
Sarmal formda devam ediyor:
Zaman zaman "aman kişisel gelişim , hobilerim vs. için şunu da yapayım" diye öyle işlerin içine giriyorum ki, sonra da "ay ben nelere dolandım, eve çocuklara zaman ayırayım" derdi, sonra "eee, ben şu hayatta anlamlı ne yapıyorum?" sorusu ve tekrar başa dön

Güldürdün. Çok tatlısın. Dengeyi kurmak lazım sanırım. Benim de en büyük yanlışım bir şeye kendimi kaptırınca digeri kalıyor. Bu konuda kendimi duzeltebilirsem süper olur.

Ay bende asosyal oldum ciktim.ki bi 10 sene once ölurdüm gezmek icin
Simdi hic icimden gelmiyo.nasil bu kadar degisebilir insan anlamiyorum

Cok zor be yavrum. Ne bileyim insaniz yeri geliyor ayni yatagi paylastigimiz esimize sabrimiz azaliyor. Ne bileyim akraba cart curt cekemem ben ya. Senede 1 defa eşimin sulaleden biri gelir. Benimkilerden de ayni sekilde. Zaten benden dolayi pek cesaret edemezler iki tarafta çat kapi gelmez cekinir. Senin dezavantajin ayni sehirde olmak. Bizimkiler uzakta ayni sehirde olanlarda. Gerisi hep burda degil zaten.

Benim akrabalar yanımda görüşüyoruz görmek bana iyi geliyor ne yalan söylim.Çünkü böyle büyüdüm annem gelince hoşuma gidiyor çünkü tam tersi biridir çok gelmezdi.
Kv nin tarafı öyle anlatılacak cinsten değil anlayacağın adamın başını belaya sokacak tipler.Sen bu tip insan görmemişsindir öyle diyim sana çünkü bu yaşıma geldim böyle birşey sülalemde görmedim.
Uzak olmayı isterdim her zaman bu kişilerle mesafeli olmak gerekiyor.Şükür eşim öyle.
Sana diyim Çukur dizisi gibi bildiğin sen anla gerisini

Allah ömür versinn sana. Ne guldum gece gece cukur dizisi dedin anladim direk. bosver gun gelecek gelen gidenin de ayagi kesilecek. Zaman artik oyle bir hale geldi ki. Evine gelen misafiri bile bana faydasi varsa gelsin diye dusunen insanlara evrildi. Cok yazik. Bu yuzden gitmiyor ayagim kimsenin evine.

Kac senedir her ramazan soframa cagirdim insanlari. Helali hos olsun derdim asla hizmet etmek degil. Bir defa olsun biri demedi buyrun sizde bize gelin. Bak yemin ederim abartmiyorum hepsi esimin is arkadaslari cevresi vs. Yahu hadi biri olmaz hicbiri mi tenezzul etmez. Etmiyorlar. Esimde bende ekmegimizi bolusmeyi seviyoruz. Seneye yine cagiracagiz biliyorum.

Hani demem o ki insan eti ağır artik.

Sizin arkadaşlarda pek bi nankörmüş.☺
Yaptıklarınız sana ve eşine sevaptır.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.Bende bi davetin yemeğin kırk yıl hatırı kalıyor valla öyle değer veririz.

Hic sorun etmedik inan aramizda bile konuşmadık. Sadece eşim bu sene dedi jes allah gunah yazmasin da ne güngörmemiş çevrem varmış benim dedi. Hepsi güle oynaya ooo bize de beklerizler cagiricaz su gun bu gun diye gittiler bide diyor. Gerekte yok ya berketini bize veriyor ya o yeter. Napalim millet misafir sevmiyor demek ki

Evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc yıkandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Kahvaltı hazırladım mutfağı topladım
Banyo yıkandı
Evi detaylı süpürdüm, sildim, toz aldım
Balkonları yıkadım
Kapıları sildim
Kızımın çamaşırlarını yıkadım serdim
Havluları değiştirdim
Öğlen yemeği hazırladım topladım
Havluları yıkadım katladım yerleşecek
Katlanmış çamaşır vardı onları yerleştirdim
Ütü yaptım
Akşam yemeği hazırladım topladım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Ocağı sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…