- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Bu dilemmadan çıkabilen beri gelsin.Yeni sezon bana ağır geldi bir düzen oturtamadim hayatımda .
Evime kimseyi çağırmak da kimseye gitmek de istemiyorum.
Yalniz olmak son zamanlarda daha çok hoşuma gitmeye başladı.
Ama sadece ev işi ve çocuklarla zaman geçirince de sanki kendime hiç zaman ayirmiyormusum gibi geliyor
Help me please
Güldürdün. Çok tatlısın. Dengeyi kurmak lazım sanırım. Benim de en büyük yanlışım bir şeye kendimi kaptırınca digeri kalıyor. Bu konuda kendimi duzeltebilirsem süper olur.Bu dilemmadan çıkabilen beri gelsin.
Sarmal formda devam ediyor:
Zaman zaman "aman kişisel gelişim , hobilerim vs. için şunu da yapayım" diye öyle işlerin içine giriyorum ki, sonra da "ay ben nelere dolandım, eve çocuklara zaman ayırayım" derdi, sonra "eee, ben şu hayatta anlamlı ne yapıyorum?" sorusu ve tekrar başa dön
Ay bende asosyal oldum ciktim.ki bi 10 sene once ölurdüm gezmek icinYeni sezon bana ağır geldi bir düzen oturtamadim hayatımda .
Evime kimseyi çağırmak da kimseye gitmek de istemiyorum.
Yalniz olmak son zamanlarda daha çok hoşuma gitmeye başladı.
Ama sadece ev işi ve çocuklarla zaman geçirince de sanki kendime hiç zaman ayirmiyormusum gibi geliyor
Help me please
Ya orasi oyle tabiki, benim sikintim temizlik konusuKöyde iş çoktur hem de börtü böcük, bitki, yaşlıların hikayeleri ... Vs. keşfedilecek sürüyle şey var. Köylülerin bilgeliği de bir başka, onlardan çok şey öğrenirsin. Sıkılmazsın.
Yılanın bi anlamı var mı cici kız?
Gurbağa o dicektim tinnoş söylemişO kurbağa sankimmm bonusum
Enfeksiyon mu var bonusKızı babası aldı geldi okuldan baya yattı ateşi var çıkıp iniyor bişeyler hazırlıyorum inşallah çabuk toparlar
Sağ ol canım inşallahAy çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş.
Ben yaşadım biliyorum çok iyi yapmışsınız inş.hasar kalmaz.
Sağ ol canım benimEfser geç kaldım görmemişim nerdesin
Senin neen var
Geçmiş olsun civcivcim
maalesef etkiledi canım.Ne kadar bilmiyorum amaSağ ol canım inşallah
Sende kaldı mı
Sağ ol canım benim
Cok zor be yavrum. Ne bileyim insaniz yeri geliyor ayni yatagi paylastigimiz esimize sabrimiz azaliyor. Ne bileyim akraba cart curt cekemem ben ya. Senede 1 defa eşimin sulaleden biri gelir. Benimkilerden de ayni sekilde. Zaten benden dolayi pek cesaret edemezler iki tarafta çat kapi gelmez cekinir. Senin dezavantajin ayni sehirde olmak. Bizimkiler uzakta ayni sehirde olanlarda. Gerisi hep burda degil zaten.Amin canım ama bildiğin gibi değil bizim alakanız bile yok içine çekiliyoruz işte kv nin yüzünden.
Garip bi ailesi var çok yüz vermiş gelip gelip gidiyorlar böyle akraba düşman başına @JES.
Eşim maşallah Allah a şükür bunlarla uzaktan yakından alakası yok.
Yazsam inanmazsınız o derece herkes biliyor da zaten bunları
Kapımı kitler otururum ama akrabalar zorla bulaşıyorlar işte.
Yok bacim hasta degil bin sukur. Ama bir huysuzlugu garip halleri uykuya direnmesi var. Anne yuregi anlıyorum da acı hastalik degil. Cocukta yersiz huzursuzluk var.JES Atladım heralde mesajları bebik mi hasta geçmiş olsun.
Benim akrabalar yanımda görüşüyoruz görmek bana iyi geliyor ne yalan söylim.Çünkü böyle büyüdüm annem gelince hoşuma gidiyor çünkü tam tersi biridir çok gelmezdi.Cok zor be yavrum. Ne bileyim insaniz yeri geliyor ayni yatagi paylastigimiz esimize sabrimiz azaliyor. Ne bileyim akraba cart curt cekemem ben ya. Senede 1 defa eşimin sulaleden biri gelir. Benimkilerden de ayni sekilde. Zaten benden dolayi pek cesaret edemezler iki tarafta çat kapi gelmez cekinir. Senin dezavantajin ayni sehirde olmak. Bizimkiler uzakta ayni sehirde olanlarda. Gerisi hep burda degil zaten.
Acaba yediği birşey alerji yapmış olabilir mi?Yok bacim hasta degil bin sukur. Ama bir huysuzlugu garip halleri uykuya direnmesi var. Anne yuregi anlıyorum da acı hastalik degil. Cocukta yersiz huzursuzluk var.
Yok yavrum alerji olsa hatta dan diye anlarim cunku belirtileri biliyorum anliyorum o konuda uzman oldum artik.Acaba yediği birşey alerji yapmış olabilir mi?
Allah ömür versinn sana. Ne guldum gece gece cukur dizisi dedin anladim direk.Benim akrabalar yanımda görüşüyoruz görmek bana iyi geliyor ne yalan söylim.Çünkü böyle büyüdüm annem gelince hoşuma gidiyor çünkü tam tersi biridir çok gelmezdi.
Kv nin tarafı öyle anlatılacak cinsten değil anlayacağın adamın başını belaya sokacak tipler.Sen bu tip insan görmemişsindir öyle diyim sana çünkü bu yaşıma geldim böyle birşey sülalemde görmedim.
Uzak olmayı isterdim her zaman bu kişilerle mesafeli olmak gerekiyor.Şükür eşim öyle.
Sana diyim Çukur dizisi gibi bildiğin sen anla gerisini
Sizin arkadaşlarda pek bi nankörmüş.☺Allah ömür versinn sana. Ne guldum gece gece cukur dizisi dedin anladim direk.bosver gun gelecek gelen gidenin de ayagi kesilecek. Zaman artik oyle bir hale geldi ki. Evine gelen misafiri bile bana faydasi varsa gelsin diye dusunen insanlara evrildi. Cok yazik. Bu yuzden gitmiyor ayagim kimsenin evine.
Kac senedir her ramazan soframa cagirdim insanlari. Helali hos olsun derdim asla hizmet etmek degil. Bir defa olsun biri demedi buyrun sizde bize gelin. Bak yemin ederim abartmiyorum hepsi esimin is arkadaslari cevresi vs. Yahu hadi biri olmaz hicbiri mi tenezzul etmez. Etmiyorlar. Esimde bende ekmegimizi bolusmeyi seviyoruz. Seneye yine cagiracagiz biliyorum.
Hani demem o ki insan eti ağır artik.
Hic sorun etmedik inan aramizda bile konuşmadık. Sadece eşim bu sene dedi jes allah gunah yazmasin da ne güngörmemiş çevrem varmış benim dedi. Hepsi güle oynaya ooo bize de beklerizler cagiricaz su gun bu gun diye gittiler bide diyor. Gerekte yok ya berketini bize veriyor ya o yeter. Napalim millet misafir sevmiyor demek kiSizin arkadaşlarda pek bi nankörmüş.☺
Yaptıklarınız sana ve eşine sevaptır.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.Bende bi davetin yemeğin kırk yıl hatırı kalıyor valla öyle değer veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?