Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim çevremde var ama ben çok severim eşimde öyle misafir berekettir yahu.Kv hatta hep derdi annesi gibi Teneffüste çok sever misafir diye.
Ben ciddi anlamda görüyorum verdikçe çoğalıyor.Evimizde çok öyle bereket gördüğüm oluyor maşallah.
Annemlerde de öyle bizler gideriz akrabalar gelir bi tabak bi yerden ikram geliyor bi başkası başka birşey gönderiyor maşallah sofra doluyor özellikle ramazanda.

Bin şükür iste asil olay bu inan bunun hikmetini anlayinca o sofranin bos olmasinin misafirin gelmemesinin ne kötü olduğunu anliyor insan. O yer gider de koca bereket bize kalir. Ne diyeyim yine de rabbim evimize iyi kalpli merjametli kiymet bilen insanlari gondersin. Ben geliptw memnun olmayani arkadan konusani gordum. Uzak olsun oylesi.

Araya giriyorum benim kv nin düşüncesi de gelen misafir ya muska yapar ya nazar değdirir gider

Oyle insanlari en iyi ben bilirim. Zamaninda cok kullanıldim bazi akrabalar tarafindan.hep ben gelim günlerce kalim ama onlara gidildiginde gözünün icine bakarlar hadi gidin diye.şimdi evime sokmuyorum oderece bittiler gozümde.onlara ayiracagim vakti çocuklarima ayirrım daha iyi

Gunaydin kizlar.dün canim cok sıkkındı.yemek ve mutfak toplama bul.mak doldurup boşaltma haricinde bi is yapmadim.kiracimiz bizi ve iyi niyetimizi cok güzel kullandı.bugün esim dava acacak.Rabbim bildigi gibi yapsın. O herkesin kalbini biliyor.havalar sogudu burda bugün yazlik kıslık yapmam lazim.öf en sevmedgim is

Bozulan ekonomi ile birlikte hem mal sahibleri madur oldu hemde kiracılar herşeyin fiyatları arttı kimse uyguna oturduğu evden çıkmak istemiyor. eşiniz iyice araştırdımı kaç yıllık kiracınız kazanamayacağı davayı açmasa ülkemizde kanunlar kiracıdan yana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…