- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benim çevremde var ama ben çok severim eşimde öyle misafir berekettir yahu.Kv hatta hep derdi annesi gibi Teneffüste çok sever misafir diye.Hic sorun etmedik inan aramizda bile konuşmadık. Sadece eşim bu sene dedi jes allah gunah yazmasin da ne güngörmemiş çevrem varmış benim dedi. Hepsi güle oynaya ooo bize de beklerizler cagiricaz su gun bu gun diye gittiler bide diyor. Gerekte yok ya berketini bize veriyor ya o yeter. Napalim millet misafir sevmiyor demek ki
Bin şükür iste asil olay bu inan bunun hikmetini anlayinca o sofranin bos olmasinin misafirin gelmemesinin ne kötü olduğunu anliyor insan. O yer gider de koca bereket bize kalir. Ne diyeyim yine de rabbim evimize iyi kalpli merjametli kiymet bilen insanlari gondersin. Ben geliptw memnun olmayani arkadan konusani gordum. Uzak olsun oylesi.Benim çevremde var ama ben çok severim eşimde öyle misafir berekettir yahu.Kv hatta hep derdi annesi gibi Teneffüste çok sever misafir diye.
Ben ciddi anlamda görüyorum verdikçe çoğalıyor.Evimizde çok öyle bereket gördüğüm oluyor maşallah.
Annemlerde de öyle bizler gideriz akrabalar gelir bi tabak bi yerden ikram geliyor bi başkası başka birşey gönderiyor maşallah sofra doluyor özellikle ramazanda.
Araya giriyorum benim kv nin düşüncesi de gelen misafir ya muska yapar ya nazar değdirir giderBenim çevremde var ama ben çok severim eşimde öyle misafir berekettir yahu.Kv hatta hep derdi annesi gibi Teneffüste çok sever misafir diye.
Ben ciddi anlamda görüyorum verdikçe çoğalıyor.Evimizde çok öyle bereket gördüğüm oluyor maşallah.
Annemlerde de öyle bizler gideriz akrabalar gelir bi tabak bi yerden ikram geliyor bi başkası başka birşey gönderiyor maşallah sofra doluyor özellikle ramazanda.
Oyle insanlari en iyi ben bilirim. Zamaninda cok kullanıldim bazi akrabalar tarafindan.hep ben gelim günlerce kalim ama onlara gidildiginde gözünün icine bakarlar hadi gidin diye.şimdi evime sokmuyorum oderece bittiler gozümde.onlara ayiracagim vakti çocuklarima ayirrım daha iyiHic sorun etmedik inan aramizda bile konuşmadık. Sadece eşim bu sene dedi jes allah gunah yazmasin da ne güngörmemiş çevrem varmış benim dedi. Hepsi güle oynaya ooo bize de beklerizler cagiricaz su gun bu gun diye gittiler bide diyor. Gerekte yok ya berketini bize veriyor ya o yeter. Napalim millet misafir sevmiyor demek ki
Bozulan ekonomi ile birlikte hem mal sahibleri madur oldu hemde kiracılar herşeyin fiyatları arttı kimse uyguna oturduğu evden çıkmak istemiyor. eşiniz iyice araştırdımı kaç yıllık kiracınız kazanamayacağı davayı açmasa ülkemizde kanunlar kiracıdan yana ...Gunaydin kizlar.dün canim cok sıkkındı.yemek ve mutfak toplama bul.mak doldurup boşaltma haricinde bi is yapmadim.kiracimiz bizi ve iyi niyetimizi cok güzel kullandı.bugün esim dava acacak.Rabbim bildigi gibi yapsın. O herkesin kalbini biliyor.havalar sogudu burda bugün yazlik kıslık yapmam lazim.öf en sevmedgim is
Günaydın herkeseGünaydınnnnEki Görüntüle 3157748
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
dira90
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
aslisc
Kutbettin
mavidelisiii
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
S Sifayildizi
fridabaci
74FRIDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?