Düzenli Evimiz & Hayatımız

amin amin bende savdim saniyordum adetim gecikti heran 4.gelebilir
Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Benim ödüm kopuyo tekrardan hamile kalırsam diye..
Berbat bir ameliyat geçirdim..
Keşke diyorum tüpleri baglatsaydim..

Yaa doğum zor mu oldu
Sağ gogsum şişti kızlar..bilen varsa yazsın.. çocukta huzursuz o memede..
Sıcak suyla övüp biraz süt akittim ama başka birşey yapabilir miyim.. En aktif olan gogsum bide..
Canım beyaz banyo sabunu var ya ondan kes bir parça sütyenim içinde dursun

yaa oyle deme benimde dogumlarim asiri zordu ama yürek yemeye devam ediyoz

Sağ gogsum şişti kızlar..bilen varsa yazsın.. çocukta huzursuz o memede..
Sıcak suyla övüp biraz süt akittim ama başka birşey yapabilir miyim.. En aktif olan gogsum bide..
Ay bişey mi görüp canınız çekti eşin habersiz sırtına vursun bide soğanla ekmek versin ye . Koca karı yöntemi ama ben öyle rahatladım duş almak imkanınız varsa duşa girin sonra eğilip bebeği o şekilde emzirin öylede rahatlatıyor çok geçmiş olsun

Yaa doğum zor mu oldu

Canım beyaz banyo sabunu var ya ondan kes bir parça sütyenim içinde dursun
Hem de ne zor.. ilk doğumum da, hemen ayağa kalktım. Bunda resmen yataktan sürünerek kalkıyodum...
Beyaz sabun iyi gelir dimi. Süt gelmiyo ya resmen , sıcak suyu tutar tutmaz akardı.. sütüm gidecek diye ödüm kopuyo

Yok ya canım birşey çekse sağolsun eşim getiriyo..
Sabah birşey yoktu.. bez koyuyorum süt akiyo diye.. normalde o bezin sırılsıklam olması lazım. Gram ıslaklık yok..

Yok ya canım birşey çekse sağolsun eşim getiriyo..
Sabah birşey yoktu.. bez koyuyorum süt akiyo diye.. normalde o bezin sırılsıklam olması lazım. Gram ıslaklık yok..
İstemsiz tv de birşey görseniz bile çekiyor canınız. Çok geçmiş olsun çok iyi biliyorum onun acısını sagma makineniz pompa falan varsa sağın bide öyle deneyin kimseye de söylemeyin sütüm çok diye annem süte çok çabuk nazar değer der

Evet kendi nazarim değdi..

Anamm beni ufurukcu diye atmasınlar okudum sendede nazar var esnedim
Hakkını helal et canım sıkıntıya soktum iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden rica ettim
Kesinlikle bu soğanı bana da yaptılar ve geçti
Allah güç kuvvet versin canım sütün çekilmez ama devam ederse Allah korusun mastit olursun. İmkanın varsa hastaneye gidip hastane pompası ile sağ, birde güvenilir biri okusun sana

Ne hakkı, varsa sonuna kadar helal olsun. 3 Felak 3 nas fatiha okudum o kadar :) inşallah fayda eder :)

Psikolojik Deliii kuzum nasıl oldun göğüs ağrısı fenadır geçmiş olsun. Yavru küçük daha memeyi boşaltamayınca birikmiştir sıkıntı yapmıştır muhtemelen pompa aldır yoksa yada negonun dediği gibi hastanede sağ.
Ciddi bişey enfeksiyon falan olur allah korusun.
Süte çok nazar değer kimsenin yanında emzirme

Kolay gelsin canım....benim oğlan da büyüdü yaptırmam lazım da yaza artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…