Okudum seni esnedim kiz nazar değmişkulakta beter oluyor ya Rabbim şifa versin inşallah
Bana da okusanaOkudum seni esnedim kiz nazar değmişkulakta beter oluyor ya Rabbim şifa versin inşallah
Regl oldum ya canım iptalNego senin bugün hacamatın yokmuydu?
Rabbim hayırlısını nasip etsin..amin amin bende savdim saniyordum adetim gecikti heran 4.gelebilir
Yaa doğum zor mu olduRabbim hayırlısını nasip etsin..
Benim ödüm kopuyo tekrardan hamile kalırsam diye..
Berbat bir ameliyat geçirdim..
Keşke diyorum tüpleri baglatsaydim..
Canım beyaz banyo sabunu var ya ondan kes bir parça sütyenim içinde dursunSağ gogsum şişti kızlar..bilen varsa yazsın.. çocukta huzursuz o memede..
Sıcak suyla övüp biraz süt akittim ama başka birşey yapabilir miyim.. En aktif olan gogsum bide..
yaa oyle deme benimde dogumlarim asiri zordu ama yürek yemeye devam ediyozRabbim hayırlısını nasip etsin..
Benim ödüm kopuyo tekrardan hamile kalırsam diye..
Berbat bir ameliyat geçirdim..
Keşke diyorum tüpleri baglatsaydim..
Anamm beni ufurukcu diye atmasınlarBana da okusana
Regl oldum ya canım iptal
Ay bişey mi görüp canınız çekti eşin habersiz sırtına vursun bide soğanla ekmek versin ye . Koca karı yöntemi ama ben öyle rahatladımSağ gogsum şişti kızlar..bilen varsa yazsın.. çocukta huzursuz o memede..
Sıcak suyla övüp biraz süt akittim ama başka birşey yapabilir miyim.. En aktif olan gogsum bide..
Hem de ne zor.. ilk doğumum da, hemen ayağa kalktım. Bunda resmen yataktan sürünerek kalkıyodum...Yaa doğum zor mu oldu
Canım beyaz banyo sabunu var ya ondan kes bir parça sütyenim içinde dursun
Yok ya canım birşey çekse sağolsun eşim getiriyo..Ay bişey mi görüp canınız çekti eşin habersiz sırtına vursun bide soğanla ekmek versin ye . Koca karı yöntemi ama ben öyle rahatladımduş almak imkanınız varsa duşa girin sonra eğilip bebeği o şekilde emzirin öylede rahatlatıyor çok geçmiş olsun
İstemsiz tv de birşey görseniz bile çekiyor canınız. Çok geçmiş olsun çok iyi biliyorum onun acısınıYok ya canım birşey çekse sağolsun eşim getiriyo..
Sabah birşey yoktu.. bez koyuyorum süt akiyo diye.. normalde o bezin sırılsıklam olması lazım. Gram ıslaklık yok..
Evet kendi nazarim değdi..İstemsiz tv de birşey görseniz bile çekiyor canınız. Çok geçmiş olsun çok iyi biliyorum onun acısınısagma makineniz pompa falan varsa sağın bide öyle deneyin kimseye de söylemeyin sütüm çok diye annem süte çok çabuk nazar değer der
Hakkını helal et canım sıkıntıya soktumAnamm beni ufurukcu diye atmasınlarokudum sendede nazar var esnedim
Kesinlikle bu soğanı bana da yaptılar ve geçtiAy bişey mi görüp canınız çekti eşin habersiz sırtına vursun bide soğanla ekmek versin ye . Koca karı yöntemi ama ben öyle rahatladımduş almak imkanınız varsa duşa girin sonra eğilip bebeği o şekilde emzirin öylede rahatlatıyor çok geçmiş olsun
Allah güç kuvvet versin canım sütün çekilmez ama devam ederse Allah korusun mastit olursun. İmkanın varsa hastaneye gidip hastane pompası ile sağ, birde güvenilir biri okusun sanaHem de ne zor.. ilk doğumum da, hemen ayağa kalktım. Bunda resmen yataktan sürünerek kalkıyodum...
Beyaz sabun iyi gelir dimi. Süt gelmiyo ya resmen , sıcak suyu tutar tutmaz akardı..sütüm gidecek diye ödüm kopuyo
Ne hakkı, varsa sonuna kadar helal olsun. 3 Felak 3 nas fatiha okudum o kadar :) inşallah fayda eder :)Hakkını helal et canım sıkıntıya soktum ❤ iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden rica ettim
Kesinlikle bu soğanı bana da yaptılar ve geçti
Allah güç kuvvet versin canım sütün çekilmez ama devam ederse Allah korusun mastit olursun. İmkanın varsa hastaneye gidip hastane pompası ile sağ, birde güvenilir biri okusun sana
Etmez mi şifa onlarNe hakkı, varsa sonuna kadar helal olsun. 3 Felak 3 nas fatiha okudum o kadar :) inşallah fayda eder :)
Kolay gelsin canım....benim oğlan da büyüdü yaptırmam lazım da yaza artık.....Kızlar benim bu hafta ki temizlik planım böyle, her gün bir yeri yapmam lazım çünkü ara tatil de sünnet olacak yavrum.
Çok ayrıntılı olmayacak çünkü çok kirli değil, sadece üstten temizlik, düzen
Katılmak isteyen olursa diye planımı yazayım
Pazartesi : Mutfak (dolapları silicem, halısını, biriken kavanozları geri dönüşüme atıcam, cam silerim belki birde)
Salı: Oturma odası koltuklarını yıkıycam, cam silicem
Çarşamba : Çocuk odasını yaparım
Perşembe : Yatak odasını
Cuma : Salonu
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
@Elalis
@malii
@s i d e l y a
Sağol canımKolay gelsin canım....benim oğlan da büyüdü yaptırmam lazım da yaza artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?