- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Benim ki dalton değil bildiğin terminatorvalla ben cok inaniyodum akıllı uslu bi çocuğum olacağına tam tersi oldu gördüm günümü
bari ikide üçte olaydi ya. gözümde çok büyüyo ikinci çocuksenin kızın da azılı bi dalton yani
Sonuna kadar hem deTeşekkür ederimm
Bayadır ban yemedim de diğer kusurlarım silinmiş heralde :-D
Ama haklıydım
Vertigo olmuşsundur canım. Sinüzit vardır ya da. Sinüzit acayip baş dönmesi yapar. Hiçbirimizin bir dakika sonrasına garantisi yok ama yine de içini ferah tut.Çok uzun zaman bu ara bi tuhafım herkesle helalleşmek istiyorum
Yaaa neden öyle olduRabbim hayırlısını nasip etsin..
Benim ödüm kopuyo tekrardan hamile kalırsam diye..
Berbat bir ameliyat geçirdim..
Keşke diyorum tüpleri baglatsaydim..
Bebiş küçük olduğu için emememistir annesi. Ucu da tam çıkmamıştır belki. Şırıngadan pompa yapıp ucunu çıkar. Hem de sütün de boşalır. Birazdan resmini atarım sana.Sağ gogsum şişti kızlar..bilen varsa yazsın.. çocukta huzursuz o memede..
Sıcak suyla övüp biraz süt akittim ama başka birşey yapabilir miyim.. En aktif olan gogsum bide..
Biraz emdi ama süt fazla yokHakkını helal et canım sıkıntıya soktum ❤ iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden rica ettim
Kesinlikle bu soğanı bana da yaptılar ve geçti
Allah güç kuvvet versin canım sütün çekilmez ama devam ederse Allah korusun mastit olursun. İmkanın varsa hastaneye gidip hastane pompası ile sağ, birde güvenilir biri okusun sana
Süt kanalı tıkandığı için gelmiyor süt, doktora gitmen lazım canımBiraz emdi ama süt fazla yok
..
Lahana mı sarıyorlardı bişey yapıyorlardı onaSüt kanalı tıkandığı için gelmiyor süt, doktora gitmen lazım canım
Teşekürler canım mesajını yeni gördüm inşaallah kapanır
Evet onu da yapıyorlardıLahana mı sarıyorlardı bişey yapıyorlardı ona
İlaç kullanmaktan iyidir. Emin olamadım ben kendim yapmayıncaEvet onu da yapıyorlardı
Benim de olurdu ben sabun koyardım birde benim elektrikli pompam vardı sağıyordum hemenİlaç kullanmaktan iyidir. Emin olamadım ben kendim yapmayınca
Kim olduğunu göremedim nego fazla sayfa var seni alıntılıyorum.Benim de olurdu ben sabun koyardım birde benim elektrikli pompam vardı sağıyordum hemen
aman iyi yediyse pis kadın
tabi arada eserine bakıp gurur duymasi lazim demi
zaten hiç bişey bulamasa bulaşık makinesinden tabak çanak çıkarıp koltuklara diziyoyere firlatiyo kaseleri bardaklari eline bıçak alıp kosuyo koltuğa atliyo
bu oglanlardan ne cekiyoz biz bacim be
Biraz emdi ama süt fazla yok
..
Geçmiş olsun canım bir bilgim yok benim. Sadece annemin canı su çekmiş göğüsleri şişmiş biri tiksindirdi gecti diye anlatır. Allah şifa versin inşallahYok ya canım birşey çekse sağolsun eşim getiriyo..
Sabah birşey yoktu.. bez koyuyorum süt akiyo diye.. normalde o bezin sırılsıklam olması lazım. Gram ıslaklık yok..
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Çocukların hastalığı çok çok zor oluyor. İnşallah bu gece rahat uyurlarBurdan gittikten sonraa
Mutfagi toplayip bul mak calistirdim
Bi suru camasir katlayip yerlestirdim,utulencekleri ayirdim..cocuklar uyudugunda utuye giriseyim
Kahve cesidinin her turlusunu ictim is yapmamak icin
Gerci cocuklar hasta cok miziklar kiz bi yandan oglan bi yandan
Dr kizima antibiyotik vermisti o antibiyotik kizima allerji yapti ilaclari hemen kesmemize ragmen su cicegi cikarmis gibi kasintili dokuntu oldu tum vucudu,agzi,dili yutagi sisti..hemen acile goturdum dun gece simdide dil yaralari var koca koca benim tirnak ustum kadar.. 4 saat arayla calpol ve dolveni sirayla veriyorum..agrisini alsin diye cunku cok agliyor,aglamasina dayanamiyom artik icim gidiyoateside yukseliyo ara ara..
Yarin yine goturcem dr..
Simdi kiz aglarken oglan durur mu o da ablsya destek miziklaniyo,kafam kazan gibi..
Bide dun acilden geldik cocuklari yatirdim nerden aklima geldiyse donemin agir abazasi ismail yk nin tum video kliplerini izledim ,uyudugumda saat 5tidelirdim üleen ..neyse oglan yine beyin uyusturan aglama moduna gecti..herkese iyi geceler
Evet kendi nazarim değdi..
Elektrikli değil ama normal pompam var. Olmadı sabah ilk iş elektrikli pompa almakBenim de olurdu ben sabun koyardım birde benim elektrikli pompam vardı sağıyordum hemen
Yaa çok geçmiş olsunBurdan gittikten sonraa
Mutfagi toplayip bul mak calistirdim
Bi suru camasir katlayip yerlestirdim,utulencekleri ayirdim..cocuklar uyudugunda utuye giriseyim
Kahve cesidinin her turlusunu ictim is yapmamak icin
Gerci cocuklar hasta cok miziklar kiz bi yandan oglan bi yandan
Dr kizima antibiyotik vermisti o antibiyotik kizima allerji yapti ilaclari hemen kesmemize ragmen su cicegi cikarmis gibi kasintili dokuntu oldu tum vucudu,agzi,dili yutagi sisti..hemen acile goturdum dun gece simdide dil yaralari var koca koca benim tirnak ustum kadar.. 4 saat arayla calpol ve dolveni sirayla veriyorum..agrisini alsin diye cunku cok agliyor,aglamasina dayanamiyom artik icim gidiyoateside yukseliyo ara ara..
Yarin yine goturcem dr..
Simdi kiz aglarken oglan durur mu o da ablsya destek miziklaniyo,kafam kazan gibi..
Bide dun acilden geldik cocuklari yatirdim nerden aklima geldiyse donemin agir abazasi ismail yk nin tum video kliplerini izledim ,uyudugumda saat 5tidelirdim üleen ..neyse oglan yine beyin uyusturan aglama moduna gecti..herkese iyi geceler
İmkan varsa al derim, manuel onun gibi sağmaz canımElektrikli değil ama normal pompam var. Olmadı sabah ilk iş elektrikli pompa almak
Çok şükürHamdolsun iyiyiz sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?