Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim ki dalton değil bildiğin terminator
Teşekkür ederimm
Bayadır ban yemedim de diğer kusurlarım silinmiş heralde :-D
Ama haklıydım
Sonuna kadar hem de
Çok uzun zaman bu ara bi tuhafım herkesle helalleşmek istiyorum
Vertigo olmuşsundur canım. Sinüzit vardır ya da. Sinüzit acayip baş dönmesi yapar. Hiçbirimizin bir dakika sonrasına garantisi yok ama yine de içini ferah tut.
Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Benim ödüm kopuyo tekrardan hamile kalırsam diye..
Berbat bir ameliyat geçirdim..
Keşke diyorum tüpleri baglatsaydim..
Yaaa neden öyle oldu
Sağ gogsum şişti kızlar..bilen varsa yazsın.. çocukta huzursuz o memede..
Sıcak suyla övüp biraz süt akittim ama başka birşey yapabilir miyim.. En aktif olan gogsum bide..
Bebiş küçük olduğu için emememistir annesi. Ucu da tam çıkmamıştır belki. Şırıngadan pompa yapıp ucunu çıkar. Hem de sütün de boşalır. Birazdan resmini atarım sana.

Biraz emdi ama süt fazla yok
..

Teşekürler canım mesajını yeni gördüm inşaallah kapanır

Benim de olurdu ben sabun koyardım birde benim elektrikli pompam vardı sağıyordum hemen
Kim olduğunu göremedim nego fazla sayfa var seni alıntılıyorum.
Sıcak duş alsın arkadaş ama en çok göğüslere su tutsun çıktığı gibi pompa ile sağsın. Lohusayken düğümlenmişti sütüm böyle açtım. Oturdum duşakabinin içine yarım saat sadece göğüslere sıcak su tuttum. Zor oluyor ya Allah yardımcısı olsun.

Yaa bu yarsmazlar ayni,sesi cikmiyo odslarda ariyom oglani bi baktim mutfakta elinde meyve bicagi var..tam sivri ucuna bastiriyo isaret parmagiyla,kesicek bi yerini yanina gidene kadar ikinci kez bastirirken aldim elinden..ilkinde kesilmedi ikincide bari kessin bicak der gibi
Cok meraklilar cok dikkat etmek lazim yaa Allah korusun,cama cikip petekten tutunup tirmaniyo ,sonrada pencerenin kulpunu acabiliyo..cok yaramaz cok.. ev 5.katta.. buyun pencere ve balkon kapilarina kilit taktim..yakinda gucu yeter onlarida acar korkuyorum arkami donmemle is beceriyo sipaaa?!!
Biraz emdi ama süt fazla yok
..

Lahanayi haslayip biraz diri olsun..sicaga dayanacak sekilde gogsune koyuver

Nazar icinde bir bardak suya sen veya esin okuyuversin sonra iciver suyu,sifa olsun inssllah

Burdan gittikten sonraa
Mutfagi toplayip bul mak calistirdim
Bi suru camasir katlayip yerlestirdim,utulencekleri ayirdim..cocuklar uyudugunda utuye giriseyim
Kahve cesidinin her turlusunu ictim is yapmamak icin
Gerci cocuklar hasta cok miziklar kiz bi yandan oglan bi yandan
Dr kizima antibiyotik vermisti o antibiyotik kizima allerji yapti ilaclari hemen kesmemize ragmen su cicegi cikarmis gibi kasintili dokuntu oldu tum vucudu,agzi,dili yutagi sisti..hemen acile goturdum dun gece simdide dil yaralari var koca koca benim tirnak ustum kadar.. 4 saat arayla calpol ve dolveni sirayla veriyorum..agrisini alsin diye cunku cok agliyor,aglamasina dayanamiyom artik icim gidiyo ateside yukseliyo ara ara..
Yarin yine goturcem dr..
Simdi kiz aglarken oglan durur mu o da ablsya destek miziklaniyo,kafam kazan gibi..
Bide dun acilden geldik cocuklari yatirdim nerden aklima geldiyse donemin agir abazasi ismail yk nin tum video kliplerini izledim ,uyudugumda saat 5ti delirdim üleen ..neyse oglan yine beyin uyusturan aglama moduna gecti..herkese iyi geceler

Yok ya canım birşey çekse sağolsun eşim getiriyo..
Sabah birşey yoktu.. bez koyuyorum süt akiyo diye.. normalde o bezin sırılsıklam olması lazım. Gram ıslaklık yok..
Geçmiş olsun canım bir bilgim yok benim. Sadece annemin canı su çekmiş göğüsleri şişmiş biri tiksindirdi gecti diye anlatır. Allah şifa versin inşallah

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Çocukların hastalığı çok çok zor oluyor. İnşallah bu gece rahat uyurlar

Yaa çok geçmiş olsun
Elektrikli değil ama normal pompam var. Olmadı sabah ilk iş elektrikli pompa almak
İmkan varsa al derim, manuel onun gibi sağmaz canım
Hamdolsun iyiyiz sizler nasılsınız
Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…