- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Günaydın canım arkadaşııım dert ortağım benim. Peteğim yok örtmenim, ben de tv ünitesi sileyim.....13 Ocak Ödevi
Petekleri silmek
Bugün bizi mutlu edecek küçük ayrıntılara dikkat etmek, çayın demi gibi, evin sıcaklığı gibi gibi
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
Elalis
@malii
@s i d e l y a
@Beyyaz31
@Feslegen Kokulu Nane
Allahım kopyala yapıştır yapmış5 te temizlik aşkıyla uyandım
Tövbeler olsun içime nego kaçmış gibi
Aspiratöre gusül aldırdım.ocağı söküp kürdanladım.mutfak dolaplarını döküp sildim.hava aydınlasa da süpürge yapsam diye kurdeşen döktüm.arada bi posta ütü,çocuğu okula paketle.şimdi halıları buharlıyorum
155 i arayın
Benim mutfak beni kesmedi bi koşu gelem mi sanaBenim bugün mutfağı yapmam lazım ama içimde gram istek yok, ben böyle değildim yaşarken oldum
Gel kız gel ay benim enerjimi kim emdi yaBenim mutfak beni kesmedi bi koşu gelem mi sana
En sevdiğim alışverişKız buldum neden olduğunu
Dün adamı alışverişe götürünce yeni cici deterjanlar aldım, ondan nüksetti bu kötü hastalık
Oo bebiş geliyor az kaldıGünaydınlar
Haftasonu
Bebişin kıyafetleri yıkandı, ilk makine ütülendi yerleştirildi, çantası hazırlandı, bugün benim çantam hazırlanacak
Mutfak, yatak odası, banyo süpürüldü
Toz alındı
Ütü yapıldı, kıyafetler yerleştirildi
Mutfak toplandı
Bugün sabah 6da kalktım,
Okula gelmeden börek pişirdim kahvaltıda yedik
Mutfağı topladım
Çöpleri attım
Eve gidince
Yemek yapılacak
Salon, koridor süpürülecek
Vileda yapılacak
Bebişin kıyafetleri toplanacak
Makineye çamaşır atılacak
Aynalar silinecek
Yoğurt yapılacak
Herkese verimli haftalar
Bende gece hiç uyuyamadım çok huzursuzdumBebem yine uyumadi bilmiyorum niye kızlar. Üçte uyuttum dörtte oynayarak gülücük saçarak uyandı. Uyanış o uyanış hala ayağımda. Adam 7 gibi aldı yarım saat uyudum. Durumum iyi çok şükür. Bu cadolozu uyutabilirsem kalkaxam işlere maratona gidelim gelen var mı. Sabah sabahElalis e çok güldüm çok yaşa.
Kahveni iceydin nego belki biraz daha iyi olurdunGel kız gel ay benim enerjimi kim emdi ya
Kahvaltı yapıyorum şimdiKahveni iceydin nego belki biraz daha iyi olurdun
Kız güzelim ruhlarımız mı değişti nolduGel kız gel ay benim enerjimi kim emdi ya
Sen önce bıyıklarını fırçalaBebem yine uyumadi bilmiyorum niye kızlar. Üçte uyuttum dörtte oynayarak gülücük saçarak uyandı. Uyanış o uyanış hala ayağımda. Adam 7 gibi aldı yarım saat uyudum. Durumum iyi çok şükür. Bu cadolozu uyutabilirsem kalkaxam işlere maratona gidelim gelen var mı. Sabah sabahElalis e çok güldüm çok yaşa.
Peteğim yok yırttım bugün13 Ocak Ödevi
Petekleri silmek
Bugün bizi mutlu edecek küçük ayrıntılara dikkat etmek, çayın demi gibi, evin sıcaklığı gibi gibi
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
@Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
Elalis
@malii
@s i d e l y a
@Beyyaz31
@Feslegen Kokulu Nane
Başka doktora mı götürsen canım, ayrıntılı tahlil yapıldı mı?Günaydın mutsuz uyandımyine kilo vermiş oğlum delirecem ya herhalde neyse şimdi cevizli mevizlı kahvaltı yaptırdım yedi bin şükür gidip hali fırçalayım sinirim çıksın :)
Uykusuz maratona gitmek yasakBebem yine uyumadi bilmiyorum niye kızlar. Üçte uyuttum dörtte oynayarak gülücük saçarak uyandı. Uyanış o uyanış hala ayağımda. Adam 7 gibi aldı yarım saat uyudum. Durumum iyi çok şükür. Bu cadolozu uyutabilirsem kalkaxam işlere maratona gidelim gelen var mı. Sabah sabahElalis e çok güldüm çok yaşa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?