Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canım arkadaşııım dert ortağım benim. Peteğim yok örtmenim, ben de tv ünitesi sileyim.....

5 te temizlik aşkıyla uyandım
Tövbeler olsun içime nego kaçmış gibi
Aspiratöre gusül aldırdım.ocağı söküp kürdanladım.mutfak dolaplarını döküp sildim.hava aydınlasa da süpürge yapsam diye kurdeşen döktüm.arada bi posta ütü,çocuğu okula paketle.şimdi halıları buharlıyorum

155 i arayın

Allahım kopyala yapıştır yapmış

Günaydınlar
Haftasonu
Bebişin kıyafetleri yıkandı, ilk makine ütülendi yerleştirildi, çantası hazırlandı, bugün benim çantam hazırlanacak
Mutfak, yatak odası, banyo süpürüldü
Toz alındı
Ütü yapıldı, kıyafetler yerleştirildi
Mutfak toplandı

Bugün sabah 6da kalktım,
Okula gelmeden börek pişirdim kahvaltıda yedik
Mutfağı topladım
Çöpleri attım

Eve gidince
Yemek yapılacak
Salon, koridor süpürülecek
Vileda yapılacak
Bebişin kıyafetleri toplanacak
Makineye çamaşır atılacak
Aynalar silinecek
Yoğurt yapılacak

Herkese verimli haftalar

Bebem yine uyumadi bilmiyorum niye kızlar. Üçte uyuttum dörtte oynayarak gülücük saçarak uyandı. Uyanış o uyanış hala ayağımda. Adam 7 gibi aldı yarım saat uyudum. Durumum iyi çok şükür. Bu cadolozu uyutabilirsem kalkaxam işlere maratona gidelim gelen var mı. Sabah sabah Elalis e çok güldüm çok yaşa.

Kız buldum neden olduğunu
Dün adamı alışverişe götürünce yeni cici deterjanlar aldım, ondan nüksetti bu kötü hastalık
En sevdiğim alışveriş
Oo bebiş geliyor az kaldı
Kolay gelsin canım
Bende gece hiç uyuyamadım çok huzursuzdum

Sen önce bıyıklarını fırçala
Sen midin kız o günün talihsizi

Günaydın mutsuz uyandım yine kilo vermiş oğlum delirecem ya herhalde neyse şimdi cevizli mevizlı kahvaltı yaptırdım yedi bin şükür gidip hali fırçalayım sinirim çıksın :)
Başka doktora mı götürsen canım, ayrıntılı tahlil yapıldı mı?

Uykusuz maratona gitmek yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…