- 1 Aralık 2021
- 14.918
- 54.362
- 548
- 35
Sıkma ile saç yolma da var tırnaklar neden bu kadar hızlı uzuyor yine her yerimi çizdiBacim simdi yalan olmasin benimki uyaniyor beni uyandiriyor tatli tatli ama bakiyor tik yok bende indiriyor tokadi felegim sasiyor
Sağol kuzumGeçmiş olsun efserim
Sağol canım amin
Kız ateşlendi sayıklıyor
geçmiş olsun kızlar ACİL ŞİFALAR diliyorrum çabuk atlatırsınız inşallahİkisi birden hasta jesim ama küçük ateşli daha kötü öksürüyorlar ciğerleri iltihaplanmış büyük ilacını vs içiyor onun durumu daha iyi
AminnnAllahimmmm yarabbimmm sen dualari duyansin tez vakitte inşallah
C Capanin Gururu TeyomTiniminimavihanim @Hemsirecik de uykusuzlar kervanina katilsin amiiiiiiin
Biraz da siz çekin yavvv hep ben mi dert yanacagimmm
Ne güzeldi eskiden bizde bazı arkadaş günlerinde her bir kişi bir çeşit yapar toplanırdık şu an olsa vakit ayırabilirmiyim bilmiyorum belki ayda bir iyi olur benim ruhuma iyi gelir doğrusuİyi geceler kk nın hamarat kadınlarıyoğun bir gün geçti, bugün öğleden sonra iş arkadaşlarımdan birinin mevlütü vardı ona katıldım. Evdeki işler biraz aksadı ama olsun pandemi başladığından beri hiç katılmamıştım iyi geldi kalabalıkla Kuran dinlemek, dua etmek, selamlaşmak.
Sabah kahvaltı hazırlayıp eşimi işe gönderdim
Mutfağımı topladım, fasulye ısladım
Kızın kumunu değişip kutusunu yıkadım
Dün gece astığım çamaşırları topladım
Yeniden bir makina çamaşır yıkayıp astım
Tuzlu kurabiye yaptım mevlüt için(bizde adettir ev yapımı bir şey götürülür ikrama destek olsun diye)
6 gibi eve döndüm fasulyemi pişirip yanına pilav yaptım hemen
Mutfağı ve çamaşırları topladım
Yemekten sonra havluları ve nevresimleri değiştirdim yarın yıkarım nasipse
Yüzüme ve ellerime bakım da yaptım
Biraz kitap okudum eşim maç izlerken artık yatma vakti, kızım yatakta söyleniyo gel diyehepinize iyi geceler, Allah'a emanet olun
Ben senin cocugun oldugunu suan öğrendim
İnşallah tinnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?