Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok güzel özetlemişsin hayvan bakımı zor ve zahmetli çok sevmenin yanında uygun bütçe ve ilgilenecek zaman ayırılmalı

25 yıldır bakıyorum, yüzlerce sokak hayvanı geçti elimden ve evimden, asla gocunmadım maddi yüklerinden, boyumu aştığı zaman bile şikayetim olmadı, sevgileri her şeye değer. Manevi yükleri çok daha zor, ağzı yok dili yok, öyle gözüne bakan çaresiz bir canlı, çocuk gibi ama çocuklar büyüyor bir gün kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar, hayvanlar ölene dek sana muhtaç özellikle yaşlılık dönemlerinde bakımları çok zor ve masraflı. Hele de onu kaybetmek... bunca acı yaşadım daha ağırı yok diyebilirim çok zor... o yüzden çok iyi düşünmek lazım

Hani kafanda birşeyler olur ya hepsini ama hepsini ayrintili aciklamissin. Cok teşekkür ederim ellerin dert görmesin

Aksam esime okutayim bir konusalim bakalim. Bir sey olursa sana yazacagim tekrar vaktinden calariz

Ben de baglanmaktan korkuyorum. Cocukken muhabbet kuşum ölünce 3 gun konusmadim. Hocaya haciya en son doktora goturmusler

Hani kafanda birşeyler olur ya hepsini ama hepsini ayrintili aciklamissin. Cok teşekkür ederim ellerin dert görmesin

Aksam esime okutayim bir konusalim bakalim. Bir sey olursa sana yazacagim tekrar vaktinden calariz

Her zaman seve seve
Bunları yazıyorum çünkü olumsuz yanlarını bilmeden alıp sonra terk etmek zorunda kalabiliyor insanlar, terk edilmek hayvan için ölüm demek, çok deneyimim oldu öyle hayvanlarla o yüzden önce hep zor yanlarını anlatırım
Ama bir de güzel yanları var ; kedi büyüsü diye bir şey var dünyada, bir kez onların dünyasına bulaştığın zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorsun ve kedilere müptela oluyorsun

Ben tezime yoğunlaştım canım, o yüzden sadece arada sohbete uğrayabiliyorum. Şubattan sonra inşallah aktif katılımcı olacağım

Benim kangal çoban köpeklerim vardı ayrılmak zorunda kaldım şu an yaşadığım yere getiremeyecegim için ayrılmak çok üzücü oluyor

Ayy tamda sabah bunu dusunmustüm.bi odayı detayli yapsam diyordum

Oyyy yavrularım ya kiyamam rabbim sifasini verir insallah canim benim. Kucuge de bol bol burun ac hava aldir ciğerleri temizlenir insallah.

3 kadar ateşini zor düşürdüm bakalım eğer yine düşmesse acile gidelim

U UcanSupurge
Sanada geçmiş olsun canım
Biran evvel iyileşsin yavruçaklarımız

U UcanSupurge @Efser Çok geçmiş olsun canlar RABBİM şifa versin yavrularınıza

geçmiş olsun kızlar ACİL ŞİFALAR diliyorrum çabuk atlatırsınız inşallah
Çok sağolun Allah razı olsun kızlar
Ah ne güzel olurdu üstelik ara tatildeyken nasip inşallah ufak da olsa yapabilirim

odak noktası işi iyi oldu. Her yerden olabilir başlamak. Salon, mutfak, çocuk odası, yatak odası, banyo sırası işime gelir. Aman az eşya hep söylüyorum.

Yatakları topladım
Evi topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım kahvaltı sonrası
Tüm evi dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Banyoyu yıkadım ama sanırım çamaşır makinesine su kaçırdım tırın tırın ötüyor içinde de halı var. Umarım halıyı alırım içinden öyle bozulur laf söz çekmeye mecalim yok

Selam negoom benim mutfak veya yatak odası ilk tercihlerim olabilir

Allahimmmm yarabbimmm sen dualari duyansin tez vakitte inşallah

C Capanin Gururu Teyom @Tiniminimavihanim Hemsirecik de uykusuzlar kervanina katilsin amiiiiiiin

Biraz da siz çekin yavvv hep ben mi dert yanacagimmm
İnşallah jesikom aminn
Askom kedinin neyine fobin var mesela? Tuyu boku kumu derken kedi basli basina bir cocuk oluyor evde, bu aralar veteriner masraflarıda baya pahalli. Ben mama ve kumu internetten indirimlerle aliyorum, aylik yaklaşık 300tl diyebilirim. Yavru kedinin aşılari ilk zamanlar cok oluyor minimum 100tl. Ayrica suan cip olayida var zorunlu sanirim o da 300tl ye yapiliyor. Ben oldugum yerde veterinerle arkadaşlik kurmustum cogu seyi ucuza yaptiriyordum ayrica birde kisirlastirma var o da 3000bin diyolla ben 3 sene once 400e yaptirdim tum asilari bitince 3 ayda bir parazitleri oluyor düzenli olarak. Ama bana sorarsan değer diyorum, o benim dunyam gurban olsun anasi verene maddi manevi iyi dusunup karar verin sonucta birde bebekin var senin. Ikisinin altindan kalkarim diyorsan dunyanin en guzel şeyi bence kediler ayrica bebek bakiciligida yapıyorlar hGsjsvs

Askom askom, ben pazar ya da pazartesi gidecem evime siz baslayin ben arkanizdan gelicem

Senin kiz iyi yiyormus yav benimki 1 kilo mamayi 1 ayda anca bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…