Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar..
Şu patlama haberleri çok canımızı sıktı.
Allah böyle belalardan korusun hepimizi.
Yaralılar tez vakitte evlerine sağ salim dönsünler inş.
Dizim çok kötü oldu bu aralar yürüyüş yapıyordum sanırım ondan oldu. Nego in çık yapamıyorum namaz kılarken dahi biraz zorlanıyorum.O yüzden benim temizlik yattı
Herşeyin hayırlısı olsun ama öncelik sağlık..

Benim etrafında da böyleleri çok fazla bizler fazla mı hassassız diyoruz annem,ablalarım, abim yeri geliyor böyle düşünüyoruz:)
Kadir i ilk başlarda tanıdım bana çok şey katmıştı büyük temizliğe girerken yine motive olmak için bakacağım

Ben kalkıp ev süpüreyim dünden beri şiddetli baş ağrısı yaşıyorum birde saçma sapan mesajları gördükçe sinir tepeme çıkıyor.
Şunu düşün. üzülünce,konuşunca,yada başının ağrısıdan seni anlayacaksa anlaması için hepsini yap ama anlamayacaksalar kendini yıpratmanın anlamı yok.
Sesizlik çok iyi bir terapi sesiz kal sacade gözlerine bak dudağının kenarıda nasıl olsa konuşunca anlamıyacaksın gülüşünü tak
Bana İnan karışındaki kişi 20 yılda olsa yanına gelip asılıda anlamak işime gelmedi diyecek.
Şunu unutma hayat bu saçmalıklarla 20 yıl beklemeyecek kadar uzun değil.

Cekyat yüksekliği 30 yada 35 cm gibi bişey parkeye gelmiş direk burnunun üstüne düşmüş kanamiş ve şişmişti evet 8 saati geçti ve herhangi değişik septomlar göstermiyor kırık olsa ağrı şiddetlenir devamlı ağlardı diye düşünüyorum burnuna dokunup hafif sıkıyorum acıyormu diye acımıyor herhalde ağlamıyor
Çok geçmiş olsun ama Allah korusun kırık varsa sanıldığı gibi kırık olsa duramazsın pek doğru değil. Tedbir amaçlı götürmen daha iyi olur.
Saol canım teşekkür ederim Kırık olsa aglamazmi devamlı. Dokunduğumda tepki gosterirdi. Kırık olduğunda ağrı yapmiyormu benim bir kere kolum kırıldı sıcağı sıcağına bişey hissetmedim uyuyunca geçer dedim gece sancı başladı ve hiç durmadı ağrısı. Buda öyle olur diye düşündüm ama bilemedim şimdi. Doktor baktı kırık yok dedi. Sadece 8 saat uyutma ve uyursa ve uyanmaz ise doktora götür dedi doktor elle ve gözle muayene ettiği için ben pek emin olamadım tabiki

Zaten sen tomografi ye gönderdi dedinya orda burunda ki kırığa bakmazlar beyinde bir hasar oldumu diye bakılır

Son düzenleme:
fırın içi dolap kapakları banyo detayları baza altları kızların çekmeceleri gibi
Yeteer duymak istemiyorum
O kadar haklısın ki. Ben bıraktım çok yoruldum artık babalarına devrettim o da sabah nutuk çekti şimdilik kuzu oldular kaç saat sürer etkisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…