- 1 Aralık 2021
- 14.918
- 54.362
- 548
- 35
Tomografi çarpma anında beyin zarar gördü mü diye 8 saati geçtiğine göre bir sorun yok düşme siddetinden tahmin edebilirsin yüksek ve sert bir zemine mi düştü mesale yoksa halı üstüne kısa mı mesafeKızlar anneme gittim bı kaç günlüğüne cekyatta yattık oğlumla. Gece Uyurken üstümden atlamış geçmiş yan tarafa hissetmemişim çocuğum burnunun üstüne düşmüş. kanadı davul gibi olmuş minicik burnu. Hemen doktora götürdük öyle bı baktı kırık yok gibi görünüyor ama burda temografi felan çekmiyoruz başka hastane ismi verdi oraya yönlendiriyoruz dedi 8 saat uyutma uyursa uyandır uyanmakta zorluk yaşarsa hemen doktora götür dedi. Tabi bu 8 saat içinde uyutmamak ne mümkün el kadar bebeyi uyudu uyandı çok şükür bişey yok gibi. Bende tekrar goturmedim doktora. Arada burnuna dokunuyorum acıyormu diye tepki vermiyor kırık olsa dokunmadan da ağlardı ağrısından dimi şişide inmiş çok az kalmış bişey yoktur doktora götürmeme gerek varmı boşu boşuna radyasyon alsın istemiyorum da çocuğumun
Sorma cancağzım sabah yine aile hekimine götürdük ciğerleri cumaya göre iyi durumda dedi çok şükür rahatladım biraz öksürük sürer daha dedi antibiyotiği iğne ile yapılmasını istedim ilaç içiremiyoruz beyefendiye şimdilik gerek yok dedi diş,göz, viral enfeksiyon hepsi üst üste gelmiş birkaç güne toparlanmaya dönmezse düşünürüz iğne ile antibiyotiğiAllah şifa versin canım tez vakitte, üst üste gelmiş.
Günaydın negoooooooooHayırlı sabahlar hamarat kadınlarEki Görüntüle 3160835
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Üzmesinler biziBenim de başım fena tutuyor
TDK ağlıyorduGunaydin canoskiler
Hep ben mi ağlatacağımTDK ağlıyordu
Çok geçmiş olsun ama Allah korusun kırık varsa sanıldığı gibi kırık olsa duramazsın pek doğru değil. Tedbir amaçlı götürmen daha iyi olur.Kızlar anneme gittim bı kaç günlüğüne cekyatta yattık oğlumla. Gece Uyurken üstümden atlamış geçmiş yan tarafa hissetmemişim çocuğum burnunun üstüne düşmüş. kanadı davul gibi olmuş minicik burnu. Hemen doktora götürdük öyle bı baktı kırık yok gibi görünüyor ama burda temografi felan çekmiyoruz başka hastane ismi verdi oraya yönlendiriyoruz dedi 8 saat uyutma uyursa uyandır uyanmakta zorluk yaşarsa hemen doktora götür dedi. Tabi bu 8 saat içinde uyutmamak ne mümkün el kadar bebeyi uyudu uyandı çok şükür bişey yok gibi. Bende tekrar goturmedim doktora. Arada burnuna dokunuyorum acıyormu diye tepki vermiyor kırık olsa dokunmadan da ağlardı ağrısından dimi şişide inmiş çok az kalmış bişey yoktur doktora götürmeme gerek varmı boşu boşuna radyasyon alsın istemiyorum da çocuğumun
Beni anlıyor olmana üzüldüm çünkü sende aynı durumdasın demektirBen seni çok iyi anlıyorum
Benim bir şey yapasım yok hiç kendine bir hamarat bulMutfak için maraton alabilirmiyim
Yardımcım dolap içleri yaptı ben bir kısmını yıkadım yerleştirdim şimdi kalan yerlerini yerleştireceğim.
Yapılacaklar listesi
mutfak dolapları yerleştireceğim
Buzdolabı silinecek
Fırın detaylı silinecek
Birde storları yıkamak istiyorum
Nego
BencedeÜzmesinler bizi
Senin kadar aglatani bulmak ne mumkun efoskiHep ben mi ağlatacağım
Amin BonuscumArya hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bekleyenlere inşallah
Canim yaaa benden bahsediyorBenim bir şey yapasım yok hiç kendine bir hamarat bul
Hayırli olsun uykusuzlar kervanina bir kisi daha mi geliyor neAmin Bonuscumteşekkür ederim
Deme öyle demeHayırli olsun uykusuzlar kervanina bir kisi daha mi geliyor ne
O da lazımSenin kadar aglatani bulmak ne mumkun efoski
MalesefBeni anlıyor olmana üzüldüm çünkü sende aynı durumdasın demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?