Onu istiyorum zaten evet düpedüz bencil olmak istiyorum bende.En çok kendini düşün tek değiştiğin bu olsun.
Olduğun gibi çok güzelsin çünkü ❤
Olmayınca da deliriyorum☹Dağınıklık sevmiyorsun benim gibi nizami olsun istiyorsun her yer
Değse keşke nerdeDeğiyor mu sanki benimde sıkıntımdan kocamam uçuğum çıkmış
Ben de üzülsem hemen uçuk çıkıyorDeğiyor mu sanki benimde sıkıntımdan kocamam uçuğum çıkmış
Bu normal değil biliyorsun değil miOlmayınca da deliriyorum☹
Kız doldurmayın birbirinizi anaaaOlmayınca da deliriyorum☹
Benim de başım fena tutuyorBen de üzülsem hemen uçuk çıkıyor
Ben lâf da sokamam konuşmam önceden daha vahimdi durum Allah'tan kızım benim :) tam tersi bat bat ne varsa sayıyor biraz rahatlıyorumDün şiddetli baş ağrısı yaşadım bu yüzden.
Biliyorum negom.☹ eskiden daha kötüydüm. Koltukların örtüsü bozulmasın diye yerde otururdum. 2 ayda bir perde yıkar duvar silerdim. Ayda 1 halı koltuk silerdim. Bi insan günlük toz alırken cam siler mi? Camdaki toz içeri girmesin diye günlük cam silerdim .Bu normal değil biliyorsun değil mi
Şu an eşim gitti ilk olarak nego. İş verenin apartı varmış bir süre orada kalacak. Duruma göre ya ailecek o apartta bir süre daha kalacağız ya da hemen eve dönüp eşyaları toplayıp taşınacağız. Önümüzdeki 10-15 gün içinde netleşir sanırım durum. Evimi bırakasım pek yok ama bizi şu an yaşadığımız yere bağlayan aile, okul, akraba vs gibi bir durum da yok. Bu gideceğimiz yerde de herkesten uzak olacağız. :)Karar verdiniz mi ev işine?
Yok ben susmam tam tersi konuşurum ama karşındaki anlamayan biriyse konuşmak da hasta ediyor insanı maalesefBen lâf da sokamam konuşmam önceden daha vahimdi durum Allah'tan kızım benim :) tam tersi bat bat ne varsa sayıyor biraz rahatlıyorum
Okb mi var ?Biliyorum negom.☹ eskiden daha kötüydüm. Koltukların örtüsü bozulmasın diye yerde otururdum. 2 ayda bir perde yıkar duvar silerdim. Ayda 1 halı koltuk silerdim. Bi insan günlük toz alırken cam siler mi? Camdaki toz içeri girmesin diye günlük cam silerdim .
Sağolsun kız kardeşim yakınımda otururdu. O biraz biraz çekti beni işlerden. O taşınınca geri başladı ama eskisi kadar değil.
Bilmem hiç dr a gitmedimOkb mi var ?
Anladım canım hayırlısı olsun iyi olur sizin için umarımŞu an eşim gitti ilk olarak nego. İş verenin apartı varmış bir süre orada kalacak. Duruma göre ya ailecek o apartta bir süre daha kalacağız ya da hemen eve dönüp eşyaları toplayıp taşınacağız. Önümüzdeki 10-15 gün içinde netleşir sanırım durum. Evimi bırakasım pek yok ama bizi şu an yaşadığımız yere bağlayan aile, okul, akraba vs gibi bir durum da yok. Bu gideceğimiz yerde de herkesten uzak olacağız. :)
OoooyyyyyDün çocukları fena haşladım bu hafta mum edicem onları
Yani oda var öyle kişilerin ağzının üstüne kürekle vurasım geliyor saf saf anlamamazliktan geliyorlar ya hemserim aynı dertten muzdaribizYok ben susmam tam tersi konuşurum ama karşındaki anlamayan biriyse konuşmak da hasta ediyor insanı maalesef
Bende iki gün öyle sert davrandım birazda hasta nazı çektiler şimdi yine aynı mum olayı zorDün çocukları fena haşladım bu hafta mum edicem onları
Ben seni çok iyi anlıyorumEtrafında ki herkes gamsız olunca hayat seni daha çok yoruyor. Yaşam enerjimi emiyorlar adeta. Kimse sorumluluğunu bilmiyor kimse yanındakinin işini kolaylaştırmak istemiyor.
Bencillik ve gamsızlık yükleme noktaları olsa.
Her konuyu bu kadar içselleştirdiğim için en çok kendime kızıyorum aslında.
Öyle işte sabah sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?