Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu normal değil biliyorsun değil mi
Biliyorum negom.☹ eskiden daha kötüydüm. Koltukların örtüsü bozulmasın diye yerde otururdum. 2 ayda bir perde yıkar duvar silerdim. Ayda 1 halı koltuk silerdim. Bi insan günlük toz alırken cam siler mi? Camdaki toz içeri girmesin diye günlük cam silerdim .
Sağolsun kız kardeşim yakınımda otururdu. O biraz biraz çekti beni işlerden. O taşınınca geri başladı ama eskisi kadar değil.

Karar verdiniz mi ev işine?
Şu an eşim gitti ilk olarak nego. İş verenin apartı varmış bir süre orada kalacak. Duruma göre ya ailecek o apartta bir süre daha kalacağız ya da hemen eve dönüp eşyaları toplayıp taşınacağız. Önümüzdeki 10-15 gün içinde netleşir sanırım durum. Evimi bırakasım pek yok ama bizi şu an yaşadığımız yere bağlayan aile, okul, akraba vs gibi bir durum da yok. Bu gideceğimiz yerde de herkesten uzak olacağız. :)

Ben lâf da sokamam konuşmam önceden daha vahimdi durum Allah'tan kızım benim :) tam tersi bat bat ne varsa sayıyor biraz rahatlıyorum
Yok ben susmam tam tersi konuşurum ama karşındaki anlamayan biriyse konuşmak da hasta ediyor insanı maalesef

Okb mi var ?

Anladım canım hayırlısı olsun iyi olur sizin için umarım

Yok ben susmam tam tersi konuşurum ama karşındaki anlamayan biriyse konuşmak da hasta ediyor insanı maalesef
Yani oda var öyle kişilerin ağzının üstüne kürekle vurasım geliyor saf saf anlamamazliktan geliyorlar ya hemserim aynı dertten muzdaribiz

Kızlar anneme gittim bı kaç günlüğüne cekyatta yattık oğlumla. Gece Uyurken üstümden atlamış geçmiş yan tarafa hissetmemişim çocuğum burnunun üstüne düşmüş. kanadı davul gibi olmuş minicik burnu. Hemen doktora götürdük öyle bı baktı kırık yok gibi görünüyor ama burda temografi felan çekmiyoruz başka hastane ismi verdi oraya yönlendiriyoruz dedi 8 saat uyutma uyursa uyandır uyanmakta zorluk yaşarsa hemen doktora götür dedi. Tabi bu 8 saat içinde uyutmamak ne mümkün el kadar bebeyi uyudu uyandı çok şükür bişey yok gibi. Bende tekrar goturmedim doktora. Arada burnuna dokunuyorum acıyormu diye tepki vermiyor kırık olsa dokunmadan da ağlardı ağrısından dimi şişide inmiş çok az kalmış bişey yoktur doktora götürmeme gerek varmı boşu boşuna radyasyon alsın istemiyorum da çocuğumun

Ben seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…