Başka doktora mı götürsen canım, ayrıntılı tahlil yapıldı mı?
[/QUOTE
Tüm değerleri iyi hiç bi sıkıntı gözükmüyor neden almıyor anlamadımbalık yağı denesem mi acaba. Bilemedim
Evet Kadir Tuğcu var Dr o tavsiye ediyor hem uykusuzluk hem iştahsızlık için, ben uyksuzluk için denemiştim, doktorun dediği yüzde beşlik kesimi daha huysuz yaparmış, benim oğlan o yüzde beşlik kesimden çıkmıştıAllerji şurubu iştah açıyor canım. Bide bir şurup vardı sipraktin iştah açıyor. Çok iştahsızlık olunca ben azıcık veriyom duzeliyolar.
Ben gece yatmadan fircaliyom ki adama güzel goruneyimSen önce bıyıklarını fırçala
Sen midin kız o günün talihsizi
Kız benimkiler tosur tosur uyuyorlar ya. Uyumadigi için huysuzluk yapıyordur belkiEvet Kadir Tuğcu var Dr o tavsiye ediyor hem uykusuzluk hem iştahsızlık için, ben uyksuzluk için denemiştim, doktorun dediği yüzde beşlik kesimi daha huysuz yaparmış, benim oğlan o yüzde beşlik kesimden çıkmıştı
Yok o genel huysuzKız benimkiler tosur tosur uyuyorlar ya. Uyumadigi için huysuzluk yapıyordur belki
He. Benimkiler de beter kiz. Bazen etkisiz hale getirmek için şurup veriyom valla. Allah affetsinYok o genel huysuz
Spraktin mi veriyorsunHe. Benimkiler de beter kiz. Bazen etkisiz hale getirmek için şurup veriyom valla. Allah affetsin
Duş alsan faydası olmaz mı.Uykuya ihtiyacım var ama uyuyamıyorum ayy deliriciiim
HeSpraktin mi veriyorsun
Kim alacak şimdiD
Duş alsan faydası olmaz mı.
Deme. Verme kız o zaman. İdare etcen artık napcan. Uykusuzluk mu basladi sende negoOnu versem çaki olur
Ay bilmiyorum ki ben uykuyu çok güzel uyurum, dibine kadarDeme. Verme kız o zaman. İdare etcen artık napcan. Uykusuzluk mu basladi sende nego
Allah kimseye vermesin. Uykusuzluk çok zor. Seninki geçicidir inşallah. Kafana taktiğin şeyler mi var nedirAy bilmiyorum ki ben uykuyu çok güzel uyurum, dibine kadarbaşlamasın ya uyku benim sakinleşme aracım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?