Oooo neler yok kiAllah kimseye vermesin. Uykusuzluk çok zor. Seninki geçicidir inşallah. Kafana taktiğin şeyler mi var nedir
Daha başlamadım cnm evlerin tüm pencerelerini açtım evler hava alıyor şimdi elektrikkli süpürgeyi çalıştıricam
Pes etme dilosum yap tabi. Sen yapıyorsun ben yapmış gibi oluyomDaha başlamadım cnm evlerin tüm pencerelerini açtım evler hava alıyor şimdi elektrikkli süpürgeyi çalıştıricam
Midem de kötü öküz oturmuş gibi hic yapasimda yok ama yapicam
Anlatsana niye içine katranladin. Hiç mi kimseye anlatmiyonOooo neler yok ki
Anlatsana niye içine katranladin. Hiç mi kimseye anlatmiyon
Uykusundan olacak kadarsa sıkıntı büyük sanki. Kimselere de söyleyememis gibi gibiTatlı dille laf alaydın ağzından keşke
Derdim çoktur hangisine yanayım türküsünü bilin miUykusundan olacak kadarsa sıkıntı büyük sanki. Kimselere de söyleyememis gibi gibi
Bilim o kadar mi. Allah yardımcın olsun ne deyim. Okudum sanaDerdim çoktur hangisine yanayım türküsünü bilin mi
Nasıl oldunBonus
Geçmiş olsun canım. İyi olur inşallah.Yıkılmadım ayaktayım yattım biraz büyük kızında boğazı ağrıyo dr götürürüm okula gitmedi.
Yatmak bana iyi gelmiyor ki 6 saati geçsin belim ağrıyo sırtım ağrıyo
ahaa sende bize benzemeye basladinBenim bugün mutfağı yapmam lazım ama içimde gram istek yok, ben böyle değildim yaşarken oldum
ahaa sende bize benzemeye basladin
Geçmiş olsun canım. İyi olur inşallah.
Yok devam pis yapışkan bir şey ama azaldı. İlk zamanki gibi bogulmuyor şükürAteş falan yok kardeşi gibi değil daha hafif geçiriyo. Seninki nasıl geçtimi öksürük?
Yok devam pis yapışkan bir şey ama azaldı. İlk zamanki gibi bogulmuyor şükür
Evet yapıştı canımıza. Geçer inşallah. Kış bitsede bahar gelseEn zor geçen o ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?