Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amann götürüyorum banyoya temizlenip paklanıyor

hamarat hatun

evi toparladim dunden temizlemistim ama batti sabaha kadar
wc banyo temizledim
bir posta camasir attim yikandi astim
evi supurup sildim
balkon cok tozlu yikasam orda buz tutar miyim diye dysunuyorum
Benimde silmem lazım ama gözüm kesmiyor, çünkü biliyorum çıkıp bir güzel hasta olurum
Allah tan miden ağrıyor
Geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilirsin
Benimkiler direk salonu işgal ettiler. Günlerdir yatılı kalıyorlar orda dün bi kenara yığdım kaldılar öylece
Diyorum size toplarken katlayarak toplayın hem kırışmaz hem kenarda durup sinir bozmaz

cikma vala yeni kurtuldun agir geciyor seninki Allah korusun

Usuttm heralde negom böğürmemek için zor tutuyorum kendimi

Diyorum size toplarken katlayarak toplayın hem kırışmaz hem kenarda durup sinir bozmaz
Ya benim 3 numara manyak dağınık seviyor. Tutturuyor katlama katlama katlamaaaa diye. Öyle 2-3 Makine katlayamadım sonra da ipin ucu kaçtı gitti. Başlıyorum bazen katladıklarımı da bozuyorlar

Ya benim 3 numara manyak dağınık seviyor. Tutturuyor katlama katlama katlamaaaa diye. Öyle 2-3 Makine katlayamadım sonra da ipin ucu kaçtı gitti. Başlıyorum bazen katladıklarımı da bozuyorlar
Gözümde canlandı, çocuklar neden seviyor kıyafetlerle oynamayı

Hele Anka gel maratona gidek senle. Bende çamaşır katliycam. WC banyo mutfak inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…