- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Benim tek çocuk ama orduya bedel kapıyı tekmeliyor.cocuklarla balkon temizlemek bi facia oluyo
boy boy cama yapisip izliyolar ölüyorum o anda
Süpürgeyle çektirmek istiyorum ama çok toz oluyor ya sonra başlığı yıkamak falan zor geliyor.
Benimde içime sinmiyordu.3 balkonum var hepsini yıkardım cifle ovardım. Sonra çocuk oldu baktım olacak gibi değil. Genel olarak ön balkonu temizliyorum.
amaaninBenim tek çocuk ama orduya bedel kapıyı tekmeliyor.Kırmış soğuk alıyor şimdi. En iyisi çaktırmadan çıkmak.
hamarat hatunYapılan işler
kahvalti yapıldı
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
mutfakda ki tüm baharatliklar yagdanliklar
yikandi kurulandi yeniden baharatlar dolduruldu
buzdolabi silindi temizlendi düzenlendi
mutfak dolapları silindi
çaydanlıklar yıkandı patlatıldı
Tavalar ciflendi parlatıldi
evin tüm camları açıldı havalandı
evi süpürdum
yerler silindi
toz dip bucak alındı
oturma odası koltuğu silindi
banyo lavabosi iyicene ciflendi
duvarları silindi
lavobolar tuvaletler çamaşır suyu ile yıkandı
evdeki aynalar parlatıldi silindi
avizelerin tozları alındı
Gardroplarin içi silindi toz alındı
duzen verildi
makineye renklileri attım yıkanıyor
Ödeve gelince daha yeni petekleri söktüm içleri dislari yıkandı silindi
kahve içme zamanı şimdi..
Benden bu kadar anca bu kadar yaptım midem de kötü zattiii öküz oturdu ağrıyor değişik bişey
Amann götürüyorum banyoya temizlenip paklanıyor
Benimkiler direk salonu işgal ettiler. Günlerdir yatılı kalıyorlar ordadün bi kenara yığdım kaldılar öylece
Ergenliğinde huzur evine yerleşmeyi düşünüyorum ben. Daha koltuk tepesine çıkmasını engelleyemiyorum ben.amaaninAllah yardimcimiz olsun
bazen ergenliklerini dusunuyorrum kalbim sıkısıyor
Benimde silmem lazım ama gözüm kesmiyor, çünkü biliyorum çıkıp bir güzel hasta olurumevi toparladim dunden temizlemistim ama batti sabaha kadar
wc banyo temizledim
bir posta camasir attim yikandi astim
evi supurup sildim
balkon cok tozlu yikasam orda buz tutar miyim diye dysunuyorum
Allah tan miden ağrıyorYapılan işler
kahvalti yapıldı
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
mutfakda ki tüm baharatliklar yagdanliklar
yikandi kurulandi yeniden baharatlar dolduruldu
buzdolabi silindi temizlendi düzenlendi
mutfak dolapları silindi
çaydanlıklar yıkandı patlatıldı
Tavalar ciflendi parlatıldi
evin tüm camları açıldı havalandı
evi süpürdum
yerler silindi
toz dip bucak alındı
oturma odası koltuğu silindi
banyo lavabosi iyicene ciflendi
duvarları silindi
lavobolar tuvaletler çamaşır suyu ile yıkandı
evdeki aynalar parlatıldi silindi
avizelerin tozları alındı
Gardroplarin içi silindi toz alındı
duzen verildi
makineye renklileri attım yıkanıyor
Ödeve gelince daha yeni petekleri söktüm içleri dislari yıkandı silindi
kahve içme zamanı şimdi..
Benden bu kadar anca bu kadar yaptım midem de kötü zattiii öküz oturdu ağrıyor değişik bişey
Diyorum size toplarken katlayarak toplayın hem kırışmaz hem kenarda durup sinir bozmazBenimkiler direk salonu işgal ettiler. Günlerdir yatılı kalıyorlar ordadün bi kenara yığdım kaldılar öylece
cikma vala yeni kurtuldun agir geciyor seninki Allah korusunBenimde silmem lazım ama gözüm kesmiyor, çünkü biliyorum çıkıp bir güzel hasta olurum
Allah tan miden ağrıyor
Geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilirsin
Diyorum size toplarken katlayarak toplayın hem kırışmaz hem kenarda durup sinir bozmaz
Sağol canım öyle gerçekten bu yılcikma vala yeni kurtuldun agir geciyor seninki Allah korusun
Usuttm heralde negomBenimde silmem lazım ama gözüm kesmiyor, çünkü biliyorum çıkıp bir güzel hasta olurum
Allah tan miden ağrıyor
Geçmiş olsun canım, üşütmüş olabilirsin
Diyorum size toplarken katlayarak toplayın hem kırışmaz hem kenarda durup sinir bozmaz
Çarşaf attım aniden giren olursa korkmasın diyeGece battaniye örtseydin, üşümüşlerdir
Ya benim 3 numara manyak dağınık seviyor. Tutturuyor katlama katlama katlamaaaa diye. Öyle 2-3 Makine katlayamadım sonra da ipin ucu kaçtı gitti. Başlıyorum bazen katladıklarımı da bozuyorlarDiyorum size toplarken katlayarak toplayın hem kırışmaz hem kenarda durup sinir bozmaz
Ya benim 3 numara manyak dağınık seviyor. Tutturuyor katlama katlama katlamaaaa diye. Öyle 2-3 Makine katlayamadım sonra da ipin ucu kaçtı gitti. Başlıyorum bazen katladıklarımı da bozuyorlar
Hele Anka gel maratona gidek senle. Bende çamaşır katliycam. WC banyo mutfak inşallah .Ya benim 3 numara manyak dağınık seviyor. Tutturuyor katlama katlama katlamaaaa diye. Öyle 2-3 Makine katlayamadım sonra da ipin ucu kaçtı gitti. Başlıyorum bazen katladıklarımı da bozuyorlar
Uyumadı ki benim çocuklar. Bi de simit yemişler her yer susamHele Anka gel maratona gidek senle. Bende çamaşır katliycam. WC banyo mutfak inşallah .
Ben tek gireyim bari maratona ne edim. Evi yine şey götürüyor. Bir tek oturma odası temiz.Uyumadı ki benim çocuklar. Bi de simit yemişler her yer susam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?