Çocuk da bakar kuzenlerime aklı gidiyor anne kardeşim olsun nolur diyorda ı ıhBenimki de ev işi yapar büyük erkek ama kızlara bakmaz
Küçüğe yine iyi de ortancaya hep zıtlık yapıyor halbuki ortanca daha ılımlı çok sakin ,küçük daha cadıÇocuk da bakar kuzenlerime aklı gidiyor anne kardeşim olsun nolur diyorda ı ıh
Bana çekmiş bende bebek çok sever bakardım küçükken komşularınkine
Benimkilerin abileri baya büyük hala aynı zıtlığı yaşıyorlar anca kızlar büyüyecekte öyle durulurlar.Küçüğe yine iyi de ortancaya hep zıtlık yapıyor halbuki ortanca daha ılımlı çok sakin ,küçük daha cadı
Dohtor öle demiiiiiyii39 u görürsün selizay
Çünkü ortanca onun kumasıKüçüğe yine iyi de ortancaya hep zıtlık yapıyor halbuki ortanca daha ılımlı çok sakin ,küçük daha cadı
Senin de mi bir erkek iki kıZ bonusBenimkilerin abileri baya büyük hala aynı zıtlığı yaşıyorlar anca kızlar büyüyecekte öyle durulurlar.
Boş görünce abi bizimle oyun oyna diyolar
Dohtora bakma sen bana bakDohtor öle demiiiiiyii
Aynen öyleÇünkü ortanca onun kuması
Küçük de ortancanın kuması olduğu için ittifak kurmuş
Misal benim olsa iki numara çok kıskanır
Ay hakikaten İngilizce öğretmeni var mıydı sitefee biri vardı sanki kimdi ki
Aaa evet l ile başlıyordu nicki dedim sağol canım
Evet canım en büyük erkek. Hem işe hem üniye gidiyor şimdi biriyle 8 biriyle 10 yaş arasıSenin de mi bir erkek iki kıZ bonus
Yaş farkı çok ondan. Gerçekten etkiliyor arada ki iletişimi.Evet canım en büyük erkek. Hem işe hem üniye gidiyor şimdi biriyle 8 biriyle 10 yaş arası
Maşallah ya ,Allah bağışlasın seninkileri de cümlemizinkini deEvet canım en büyük erkek. Hem işe hem üniye gidiyor şimdi biriyle 8 biriyle 10 yaş arası
Yaş farkı çok ondan. Gerçekten etkiliyor arada ki iletişimi.
Amiin kukrişMaşallah ya ,Allah bağışlasın seninkileri de cümlemizinkini de
Bence benimkinede bir bak hele derDohtora bakma sen bana bak
Şimdi biri çıkar doktorlara ne diyorsun der
Valla bende de ev işi yaparken ha kalkıcam ha kalkıcam durumları oluyo.Buradayım hocam ha şimdi ha birazdan girecem diyorum kk ya sonra bakıyorum gün bitmiş
Tükenmişlik sendromuna yakalandım hocam silkele beni , ben ben değilim son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?