Evet ingilizce ogretmeniyim. Yardimci olabilirim.
Duygularımı okumuşsun tamamen gibi hissettim.Nasıl anlamayayım nur hepimizde var benzer şeyler.
Bu ara sonsuz bir döngüye girmiş gibi hissediyorum bende yemek çamaşır bulaşık ödev yemek çamaşır bulaşık ödev.
İsyan değil bin şükür halime ama insanız bazen bunun için mi dünyaya geldim diyorum her şeyin arasında kendimi kaybolmuş gibi hissettiğim oluyor.
Öyle olunca sevdiğim şeyleri yapıp iyi hissetmeye bakıyorum napim sık sık buraya giriyorum kitaplarıma bakıyorum çiçeklerime falan bazen de burayıda istemiyorum balkona bile çıkmıyorum.
Sonra noluyosa geçiyor o hal kaldığım yerden devam ediyorum.
Sende kendi üstüne gitme çok biraz durup beklemek lazım şükürsüz değiliz o yüzden bunalsakta geçiyor
İlaç gibisinBaşıma gelmediğini nereden biliyorsun :)
İnsan kendini o ruh haline kaptırırsa asla sonu yok. Çoook dibi gördüm çok tükendim çok mücadele ettim çaresizlik nedir dibine kadar yaşadım. İçim kavrulurken dik durdum.
Bu hayatta insanın ilacı kendisi ve inancı. İnancına sarılacaksın bu dünya imtihan dünyası bir dert bende yok diyeceksin. Allahın en sevgili kulu bile ağır imtihanlar atlatmışken bizim süt liman hayat sürmemiz mümkün mü?
Yalniz değilmişimValla bende de ev işi yaparken ha kalkıcam ha kalkıcam durumları oluyo.
Mesela bulaşık mk boşaltamadım akşam. Bu akşam eve gidip yapmam lazım. Daha da bir sürü iş var evde. Görünen işleri yapıyorum, görünmeyenleri erteliyorum. Bi dünya oluyor sonra. Akşam yemek ödev derken vakit tükeniyor. İşten izin almam lazım ki ev işi yapayım. O da mümkün görünmüyor. Sağlık olsun.
Sanırım ömrüm böyle geçecek.
Kendini dinleyip bulursun kimine durup dinlenmek iyi geldiği gibi kimine de sıkıca sarılmak iyi geliyor.Duygularımı okumuşsun tamamen gibi hissettim.
Son yazdığında çok haklısın sanırım o yüzden mutsuz oluyorum kendi üstüme gidiyorum.
Geldim efendim ama daha devam ediciiim
Evvela kahvaltıyı topladım
Masa sandalyeyi sildim çocuklar sandalyelere de yediriyorlar resmen
Dolaba yerlesecekler vardı yerleştirmeden sildim öyle koydum
Tezgahı temizledim alt dolapları sildim
Evi yataklari toparladım nevresim değiştirdim
Yorgan yikattim astım
Diğer nevresimleri attım bir kahveye oturdum kalkıyorum birazdan
Merhaba hemşerim:)Evet ingilizce ogretmeniyim. Yardimci olabilirim.
Kuş öyle tatlı uyuyor ki gubban olsun annesi kafasını çevirmiş sırtına koymuş yumuş göbeğisi çıkmış oyyy
Merhaba canm. Ben su an ilkokuldayım, yeni cikan yayinlari pek bilmiyorum acikcasi. Istersen aksam bi arastirip yazayim sanaMerhaba hemşerim:)
Hocam 6.sınıf için yardımcı kitap almak istiyorum ingilizce ile yıldızı barışmadı bir türlü şöyle zevkli onun anlayabileceği bir yayın baktım da.
More&more nasıl uygun mu?
ben 5 diyorum ne çiktiEki Görüntüle 3161417
Şimdi kızlar profil de bunu paylaşmış ben de 3 dedim benim bu ara psikolojim direkt çıktı inanılır gibi değil.
Sizler de seçin bakim merak ettim şimdi bak sizleri de
burdakiler çok guzemliKiz bende görmedim nerden görim
ben 5 diyorum ne çikti
O zaman hiç yormayayım seni artık yorumlara güvenip riske giricem, alayım bakalım:)Merhaba canm. Ben su an ilkokuldayım, yeni cikan yayinlari pek bilmiyorum acikcasi. Istersen aksam bi arastirip yazayim sana
more and more mu alacaksin negoO zaman hiç yormayayım seni artık yorumlara güvenip riske giricem, alayım bakalım:)
Teşekkür ederim.
Evet canım onu düşünüyorummore and more mu alacaksin nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?