- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.794
- 698
4 yildir burdaki ogretmenlr o kitabi aldiriyor bize sanirim iyi bir kitapEvet canım onu düşünüyorum
Öyle deme belki kendi dalında çok güzel ilyecekÇok çok iyi değildi canım puanı ama şükür boşta kalmadı.
Anlamadigi yer olursa mesaj atO zaman hiç yormayayım seni artık yorumlara güvenip riske giricem, alayım bakalım:)
Teşekkür ederim.
İlkokulda kullandığımızı farkettim4 yildir burdaki ogretmenlr o kitabi aldiriyor bize sanirim iyi bir kitapiki farkli okulda da more and more kullandik hep
Çok teşekkür ederimAnlamadigi yer olursa mesaj at
Mutfaktayım ve içeriden kudurak mı niloya tadında sesler geliyor kapıyı açmaya korkuyorum
bereketli olsun yiyene sifa olsun
Tarif ver nego ben hiç yapamıyorum böyle karışık tursulari.
Bundan yaptım canımTarif ver nego ben hiç yapamıyorum böyle karışık tursulari.
1 litrelik kavanoza ne kadar ne koydun ver bakalım sırlarını bize de biz de yapalım olur mu
Bende 3 dedim nur'um bak bakalım bende durumlar nasılEki Görüntüle 3161417
Şimdi kızlar profil de bunu paylaşmış ben de 3 dedim benim bu ara psikolojim direkt çıktı inanılır gibi değil.
Sizler de seçin bakim merak ettim şimdi bak sizleri de
Guzem yaptırmaan guzuumburdakiler çok guzemli
İngilizce öğretmeni var mı acaba kk da
Kitap alıcam oğlana da bir set hoşuma gitti.
Burunlarımızı karıştırıp koltuğun arkasına sürekMutfaktayım ve içeriden kudurak mı niloya tadında sesler geliyor kapıyı açmaya korkuyorum
ellerine sağlık afiyet olsun, yiyenlere şifa olsun
Diger konuya yazdim canimkiracı ile ilgili tam olarak durum neydi acaba*? bizde çıkarmak istiyoruz ama nasıl bir yol izlememiz gerekiyor çok fikrim yok.
Birazdan mutfaktan çıkıcam evi eski haline getirin ben çıkmadan dedim, asayiş berkemalMutfaktayım ve içeriden kudurak mı niloya tadında sesler geliyor kapıyı açmaya korkuyorum
Hayır Arapça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?