- 2 Ağustos 2013
- 38.454
- 129.705
- 798
Dök gitsinVay bekendi kendime konuşmalarımi yazıya dökerim artık içten içten zor oluyodu
Pamuğummmm lokma tatlısımmmmm senin için şu atan kalbimi görmüyor musunnTiniminimavihanim canimmmm himmmm herkese kurdele serum incik boncuk don
bana birsey yok hihhhhh küstüm
Pamuğummmm lokma tatlısımmmmm senin için şu atan kalbimi görmüyor musunn
Ayyyyyyyy aldın kalbimi aldın barıştıkBende kahve yapayım içelim birlikte
Ben bunu sonradan okudum dün başladım buzdolabı ile ama olsun dediğiniz gibi çocuklar evde iki güne eski haline gelir sanırım.Odak noktasına haftaya başlayalım çocuklar evde zor olur bir çoğunuza.
Mutfaktan başlayacağız ,bilmeyenler için yazayım ben madde madde yapılacakları ayrıntılı yazıcam herkes kendi telefonuna veya defterine kaydetip yaptıkça yanına tik atacak. Bir hafta süresi olacak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Onu yapıyoduk yaa bu direk seçeneklerse siz yazısını o hitabı istiyor insanSeçenek yok kendi numaramı kaydettim rehberden whatsapp simgesine bastım çıktı
Kolay gelsinGunun son yazani olarak giris yapmis bulunmaktayim. Bugun oldukca tembel bir gundu evim topluydu supurmedim bile cunku yetistirmem gereken 52 tane makalem vardi. Hala onlari yaziyorum. Yemek hazirladim ve patates kizarttim mutfagi esim topladi bebisimle ilgilendim ha bir de camasir astim iki makine bebisimi dus aldirdim yatirdim. Yazarken biraz da olsa is yaptigimi anladimsimdi hala yazi yaziyorum son 6 tane kaldi cok sukur sanirim bugun gorev de yoktu
ruce etsem beni de eklermisinOdak noktasına haftaya başlayalım çocuklar evde zor olur bir çoğunuza.
Mutfaktan başlayacağız ,bilmeyenler için yazayım ben madde madde yapılacakları ayrıntılı yazıcam herkes kendi telefonuna veya defterine kaydetip yaptıkça yanına tik atacak. Bir hafta süresi olacak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
2. numara canım.
İki sayfa okudum bıraktım yüzümde bi ağırlık var inş sinüzit olmuyorumdurPatlıcan suya koydum
Çamaşır koydum geri yattım kitap okuyorum
Geçmiş olsun ☹İki sayfa okudum bıraktım yüzümde bi ağırlık var inş sinüzit olmuyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?