- 2 Ağustos 2013
- 38.454
- 129.705
- 798
bugun bas agrisi bende de vardi hava bir civi gibi bir gunes yakiyor bence bu yuzden toparlanamiyoruz benden nerdeyse bir aydir oksuruk gitmiyorve bir cok kisi boyleymis bal limon ilik su karsbiber bunla ask yasayacagiz el mahkum
burnun akiyorsa geceden ayakaltina limon sür gercekten cok iyi geliyor
Limon birebir beni şıp diye kesiyorDenemek lazım.
Eyvallah içmiş kadar oldumSana miniklere taktığımız sari renkli intraketle damar yolunu açardık bonusum içine birde avil koyduk mu o uyku nasıl güzel nassssııııı
Benimde bi doğumda takıldı sırf onun korkusuna ağlaya zırlaya girdim doğumahayatim boyunca o kadar verbat olup hastaneye gittim bir kere serum takilmadim ya
millet nasil taktiriyor da kendine geliyor anlamiyorum
Bende hiç o seçenek yokEee ben atıyorum 1 aydır önceden yok muymuş
Seçenek yok kendi numaramı kaydettim rehberden whatsapp simgesine bastım çıktıBende hiç o seçenek yok
bana bayilinca taktilar bayilmadan 1 saat once yine gitmistim hastaneye karnim agriyordu bulanti hapi verip yollamislardiBenimde bi doğumda takıldı sırf onun korkusuna ağlaya zırlaya girdim doğuma
Hem de 2 kere deneyimlemişsinbana bayilinca taktilar bayilmadan 1 saat once yine gitmistim hastaneye karnim agriyordu bulanti hapi verip yollamislardi
bayikdiktan sonra 2 saat serum un bitmesini bekledim meger mide spazmi geciriyormusum ilk geldigimde
2. gittigim de evde bayilmistim kendime gelip hastaneye gittiigmde 9/4 dü tansiyon
bayilmayi merak ediyordum yasamis oldum
evet ama iyi bayilmisim bayilacagimi anlayip esime bagirarak seslenmisim sonra kütHem de 2 kere deneyimlemişsin
İyi hatırlattın oğluda epeydir anamın hatrını sor der durur gittip öpüçüklü bir hatır sorayım şapır şupurKayın ana yok midir? Vardir
Ahh miniğimmm seni de sarı seron takılacak listesine yazdım güllerin gülü dipçik yapcam hepinizihayatim boyunca o kadar verbat olup hastaneye gittim bir kere serum takilmadim ya
millet nasil taktiriyor da kendine geliyor anlamiyorum
ayyyhhhAhh miniğimmm seni de sarı serın takılacak listesine yazdım güllerin gülü dipçik yapcam hepinizi
Ebeyimm bonusumm benEyvallah içmiş kadar oldumsen hemşire miydin ebe mi?
Ayyy neler neler öğreniyorum buradanSeçenek yok kendi numaramı kaydettim rehberden whatsapp simgesine bastım çıktı
Anında da mavi tik oluyorAyyy neler neler öğreniyorum buradanbende kaydettim iyi oldu bol bol kendime mesaj atıcam
Vay beAnında da mavi tik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?