Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde bi doğumda takıldı sırf onun korkusuna ağlaya zırlaya girdim doğuma
bana bayilinca taktilar bayilmadan 1 saat once yine gitmistim hastaneye karnim agriyordu bulanti hapi verip yollamislardi

bayikdiktan sonra 2 saat serum un bitmesini bekledim meger mide spazmi geciriyormusum ilk geldigimde

2. gittigim de evde bayilmistim kendime gelip hastaneye gittiigmde 9/4 dü tansiyon

bayilmayi merak ediyordum yasamis oldum

Hem de 2 kere deneyimlemişsin

hayatim boyunca o kadar verbat olup hastaneye gittim bir kere serum takilmadim ya

millet nasil taktiriyor da kendine geliyor anlamiyorum
Ahh miniğimmm seni de sarı seron takılacak listesine yazdım güllerin gülü dipçik yapcam hepinizi

Eyvallah içmiş kadar oldum sen hemşire miydin ebe mi?
Ebeyimm bonusumm ben
bir ebe hemşireninde görevini her türlü yapar diye düşünüyorum şuracıkda bir hava atayımm teşekkürler

Gunun son yazani olarak giris yapmis bulunmaktayim. Bugun oldukca tembel bir gundu evim topluydu supurmedim bile cunku yetistirmem gereken 52 tane makalem vardi. Hala onlari yaziyorum. Yemek hazirladim ve patates kizarttim mutfagi esim topladi bebisimle ilgilendim ha bir de camasir astim iki makine bebisimi dus aldirdim yatirdim. Yazarken biraz da olsa is yaptigimi anladim simdi hala yazi yaziyorum son 6 tane kaldi cok sukur sanirim bugun gorev de yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…