Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşaallah canım, sağlıkla büyüsün
İyi misiniz?
Şükür canım Iyiyiz ikimizde sadece bebiş hala anne karninda hissediyor sürekli memede ve kucağımda olmak istiyor 40inin çıkmasını bekliyorum bu durum düzelir diyorlar bakalım duzelicekmi

Benim evimdeki insanlar ne kadar pis ya kızlar. Her gün tuvalet banyo temizliyom ben ya
Bende temizliyorum her gün, içim rahat etmez pis olmasına gerek yok
Nego evde bir tek oturma odasına sahip cikabildim. Nöbet tuttum vallahi.
Oyy oyy nerelere gidem ben
Şükür canım Iyiyiz ikimizde sadece bebiş hala anne karninda hissediyor sürekli memede ve kucağımda olmak istiyor 40inin çıkmasını bekliyorum bu durum düzelir diyorlar bakalım duzelicekmi
Oyy yerim onu, çıkarsın tadını
Kim kız güldürme beni
Çamaşır makinesini prize takınca şalteri attırıyor kızlar makine mi bozuldu şalter mi kaldırmıyor. Daha sabah çamaşır yıkadım ya
Aman dikkat et şalterden olabilir

Bende temizliyorum her gün, içim rahat etmez pis olmasına gerek yok

Oyy oyy nerelere gidem ben

Oyy yerim onu, çıkarsın tadını

Kim kız güldürme beni

Aman dikkat et şalterden olabilir
Aynen şalter den buzdolabının fişini çektim çalışıyor.

Aynen şalter den buzdolabının fişini çektim çalışıyor.
Canım priz ve şartel konularindan nego çok iyi anlıyor özellikle prizlerden
Evde çok fazla prizde takılı bişeyler varmı bazen şartel kadiramiyor atıyor Ya da artık bozulma durumuna gelmiş

Mutfak halisini fırçaladim petegi de sildim ama sokemedim içini. Sonra süpürdum cumartesi silmiştim dolapların ı temiz tuvaleti temizledim banyoyu temizledim oğluma çorba yaptım uyandı icirdim kızım geldi okuldan acıktım dedi ona bişeyler hazırladım yine topladım mutfağı sonra oturma odasıni toparladım süpürdum sildim çamaşır attım onu bekliyorum çıkınca sercem :) bu kadar yapabildim.

Dün alışverişe gitmiştik eşim mamaya bak diyor ben temizlik malzemesine sıvı deterjan bölümünden sıvı deterjan aldım eve geldim eşimin iş elbisesini yıkamak için sıvı deterjani döktüm:) makinayi çalıştırdım bide ne göreyim sıvı sabunmus yaaa deterjan diye el sabunu almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…