- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Hadi edek maratonBen tek gireyim bari maratona ne edim. Evi yine şey götürüyor. Bir tek oturma odası temiz.
Çarşaf attım aniden giren olursa korkmasın diye
Benim evimdeki insanlar ne kadar pis ya kızlar. Her gün tuvalet banyo temizliyom ben ya
Şükür canım Iyiyiz ikimizde sadece bebiş hala anne karninda hissediyor sürekli memede ve kucağımda olmak istiyorMaşaallah canım, sağlıkla büyüsün
İyi misiniz?
Maşallah yaaBen katladım geldim, dantel ve nevresimleri ütüledim, boşalttım koltuğumu
Maşallah yaabenimkileri de katlasana ütüleri ben yaparım
Bende temizliyorum her gün, içim rahat etmez pis olmasına gerek yokBenim evimdeki insanlar ne kadar pis ya kızlar. Her gün tuvalet banyo temizliyom ben ya
Oyy oyy nerelere gidem benNego evde bir tek oturma odasına sahip cikabildim. Nöbet tuttum vallahi.
Oyy yerim onu, çıkarsın tadınıŞükür canım Iyiyiz ikimizde sadece bebiş hala anne karninda hissediyor sürekli memede ve kucağımda olmak istiyor40inin çıkmasını bekliyorum bu durum düzelir diyorlar bakalım duzelicekmi
Kim kız güldürme beni
Aman dikkat et şalterden olabilirÇamaşır makinesini prize takınca şalteri attırıyor kızlar makine mi bozuldu şalter mi kaldırmıyor. Daha sabah çamaşır yıkadım ya
Aynen şalter den buzdolabının fişini çektim çalışıyor.Bende temizliyorum her gün, içim rahat etmez pis olmasına gerek yok
Oyy oyy nerelere gidem ben
Oyy yerim onu, çıkarsın tadını
Kim kız güldürme beni
Aman dikkat et şalterden olabilir
Canım priz ve şartel konularindan nego çok iyi anlıyor özellikle prizlerdenAynen şalter den buzdolabının fişini çektim çalışıyor.
Ayy taktı benim prizeCanım priz ve şartel konularindan nego çok iyi anlıyor özellikle prizlerden
Evde çok fazla prizde takılı bişeyler varmı bazen şartel kadiramiyor atıyor Ya da artık bozulma durumuna gelmiş
Kolay gelsin cnmHadi ben mutfak dolaplarına başlıyorum kalkın iş yapmaya
aynen bende gece yapcam.mutfagi pesimdeki civcivler uyuyuncaBende bu gece mutfagi komple halledecem kesin kafaya koydum
İyi aksamlar
Gece mutfak maratonunda kapisalim ses etmeden komsularaaynen bende gece yapcam.mutfagi pesimdeki civcivler uyuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?