Düzenli Evimiz & Hayatımız

hönkürdümmmmmm cok güldüm beee Allah kimsenin başına vermesin

Halbuki ne umutlarla almıştın onu

Canım priz ve şartel konularindan nego çok iyi anlıyor özellikle prizlerden
Evde çok fazla prizde takılı bişeyler varmı bazen şartel kadiramiyor atıyor Ya da artık bozulma durumuna gelmiş
Evet duydum prizleri sildiriyormuş. Neyse ki benim şalter bozuk olduğu için bu ödevden yırtarım diye düşünüyorum.
Sabah çamaşır yıkadım akşamüstü yaptı sanırım miyadı doldu.

Evet duydum prizleri sildiriyormuş. Neyse ki benim şalter bozuk olduğu için bu ödevden yırtarım diye düşünüyorum.
Sildiriyor korkumdan kuru bez tahta kaşıkla içlerini sıliyorum
Artık miladi dolmuş demek ki cnm yeni bir makine alma zamni gelmiş en iyisinden otomatik yikayandann
Hızlı bir gelin lazgim sana

Tek başıma maratona çıktım. Ama yarıda kaldı komşu geldi. Görüyor süpürge her şey ortada gitmedi. Neyse gittikten sonra süpürdüm sildim toz aldım
Ödevi yaptım oturma odasının peteğini sildim tek.
Nevresimleri değiştirdim.
Diğer nevresimleri yıkadım.
Klozeti yıkadım
Banyoyu sildim
Yemek yaptım.
Şimdi esrayı izliyorum.

Artık miladi dolmuş demek ki cnm yeni bir makine alma zamni gelmiş en iyisinden otomatik yikayandann
Ayyy aynen şöyle hem kurutma hem leke çıkaran bir makine istiyorum. Bosch tan yüzüm gülmedi LG nin kuru temizleme yapan makinesini istiyorum aslında. Bu kullandığım makineyi alırken gördüm onu alamamıştık hala aklımda. Tam düğün üstüydü. Makine de çitileme özelliği bile vardı adam öyle demişti

Bende temizliyorum her gün, içim rahat etmez pis olmasına gerek yok

Oyy oyy nerelere gidem ben

Oyy yerim onu, çıkarsın tadını

Kim kız güldürme beni

Aman dikkat et şalterden olabilir
Hergun maratondaydim nego beni niye görmüyorsun. En çok maratona giden sayfanın en titiz hatunu terliksuu.masallahi nasıl dedin bunu da soyliycen inşallah

Eve yeni geldim hatta merdivendeyim :)
Karnımı doyurup ödevimi yapacağım
Ev temiz ve toplu çok şükür sadece bir leğen çamaşır katlanacak onu da dizi izlerken yapacağım bu akşam :)
15 tatilde anama gidip dinlenmek istiyorum orda da boş durmuyorum tabi ama annemde olmak yormuyor beni :)

hahaaa vallahi aynı ya. benimki açıyo pencere kilidini o yüzden hep yanımda tutuyorum. petekler ve pencereler yüksek o yüzden cikamiyo üstüne. ama bi akıl etse bulur çıkmanın yolunu. benimki normalde yaramazlık yapmıyo ama tamamen ilgi onda olmazsa yandık mesela salon kapısında cam var. oraya bardak ceviz kuracağı aklına ne gelirse vuruyo kırılır dedik diye

Kız milleti yanlış yönlendirme priz değil değil, elektrik düğmesi, hani şu ışığı açan, bayılazaam
Hergun maratondaydim nego beni niye görmüyorsun. En çok maratona giden sayfanın en titiz hatunu terliksuu.masallahi nasıl dedin bunu da soyliycen inşallah
İnşaallah
Anne yanı başka tabi, güzel yemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…