Dün alışverişe gitmiştik eşim mamaya bak diyor ben temizlik malzemesinesıvı deterjan bölümünden sıvı deterjan aldım eve geldim eşimin iş elbisesini yıkamak için sıvı deterjani döktüm:) makinayi çalıştırdım bide ne göreyim sıvı sabunmus yaaa deterjan diye el sabunu almışım
kapisalim tamam kacta baslicanGece mutfak maratonunda kapisalim ses etmeden komsulara
Halbuki ne umutlarla almıştın onuDün alışverişe gitmiştik eşim mamaya bak diyor ben temizlik malzemesinesıvı deterjan bölümünden sıvı deterjan aldım eve geldim eşimin iş elbisesini yıkamak için sıvı deterjani döktüm:) makinayi çalıştırdım bide ne göreyim sıvı sabunmus yaaa deterjan diye el sabunu almışım
Evet duydum prizleri sildiriyormuş.Canım priz ve şartel konularindan nego çok iyi anlıyor özellikle prizlerden
Evde çok fazla prizde takılı bişeyler varmı bazen şartel kadiramiyor atıyor Ya da artık bozulma durumuna gelmiş
Sildiriyor korkumdan kuru bez tahta kaşıkla içlerini sıliyorumEvet duydum prizleri sildiriyormuş.Neyse ki benim şalter bozuk olduğu için bu ödevden yırtarım diye düşünüyorum.
Sabah çamaşır yıkadım akşamüstü yaptı sanırım miyadı doldu.
Ayyy aynen şöyle hem kurutma hem leke çıkaran bir makine istiyorum. Bosch tan yüzüm gülmedi LG nin kuru temizleme yapan makinesini istiyorum aslında.Sildiriyor korkumdan kuru bez tahta kaşıkla içlerini sıliyorum
Artık miladi dolmuş demek ki cnm yeni bir makine alma zamni gelmiş en iyisinden otomatik yikayandann
Hızlı bir gelin lazgim sana
Bak biz senle tam maraton arkadaşıyız. Tam hevesleniyoruz misafir geliyor.Ne maratonu kızlar gi. Tam depara kalktım misafir geldi
Ya hevesim kursağımda kaldı. Kırkta yılda bir heves geldiydiBak biz senle tam maraton arkadaşıyız. Tam hevesleniyoruz misafir geliyor.
Benim de ilk maratonum olacaktı. Neyse başka heveslereYa hevesim kursağımda kaldı. Kırkta yılda bir heves geldiydi
Hergun maratondaydim nego beni niye görmüyorsun. En çok maratona giden sayfanın en titiz hatunu terliksuu.masallahi nasıl dedin bunu da soyliycen inşallahBende temizliyorum her gün, içim rahat etmez pis olmasına gerek yok
Oyy oyy nerelere gidem ben
Oyy yerim onu, çıkarsın tadını
Kim kız güldürme beni
Aman dikkat et şalterden olabilir
Önünde egilirim. En titiz senmişsin. Soruyorum sizlere bu temizlik aşkı hangimizde var. Emekleyerek yuvarlanarak ev supurmus kadın.Süpürgenin başlığı bozulmuş Emekleye emekleye ev süpürdüm
Yaa bu yarsmazlar ayni,sesi cikmiyo odslarda ariyom oglani bi baktim mutfakta elinde meyve bicagi var..tam sivri ucuna bastiriyo isaret parmagiyla,kesicek bi yeriniyanina gidene kadar ikinci kez bastirirken aldim elinden..ilkinde kesilmedi ikincide bari kessin bicak der gibi
Cok meraklilar cok dikkat etmek lazim yaa Allah korusun,cama cikip petekten tutunup tirmaniyo ,sonrada pencerenin kulpunu acabiliyo..cok yaramaz cok.. ev 5.katta.. buyun pencere ve balkon kapilarina kilit taktim..yakinda gucu yeter onlarida acar korkuyorumarkami donmemle is beceriyo sipaaa?!!
Lahanayi haslayip biraz diri olsun..sicaga dayanacak sekilde gogsune koyuver
Nazar icinde bir bardak suya sen veya esin okuyuversin sonra iciver suyu,sifa olsun inssllah
Evet duydum prizleri sildiriyormuş.Neyse ki benim şalter bozuk olduğu için bu ödevden yırtarım diye düşünüyorum.
Sabah çamaşır yıkadım akşamüstü yaptı sanırım miyadı doldu.
Kız milleti yanlış yönlendirmeSildiriyor korkumdan kuru bez tahta kaşıkla içlerini sıliyorum
Artık miladi dolmuş demek ki cnm yeni bir makine alma zamni gelmiş en iyisinden otomatik yikayandann
Hızlı bir gelin lazgim sana
İnşaallahHergun maratondaydim nego beni niye görmüyorsun. En çok maratona giden sayfanın en titiz hatunu terliksuu.masallahi nasıl dedin bunu da soyliycen inşallah
Anne yanı başka tabi, güzel yemeklerEve yeni geldim hatta merdivendeyim :)
Karnımı doyurup ödevimi yapacağım
Ev temiz ve toplu çok şükür sadece bir leğen çamaşır katlanacak onu da dizi izlerken yapacağım bu akşam :)
15 tatilde anama gidip dinlenmek istiyorum orda da boş durmuyorum tabi ama annemde olmak yormuyor beni :)
Sen bize priz dedin elektrik düğmesi dimedin yalannn sülemeeeKız milleti yanlış yönlendirmepriz değil değil, elektrik düğmesi, hani şu ışığı açan, bayılazaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?