Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün tamamen tembellik yaptım her işi kocama sattım yatağı son kalkan toplar dedim o onu hallederken kahvaltıyı hazırladım sofraya toplayıp bulaşık makinesini açtım
Kuş etrafı maf etmiş onuda eşime yıktım kafesi temizledi etrafını süpürürken evin diğer süpürülecek yerlerini de söyledim halletti sağolsun.
Akşam yemeğini de hazırladım yedik eşim işe gitti bulaşık makinesini boşaltıp akşam bulaşıklarını dizip TV keyfine geçicem birde çekirdek çitlerim kocam güzel temizledi nede olsa

kapisalim tamam kacta baslican
En gec 23.30da cocuklarim uyur..ben tam 00.00da baslicam..yaptiklarimi bi ajandaya not alcam unutmiyim diye yatmadan evvelde foto cekip yollarim sen kacta baslicaksin peki?
Süpürgenin başlığı bozulmuş Emekleye emekleye ev süpürdüm
Yaa benimde ona benzer teleskopik boru varya orasi bozulmus ,tutmuyo mandali gecen bende dizlerimin ustunde supurdum evi bu sefer bantliyimda bi daha asagiya dusmesin diyorum zor oluyo valla
O kadar pisliğin üzerine. Neyseki oturma odası temizdi de oraya koyuverdim
Bi oda temiz derli toplu birakmak sart deneyimledik gorduk darisi basima
Kac yasinda oglun ,benim nisanda 2 ye gircek vee simdiii napiyo biliyomusun ablasinin kuru boya kalemlerini,masanin vida yerlerine sokup minik.minik parcalara kopartiyooo ,ayy delirecem
Ablasida firlamaydi .2.5 yasindayken yeni sistem petekleri sokup yamulturdu,supurgelikleri sokerdi onceki tayindeki evimizde..
Bi normal hanimcik beycik uslucuk cocugum olmadi ona uzuluyorum ,bari biri dogru duraydi
Delft kacta basliyoz kiz demedin
Ancak bitirdim.okumayi yaw

00.00 mi
tamam kiz simdi yapmazsam gunduz yapamam bidaha gaza getir beni

Benim prizlerin 2 tanesi kararmış. Sen miydin yağçöz sıkıp silen. Bugün sıkacaktım delikten içeri girer diye vazgeçtim. Sen nasıl yapıyorsun.
Evet bendim
Beze yağ sökücü sıktım tahta kaşığın ucuna doladım bezi sildim hicde bisey olmadı içleri pırıl pırıl oldu

Bizi öldürecek nego temizlik aşkıyla ben de bir değişik hissediyorum bu ara. Heryeri telleyesim var

Bende de var değişiklik. Bugün evdeydim kapıları sildim, banyoyu pırıl pırıl yaptım. Mis gibi koktu. O koku çıksın diye evin bütün camlarını açtım. Kendim de 1 kase yoğurt yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…