Bana buldurma şimdi o mesajlarıSen bize priz dedin elektrik düğmesi dimedin yalannn sülemeee
Hic de bayılma yemezler negooo
En gec 23.30da cocuklarim uyur..ben tam 00.00da baslicam..yaptiklarimi bi ajandaya not alcam unutmiyim diyekapisalim tamam kacta baslican
Yaa benimde ona benzer teleskopik boru varya orasi bozulmus ,tutmuyo mandali gecen bende dizlerimin ustunde supurdum eviSüpürgenin başlığı bozulmuş Emekleye emekleye ev süpürdüm
Bi oda temiz derli toplu birakmak sart deneyimledik gordukO kadar pisliğin üzerine. Neyseki oturma odası temizdi de oraya koyuverdim
Kac yasinda oglun ,benim nisanda 2 ye gircek vee simdiii napiyo biliyomusun ablasinin kuru boya kalemlerini,masanin vida yerlerine sokup minik.minik parcalara kopartiyooo ,ayy delirecemhahaaa vallahi aynı ya. benimki açıyo pencere kilidini o yüzden hep yanımda tutuyorum. petekler ve pencereler yüksek o yüzden cikamiyo üstüne. ama bi akıl etse bulur çıkmanın yolunu. benimki normalde yaramazlık yapmıyo ama tamamen ilgi onda olmazsa yandık mesela salon kapısında cam var. oraya bardak ceviz kuracağı aklına ne gelirse vuruyo kırılır dedik diye
Ancak bitirdim.okumayi yaw
00.00 miEn gec 23.30da cocuklarim uyur..ben tam 00.00da baslicam..yaptiklarimi bi ajandaya not alcam unutmiyim diyeyatmadan evvelde foto cekip yollarim sen kacta baslicaksin peki?
Yaa benimde ona benzer teleskopik boru varya orasi bozulmus ,tutmuyo mandali gecen bende dizlerimin ustunde supurdum evibu sefer bantliyimda bi daha asagiya dusmesin diyorum zor oluyo valla
Bi oda temiz derli toplu birakmak sart deneyimledik gordukdarisi basima
Kac yasinda oglun ,benim nisanda 2 ye gircek vee simdiii napiyo biliyomusun ablasinin kuru boya kalemlerini,masanin vida yerlerine sokup minik.minik parcalara kopartiyooo ,ayy delirecem
Ablasida firlamaydi .2.5 yasindaykenyeni sistem petekleri sokup yamulturdu,supurgelikleri sokerdi onceki tayindeki evimizde..
Bi normal hanimcik beycik uslucuk cocugum olmadi ona uzuluyorum ,bari biri dogru duraydi
Ancak bitirdim.okumayi yaw
Yaa baska turlu imkani yok00.00 mi
tamam kiz simdi yapmazsam gunduz yapamam bidaha gaza getir beni
Kız gece sese uyanırYaa baska turlu imkani yokoglan is yaptirtmaz bana ,ben gececiyim
Priz silinmiyor mu anlamadım ki ben biz siliyoruzKız milleti yanlış yönlendirmepriz değil değil, elektrik düğmesi, hani şu ışığı açan, bayılazaam
Önünde egilirim. En titiz senmişsin. Soruyorum sizlere bu temizlik aşkı hangimizde var. Emekleyerek yuvarlanarak ev supurmus kadın.
Vallahi takdir ettim. Ben hayatta yapmazdımDalga mı geçiyorsun sen ben sırf sana eşlik edeyim maratonda yalnız bırakmıyım diye süründüm
Dedim ya her yere susam dökmüşler yapılmayacak gibi değil kiVallahi takdir ettim. Ben hayatta yapmazdım
Sen bize priz dedin elektrik düğmesi dimedin yalannn sülemeee
Hic de bayılma yemezler negooo
Evet bendimBenim prizlerin 2 tanesi kararmış. Sen miydin yağçöz sıkıp silen. Bugün sıkacaktım delikten içeri girer diye vazgeçtim. Sen nasıl yapıyorsun.
Evet bendim
Beze yağ sökücü sıktım tahta kaşığın ucuna doladım bezi sildim hicde bisey olmadı içleri pırıl pırıl oldu
Ha ha kız durun öldüm burdaTamam canım sağol. Ben prize sıkacaktım
Ha ha kız durun öldüm burda
Bizi öldürecek nego temizlik aşkıyla ben de bir değişik hissediyorum bu ara. Heryeri telleyesim varO kadar aklımı yitirmedim kızsıkmakla olmaz dedim yapmadım.
Bizi öldürecek nego temizlik aşkıyla ben de bir değişik hissediyorum bu ara. Heryeri telleyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?