Benim gibi yap lora mutfağa giriyorum bakıyorum bakıyorum düşünüyorum düşünürken doyuyorumKesinlikle çeşit çeşit yapayım yorulmam sadece ne yapacağımı söylesinler o daha yoruyor
Hahah o da iyi apar topar uydurmak çok zevkli olmiyor mu ya anında ne istemisse caninBenim gibi yap lora mutfağa giriyorum bakıyorum bakıyorum düşünüyorum düşünürken doyuyorumsonra apar topar uyduruyorum
Gelmişsin
Suya mı koydun kökünü filizlendirmek için suyu görünce canlanıyor ya aynı çiçekse tabiYok daha kurumadı bugün değiştirdim zaten de yapraklar aşağı doğru sarktı solcak gibi
Çok su verme haftada bir yeter güneş görsün birdeYok daha kurumadı bugün değiştirdim zaten de yapraklar aşağı doğru sarktı solcak gibi
Gelmişsin
Yok direk çıkardım bir saksıdan diğerine geçirdim köküne mi zarar verdim geçirirken bilmiyorumSuya mı koydun kökünü filizlendirmek için suyu görünce canlanıyor ya aynı çiçekse tabiben biraz bitki, çiçek özürlüyüm
Evet güneş alan yere koydum nego. İşte bugün saksı değişince suladım haftaya kadar solmazsa haftaya sularımÇok su verme haftada bir yeter güneş görsün birde
Tam okumadımGeçmişi okudun mu negooooooooo
Oku negooooooooo okuTam okumadım
Sende oku tamamOku negooooooooo oku
Ben okudum ya negooooooooooooSende oku tamam
He ben çiçek çoğaltacağım zaman bi müddet suda bekletiyorum kökü filizlenince saksıya geçiriyorum gerçi yaprak güzeli baya kolay tutuyor zannedersemYok direk çıkardım bir saksıdan diğerine geçirdim köküne mi zarar verdim geçirirken bilmiyorum
Evet güneş alan yere koydum nego. İşte bugün saksı değişince suladım haftaya kadar solmazsa haftaya sularım
Noldu yav gecmisteÇok karlı çıkmazsın gibi ya geçmiş okununca yatalımNego yok diyordun
Birşey olmadı hep çalıştıkNoldu yav gecmiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?