Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kesinlikle çeşit çeşit yapayım yorulmam sadece ne yapacağımı söylesinler o daha yoruyor
Benim gibi yap lora mutfağa giriyorum bakıyorum bakıyorum düşünüyorum düşünürken doyuyorum sonra apar topar uyduruyorum

Benim gibi yap lora mutfağa giriyorum bakıyorum bakıyorum düşünüyorum düşünürken doyuyorum sonra apar topar uyduruyorum
Hahah o da iyi apar topar uydurmak çok zevkli olmiyor mu ya anında ne istemisse canin benim yediklerimi yeseler neler yapicam da hepsi ayrı ayrı seçiyor onun yediğini o yemez küçük bunu yemez bişey çıkamıyor ortaya

Suya mı koydun kökünü filizlendirmek için suyu görünce canlanıyor ya aynı çiçekse tabi ben biraz bitki, çiçek özürlüyüm
Yok direk çıkardım bir saksıdan diğerine geçirdim köküne mi zarar verdim geçirirken bilmiyorum
Çok su verme haftada bir yeter güneş görsün birde
Evet güneş alan yere koydum nego. İşte bugün saksı değişince suladım haftaya kadar solmazsa haftaya sularım

He ben çiçek çoğaltacağım zaman bi müddet suda bekletiyorum kökü filizlenince saksıya geçiriyorum gerçi yaprak güzeli baya kolay tutuyor zannedersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…