Düzenli Evimiz & Hayatımız

Demek ki hissetmişimmmm çiçeğimm baakk sen bizede öğrettt
Ay seve seve ne güzel olurdu gızz Biz eskiden toplanınca hep oynardık gram fazla yağ yoktu vücudumda karnımda taş gibiydi kaslanmış sporcu gibiydim çok güzel yağ yakıyor tavsiye ederim.
Sen kalk tee Allah 'ın Amerikasında yaşa halay öğrenme isteğin hala gitmesin.Özünü hiçbir zaman unutmamış Yurdumun insanı..

Kocam tarafından Malatyalı oldumm efserişkommm seviyorum birden içimden Maaaaalatyaaa Maaaaaaalatya türküsü uyanıyor

Canım kontesiimmm hele bak ne güzelde çekiyor oynan guzummm
Bu ne sevgi ahhhhh bu ne iztirap
Ana desene gelinimizsin
Gel gelinim gelde seni ağırlayayım

İyi akşmalar kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir. benimde işyerimde bir kaç gündür internet yoktu, pek gelemedim bu akşam üzeri neyse yaptılar. bizdeki cafe yönetiminden 1 kişi yurt dışına tatile gitti daha fazla işyerinde çalışanların başında durmak zorundayım evle iş arası gidip geliyorum hiçbir yerede tam yetiştiğim yok doğrusu

İyi geceler kısçeler

Bugün işten sonra pazara gittim, yağmur vardı biraz tadını çıkardım yağmurun, yürüdüm. Eve dönünce maraton başladı tabii

Balıkları yıkayıp tuzlu suya koydum
Aldıklarımı yerleştirdim
Salatayı yapıp sofrayı kurdum
Sabah astığım çamaşırları topladım, kaldırdım
İşe gitmeden beyazları suya basmıştım makinada onlar yıkandı, astım
Yemekten sonra mutfağı topladım, tezgahları temizledim, bulaşığı çalıştırdım
Kileri topladım, elim değmişken elma sirkelerinden birini açtım şişeledim
Duş aldım balık kokularından arındım, mis gibi kremlerimi sürdüm

Birazdan anneme ve babama Kuran okuruz eşimle sonra yatarım, çok yoruldum, hepiniz Allaha emanet olun, sağlıklı huzurlu, bebişlerin uyuduğu anaların dinlendiği bir gece olsun inş

Bise yapmadim bugün ya.bol bol yattim
Yataklar ve ortalik toplandi
Bul.mak.bosalttim.
Kahvalti yapildi mutfak toplandı
Ogle yemeği yendi mutfak toplandi
Aksamda yenildi toplandi
Wc ve.lavoba yikadim
Kizi yıkadim.
Bul.mak calistirdim sabah yerlestirirm artik
Biraz once kızcemle fasülye ayikladik
Simdi yatissama biraz telefon keyfi yapim.kiz gün icinde hep yanimda oyun oynamak ıstiyor. Tlfnu elime alamiyorum

Ah kızlar aklıma geldi size danışayım; bulaşık makinası tableti olarak fairy platnium kullanıyorum, 115 li paketi 400 lira olmuş, epeydir almıyordum en son 150 lirayken yedeklemiştim onları kullanıyorum ama bitmek üzere, yeni fiyatına gözlerim oynadı yerinden var mı güzel bir tablet öneriniz yıllardır aynı markayı kullanıyorum hiç fikrim yok şu an, makinam Samsung

Sabahtan ev havalandırıldı yataklar toplandı.
Giyinme odası düzenlendi.
Kahvaltı yapıldı ocak aspiratör temizliği yapıldı bulaşık makinesi çalıştırıldı.
Banyo wc yıkandı.
Tv sehpası ünitesi düzenlendi.
Ev dip köşe süpürülüp silindi.
aynalar silindi tozlar alındı.
Kanepelerin bazanın altı çekilip silindi.
☀ Bulaşık makinesi boşaltıldı yerleştirildi
Taze yeşil fasülye yapıldı.
2 tepsi peynirli poğaça yaptım.
Hep görüyodum tariflerde browniyi yapayım dedim.Gittim marketten bizim damak çikolatamız kadar olmasa da çikolata aldım yaptım bayıldımmmm

Şimdi dinlenmeye geçiyorum dualarımı yapıp çay içecem Hepinize tatlı uykular

Tam olarak ayni durumdayiz. Onerilere bende acigim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…