- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Teneffüsüm bu mesajı kaçırmışım ben şimdi fark ettiiimm sorryAy seve seve ne güzel olurdu gızzBiz eskiden toplanınca hep oynardık gram fazla yağ yoktu vücudumda karnımda taş gibiydi kaslanmış sporcu gibiydim çok güzel yağ yakıyor tavsiye ederim.
Sen kalk tee Allah 'ın Amerikasında yaşa halay öğrenme isteğin hala gitmesin.Özünü hiçbir zaman unutmamış Yurdumun insanı..
Günaydın hayırlı cumalar
Dün akşam İşten geldikten sonra yaptıklarım
Yemek sonrası mutfağı toparladım
Yıkanan çamaşırları katlayıp yerleştirdim
Wc ve lavaboyu yıkadım
Misafirim geldi çay muhabbet keyfi yapıldı
Mutfak bir kez daha toplandı
Gördüm gördüm yaptıklarını
Yamulmuş olan benim pamuğum
Ritim yoksa buna çare yok kuzum o içten gelecek birşey işte..Teneffüsüm bu mesajı kaçırmışım ben şimdi fark ettiiimm sorryÇok istedim inan öğrenmek ama ayaklarım uyuşmuyor yurdun insanı inan vatanını çook özlüyormuşşş
Hasretlik hayırlısıyla biter inş.Teneffüsüm bu mesajı kaçırmışım ben şimdi fark ettiiimm sorryÇok istedim inan öğrenmek ama ayaklarım uyuşmuyor yurdun insanı inan vatanını çook özlüyormuşşş
Orda saat kaç?Teneffüsüm bu mesajı kaçırmışım ben şimdi fark ettiiimm sorryÇok istedim inan öğrenmek ama ayaklarım uyuşmuyor yurdun insanı inan vatanını çook özlüyormuşşş
Aminnn çiçeğimm aminnnHasretlik hayırlısıyla biter inş.
00:21 şuan kuzumm sormaa oyalandım ahanda kaçıyorum bennnOrda saat kaç?Sen bu saatte uyumuyor muydun ki?
Pril gold kullanıyordum güzeldi bence çok uygundu öteki tabletlere göre şimdi ki fiyatını bilmiyorum ama.Ah kızlar aklıma geldi size danışayım; bulaşık makinası tableti olarak fairy platnium kullanıyorum, 115 li paketi 400 lira olmuş, epeydir almıyordum en son 150 lirayken yedeklemiştim onları kullanıyorum ama bitmek üzere, yeni fiyatına gözlerim oynadı yerindenvar mı güzel bir tablet öneriniz yıllardır aynı markayı kullanıyorum hiç fikrim yok şu an, makinam Samsung
Dur kaçma gece daha yeni başlıyormuş00:21 şuan kuzumm sormaa oyalandım ahanda kaçıyorum bennn
Bu birşey yapmamış halin mi?Bise yapmadim bugün ya.bol bol yattim
Yataklar ve ortalik toplandi
Bul.mak.bosalttim.
Kahvalti yapildi mutfak toplandı
Ogle yemeği yendi mutfak toplandi
Aksamda yenildi toplandi
Wc ve.lavoba yikadim
Kizi yıkadim.
Bul.mak calistirdim sabah yerlestirirm artik
Biraz once kızcemle fasülye ayikladik
Simdi yatissama biraz telefon keyfi yapim.kiz gün icinde hep yanimda oyun oynamak ıstiyor. Tlfnu elime alamiyorum
Ah kızlar aklıma geldi size danışayım; bulaşık makinası tableti olarak fairy platnium kullanıyorum, 115 li paketi 400 lira olmuş, epeydir almıyordum en son 150 lirayken yedeklemiştim onları kullanıyorum ama bitmek üzere, yeni fiyatına gözlerim oynadı yerindenvar mı güzel bir tablet öneriniz yıllardır aynı markayı kullanıyorum hiç fikrim yok şu an, makinam Samsung
Fairy eşim kokusunu sevmediği için bıraktım. Prim gold kullanıyorum. Şokta mintax var onu çok övüyorlar epey uygun fiyatı.Tam olarak ayni durumdayiz. Onerilere bende acigim kizlar
HoşbuldumHoşgeldin başganım
HoşbuldumHoşgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?