Bugün cumaymış günler öyle birbirine girdi bende iyi mi
Ruh hastası ben şimdi de tatil bitiyor çocukları ozlicem diye sıkıntı yaptım alistimBenim için bugün pazartesi gibi 2 gün adam evde oluncayarın yine cımartesi
Aslında yapilmis gibi gorunsede gercekten bise yokBu birşey yapmamış halin mi?
Ruh hastası ben şimdi de tatil bitiyor çocukları ozlicem diye sıkıntı yaptım alistim
O ritme kapıldın mı gidiyon tey tey teyRitim yoksa buna çare yok kuzum o içten gelecek birşey işte..
Aptallık etme sen Lora ziyagilsin deBak sana firdevs tonuyla aptalll diye seslendiğimi düşün
Demekki çocuklarin cok akilliRuh hastası ben şimdi de tatil bitiyor çocukları ozlicem diye sıkıntı yaptım alistim
Zaten su siralar herkeste bi tikanma var bende anlamadim.yinede kotuysen bi doktora ciksan canim belki antibiyotik verirSabah günaydın dedikten sonra ilaç alıp yattım başımdan duramıyodum gece kötü oldum biraz göğsüm boğazım tıkanmış gibi heralde zatüre olucam dedim.
9 a doğru kalktım yiğenlerim geldi kahvaltı hazırladım.
Çamaşır makinesine servis geldi gitti.
Çay içiyorum hala.
Şu an öyle değilim ama gitsem mi bilmiyorum düzelemiyorum başım öyle ağrıyokiZaten su siralar herkeste bi tikanma var bende anlamadim.yinede kotuysen bi doktora ciksan canim belki antibiyotik verir
Geçmiş olsun bonusumSabah günaydın dedikten sonra ilaç alıp yattım başımdan duramıyodum gece kötü oldum biraz göğsüm boğazım tıkanmış gibi heralde zatüre olucam dedim.
Çay içiyorum hala.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Bonus.Sabah günaydın dedikten sonra ilaç alıp yattım başımdan duramıyodum gece kötü oldum biraz göğsüm boğazım tıkanmış gibi heralde zatüre olucam dedim.
Çay içiyorum hala.
İlaç başlamadıysan bi denenmeli gitmelisin bence.Şu an öyle değilim ama gitsem mi bilmiyorum düzelemiyorum başım öyle ağrıyoki
Hemen bakıyım niye öyle oldu acabaTarihte ilk Müge Anlı dünkü yayını yayınlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?